LPN Önéletrajz – Tudj meg mindent!

A Licensed Practical Nurse (LPN), amely egyes államokban Licensed Vocational Nurse (LVN) néven is ismert, szerves szerepet játszik az egészségügyi ellátórendszerben, és alapvető ápolási szolgáltatásokat nyújt a regisztrált ápolók (RN) és az orvosok felügyelete alatt. Feladataik közé tartozik általában a betegek egészségi állapotának figyelemmel kísérése, a betegek alapvető ellátása, a betegek egészségügyi adatainak dokumentálása és a betegek állapotában bekövetkezett változások jelentése.

Átlagos értékelés ehhez a sablonhoz

5.0
Rated 5 out of 5
1 vásárlói értékelésből

Emellett olyan feladatokban is közreműködhetnek, mint a sebellátás, gyógyszerek beadása, injekciók beadása és alapvető laboratóriumi vizsgálatok elvégzése.

Az LPN-ek gyakran dolgoznak különböző helyszíneken, többek között kórházakban, idősotthonokban, klinikákon és bentlakásos intézményekben, biztosítva a betegek kényelmét és jólétét. Bár feladataik a munkakörnyezetüktől és az állami előírásoktól függően változhatnak, általános szerepük a közvetlen betegellátás biztosítása és a nagyobb egészségügyi csapatban való közreműködés.

A licensed practical nurse válás magas szintű elkötelezettséget igényel, bár a bőkezű díjazás gyakran vonzó karrierlehetőséget biztosít. A potenciális munkáltatók gondos értékelése azonban elengedhetetlen a pozitív munkakörnyezet kialakításához és a munkával való elégedettség fokozásához; a karrierlétrán való elhamarkodott felkapaszkodás munkahelyi elégedetlenséghez vezethet. Hasonlóképpen, egy aprólékosan kidolgozott önéletrajz nagyban növelheti az interjú elnyerésének valószínűségét.

A sikeres interjúlehetőségek alapköve az aprólékosan kidolgozott önéletrajz, amely ügyesen mutatja be készségeit és korábbi tapasztalatait. Mi olyan finomra csiszolt önéletrajz sablonokat kínálunk, amelyek minden szükséges elemet tartalmaznak, hogy segítsük Önt ebben a kritikus szakaszban.

Ez a cikk az egyes önéletrajz elemek kimerítő lebontását kínálja, felkészítve a jelölteket arra, hogy kitűnjenek az éles versenyben lévő munkaerőpiacon. Megvizsgáljuk az önéletrajz írás létfontosságú aspektusait, kezdve egy professzionálisan és lelkiismeretesen elkészített minta dokumentummal, amely az optimális végeredményt képviseli.

LPN önéletrajz

Tartalomjegyzék

LPN resume example – Íme egy jól megírt LPN Resume

Személyes adatok
Nagy Bertalan
Practical Nurse
E-mail: nagybertalan@gmail.com
Telefonszám: 06 20 / 32 – 54 – 342
Lakcím: 2345 Budapest, Gellérthegy utca 76.
Születési hely, idő: 1998. 04. 21. Sopron

Bemutatkozás
Mint egy licensed practical nurse képes vagyok empátiával fordulni a betegekhez, miközben az egyetemi diplomámat of science in nursing szakon végeztem el. Tudom mire van need to egy jó nővéri munka ellátásához, miközben magán és állami helyen is van experience in a témában. Számomra a patients and a munka elvégzése a legfontosabb, mivel nagyon szeretek segíteni to patients. Így az education után azonnal munkába is álltam.

Tapasztalatok
Szállítmányozási vezető
Profession Services
2014. május – 2028. február
Nagymaros

 • A nemzetközi fuvarszervezői csapat vezetése a section alapján (jelenleg 3 fő)
 • A csapat működésének irányítása, javaslatok kidolgozása a hatékonyabb működésre
 • Egyéni és csoport teljesítménymutatók folyamatos szemmel tartása, napi – heti – havi riportok és statisztikák készítése
 • A saját járművek (30 kamion) fuvarfeladattal való ellátásának szervezése, optimalizálása
 • Megbízói- és alvállalkozói kapcsolattartás (főleg osztrák ügyfelekkel), díjszabások és megállapodások felülvizsgálata

Lakásbiztosítási termékmenedzser
OTP bank nyrt of the bank
2012. április – 2014. március
Szigethalom

 • Új lakásbiztosítási termékek fejlesztése, bevezetése és teljeskörű menedzselése
 • Szerződési feltételek, termékdokumentumok és kötőfelületek folyamatos gondozása
 • Fejlesztésekhez kapcsolódó üzleti specifikációk készítése
 • Meglévő termékek teljeskörű menedzselése a teljes életciklus alatt
 • Lakásbiztosítási portfolió menedzsmentje, javaslattétel a termékportfolió módosítására a profitabilitás maximalizálása érdekében

Iskolák
Festő
Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem
2010. március – 2012. április
Szekszárd

Sofőr
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
2014. május – 2016. december
Balatonlelle

Érettségi
Budapesti Corvinus Egyetem

2016. augusztus – 2019. július
Nyíregyháza

Készségek és képességek

 • Patient care magas fokon
 • Képesség a csapatban való munkára
 • Focus on a betegek egészségére
 • Önállóságra való hajlam
 • Alapfokú számítógépes ismeretek
 • B kategóriás jogosítvány megléte
 • Magas emberismerési képesség és empátia
 • Education a szakmában
 • Képesség bármilyen embertípus megértésére
 • Segítésre való igény

Nyelvtudás

 • Angol – alapfok

LPN önéletrajz

Nézzük meg a fizetéseket mint licensed practical nurse

Mielőtt belevágna an LPN önéletrajzának elkészítésébe egy hasonló pozícióra, hasznos lehet, ha megismerkedik az ilyen pozíciók tipikus bértábláival. A szakmai pozíciókért járó fizetések általában 200 000 és 400 000 forint között mozognak, beleértve a bónuszokat és juttatásokat is.

Azonban olyan tényezők, mint például a toborzó cég mérete nagyban befolyásolhatják a lehetséges keresetet. A kisebb cégek gyakran kevésbé versenyképes bércsomagokat kínálnak a nagyobb magánszektorbeli szervezetekhez képest, amelyek arról híresek, hogy a magas rangú pozíciók esetében bőkezűbb pénzbeli bónuszokat adnak, így, ha you can érdemes erre is figyelned.

Emellett egyes munkáltatók olyan extra juttatásokat is nyújthatnak, mint a SZÉP kártya juttatások, egészségügyi ellátás és egyéb ösztönzők.

Lényeges felismerni, hogy a képességeid és a szakmai háttered jelentősen alakítja a jövőbeli kereseti lehetőségeidet.

Ezzel párhuzamosan kritikusan fontos, hogy felfogd, mennyire fontos, hogy your LPN önéletrajzod igazodjon a megpályázott álláshoz. Az Ön magabiztossága jelentősen befolyásolhatja azt a javadalmazási csomagot, amelyet ezen a területen kaphat. Így a szerepkörhöz kapcsolódó kulcskompetenciák kiemelése megerősítheti az esélyeit arra, hogy kitűnjön to the állásinterjúkon. Az egyes vállalatok eltérő politikáinak és elvárásainak megismerése szintén előnyös, mivel ezek szerepkörönként eltérőek lehetnek.

LPN önéletrajz

LPN resume – Nézzük meg a lényeges információkat a cover letter megírása után

An LPN önéletrajzának elkészítésekor alapvető fontosságú a kifogástalan helyesírás, nagybetűzés és írásjelek biztosítása. Ezek a tényezők hozzájárulnak egy olyan meggyőző önéletrajzhoz, amely nemcsak vonzza, hanem fenn is tartja az olvasó érdeklődését. A bevezetés különösen jelentős, mivel ez alkotja az első benyomást; bármilyen hiba itt azonnal elvonhatja az olvasó figyelmét.

A világos, tömör és tiszta nyelvezet, valamint a megfelelő formázási technikák használata kulcsfontosságú a professzionális önéletrajz elkészítéséhez, az optimális hosszúság megtartása mellett for the munka megszerzéséhez. Törekedjen az egyoldalas önéletrajzra, amely magában foglalja mind a kritikus, mind a kiegészítő részeket. Ha túllépi ezt a hosszúságot, az kevésbé átfogó áttekintést eredményezhet, míg a túl rövid önéletrajz a nem megfelelő információk miatt akadályozhatja az alapvető kompetenciák értékelését.

A betűtípus (például Times New Roman) és a betűméret (lehetőleg 11-es méret) egységessége szintén ajánlott a dokumentumban.

Hacsak nem kérik kifejezetten, az LPN resume önéletrajz készítése során általában nem ajánlott fényképeket használni. Egy kép elvonhatja a figyelmet a jelölt technikai képességeiről és előzetes értékeléséről, ami az előértékelési szakaszban elfogultsághoz vezethet.

Bár a fénykép javíthatja a profilt, az LPN resume alapján negatív benyomásokat is kelthet. Ha úgy dönt, hogy fényképet is mellékel, győződjön meg róla, hogy az friss, ideális esetben az elmúlt egy évben készült, és kerülje az elavult vagy nem professzionális képeket tartalmazó önéletrajzok benyújtását.

Érdekes módon a tapasztalat nem befolyásolja jelentősen az idegen nyelvek ismeretét.

LPN önéletrajz

A helyesírás és minden ami fontos – Resume example

An LPN CV készítésekor elengedhetetlen a helyesírás, a nagybetűs írásmód és az írásjelek pontosságának garantálása. Ezek az elemek hozzájárulnak egy hatékony önéletrajzhoz, amely nemcsak megragadja, hanem meg is tartja az olvasó figyelmét. Különösen a bevezető adja meg az alaphangot, és az ebben a részben elkövetett hibák azonnal elvonhatják az olvasó figyelmét.

Az önéletrajzban a világos, tömör és tiszta nyelvezet, valamint a megfelelő formázási technikák használata kulcsfontosságú a professzionális önéletrajz elkészítéséhez, miközben az ideális hosszúságot is megtartja. Törekedjen az egyoldalas LPN resume megírására, amely tartalmazza a szükséges és a kiegészítő szakaszokat is. Ha túllépi ezt a hosszúságot, az kevésbé átfogó áttekintést eredményezhet, míg a túl rövid önéletrajz az információhiány miatt akadályozhatja az alapvető kompetenciák értékelését.

A betűtípus (például Times New Roman) és a betűméret (ideális esetben a 11-es méret) egységessége is javasolt a dokumentumban.

Hacsak nem kérik kifejezetten, fényképek csatolása általában nem ajánlott az LPN resume elkészítésekor. A fénykép eltolhatja a hangsúlyt a jelölt technikai képességeiről és kezdeti értékeléséről, ami az előértékelési fázisban elfogultságot okozhat.

Bár a fénykép feldobhatja a profilt, az önéletrajz alapján negatív benyomásokhoz is vezethet. Ha úgy dönt, hogy fényképet mellékel, győződjön meg róla, hogy az aktuális, ideális esetben az elmúlt egy évben készült, és kerülje az elavult vagy nem professzionális képeket tartalmazó LPN resume benyújtását.

Érdekes módon a tapasztalat nem befolyásolja jelentősen az idegen nyelvek ismeretét.

LPN önéletrajz

The job – Szerezze meg és kövesse ezt a részt

Make sure, hogy ezt követed
Virág Irén
Email cím: viragiren@gmail.com
Telefonszám: 06 20 86 54 343
Lakcím: 5432 Győr, Petőfi Sándor utca 63.
Szül hely és adat: 1983. 04. 20. Balatonfüred
If you így írod, nem lesz jó
Aletta Géza
gezacskaaa@freemil.com
43 43 2324
5343 Debrecen
1986. 05. 20. Tiszavasvári

Vegye figyelembe a mellékelt önéletrajz minta hibáit. Kezdjük azzal, hogy a jelölt neve nincs egyértelműen feltüntetve az LPN resume example megírása közben, és a pozíció, amelyre jelentkezik, nincs feltüntetve. Ráadásul a megadott e-mail cím nem csak helytelen, de nem is megfelelő egy magyarországi álláspályázathoz. A helyes e-mail cím megadása kulcsfontosságú lépés az álláspályázatra alkalmas, kifinomult önéletrajz elkészítéséhez.

A másik oldalon a telefonszám országkódjának elhanyagolása elvesztett lehetőségekhez vezethet, még akkor is, ha az olvasónak szándékában áll elérni Önt – ami egy tapasztalt szakember önéletrajzában fontos részlet. Ha tehát csábító állás ajánlatokra törekszik, fordítson különös figyelmet az elérhetőségi adatokra ebben a részben. A megadott címből hiányoznak olyan létfontosságú részletek, mint az utcanév és a házszám. Amint azt a fenti önéletrajz jelölt is példázza, az ilyen részleteket mindig be kell építeni egy színvonalas, professzionális önéletrajz elkészítésekor. A következő minta tele van helyesírási hibákkal a címben, a hónapban és a névben, amelyeket el kell kerülni. Illetve, ne feledje, hogy cover letter beküldése is szükség, ha szeretné a legjobb munkákat megkapni.

Ezeknek az égbekiáltó hibáknak a kijavítása kulcsfontosságú egy olyan LPN resume állás pályázathoz, amely visszhangot kelt az aprólékosan megtervezett szakmai környezetben, ezért győződjön meg róla, hogy szorgalmasan vázolja fel képesítéseit.

Jelentkezésének első bekezdését követően további információkat kérnek majd Öntől a profiljának kiegészítése érdekében. Ezeknek az információknak tartalmazniuk kell egy rövid bemutatkozást, az Ön naprakész elérhetőségeit, valamint egy olyan részt, amely részletezi hobbijait és beszélt nyelveit, ahogy azt a resume example alapján is láthatja.

Ezenfelül szükség lesz a látogatott iskolák átfogó listájára is, a megfelelő dátumokkal és a megszerzett képesítésekkel együtt.

Ezek az információk létfontosságúak, mivel segítenek megérteni az Ön hátterét, személyes érdeklődési körét, nyelvi képességeit és oktatási előéletét, így lehetővé téve számunkra, hogy a legmegfelelőbb lehetőségekhez igazítsuk Önt.

Illetve, minden munkához külön CV kell.