Önéletrajz sablonok

A tehetséged és szakértelmed megérdemli a legjobb első benyomást. Készítsd el a személyreszabott önéletrajzodat, és tűnj ki a tömegből, így megszerezve álmaid állását.

resume templates

Hogyan tudok könnyen önéletrajzot írni?

A tökéletes önéletrajz a nyertes lottószelvény az álláskeresésnél, ezt keresi minden HR-es. Itt jövünk a képbe mi, és a professzionálisan elkészített önéletrajz sablonjaink. A könnyen használható önéletrajz készítőnk a jó útra terel. Motivációs levél írásban is segítünk, ha szükséged lenne rá.

Elkészítem az önéletrajzomat

Válogass a kreatív, modern, professzionális és elegáns önéletrajz sablonaink közül. Több, mint 20 sablon áll a rendelkezésedre, és könnyedén változtathatod a színeket, hogy olyan legyen az önéletrajzod, amilyet szeretnél: időrendi sorrend szerinti vagy funkcionalitás szerinti önéletrajz sablonok – vagy a kettő együtt.

Szerkeszd az önéletrajz formátumot, ahogy csak szeretnéd

Válaszd ki a betűtípust, méretet, térközöket. Aláhúzhatsz, kiemelhetsz, akár dőlt betűtípust is használhatsz, mindezt a Microsoft Word használata nélkül. Te hozod a tapasztalatot és a képességeidet, mi pedig biztosítjuk a formát, amibe öntöd, miközben a legjobb grafikai dizájnokat nyújtjuk, amelyekkel találkozhatsz az iparágban.

Önéletrajz típusok

 • Professzionális önéletrajz sablonok
 • Egyszerű önéletrajz sablonok
 • Modern önéletrajz sablonok
 • Kreatív önéletrajz sablonok
 • Funkcionális önéletrajz sablonok

 

resume formats

Előnyök

Az önéletrajz készítés során ingyen összeállíthatod a sablonokból az igényeidnek megfelelő önéletrajzot. Görgess a további előnyökért:

  Professzionális önéletrajz sablonok

  A professzionális önéletrajz sablonok okkal a legkeresettebbek. Az álláskereső klasszikus, letisztult képét mutatja, amely az elért eredményekre, készségekre és képességekre, tapasztalatra fókuszál a szükségtelen dizájn elemek nélkül.

  A körvonalazott mezőkbe szerkesztheted a szakmai bemutatkozódat, tapasztalatodat és tanulmányokat, így a munkáltató első ránézésre látja, hogy te vagy a jó választás a pozícióra.

  A professzionális önéletrajz sablonok bármilyen pozícióra megfelelnek. A multinacionális szektorokba, mint amilyen a marketing, sales és ügyfélszolgálat pedig különösen hasznos és keresett.

  Bár a szakmai tudásod nélkülözhetetlenek az önéletrajzodból, a készségeid emelhetnek ki a többi jelentkező közül.

  Egyszerű önéletrajz sablonok

  Ez a go-to klasszikus önéletrajz forma új betűtípusokat használ, hogy elkészíthesd a tökéletes önéletrajzot. A letilsztult dizájn hangsúlyos kiemelésekre, fejlécre alapoz, hogy rendszerezze az álláskereső tapasztalatait, tanulmányait, készségeit, képességeit és bemutatkozóját egy könnyen emészthető formában, amely lenyűgözi a munkáltatót.

  Rengeteg pozícióba megfelelő. Sőt, az elért eredményeidet mutatja be egy kevés személyiséggel fűszerezve, hogy kitűnj a többi jelölt közül. Már találkozhattál vele a social médiában is, mert viszonylag egyszerű az elkészítése is, ahogy a nevében is olvasható.

  Modern önéletrajz sablonok

  A modern önéletrajz sablonok megfelelnek a leírásuknak, mert napjaink elvárásainak megfelelnek. Letisztult, lényegre törő stílusa ötvözve a kifinomultsággal.

  A modern önéletrajz sablonok a szakmai tapasztalatodat, pozíciód megnevezését, bemutatkozódat és a tanulmányaidat mutatja be láthatóan és megnyerően.

  Azoknak tökéletes megoldás, akik hosszútávra keresnek önéletrajz sablont. A sales, egészségügy és az oktatás területén kiemelkedően keresett.

  Funkcionális profi sablonok

  A funckionális, vagyis teljesítmény alapú önéletrajz sablonok a kihívásokkal teli szakmai élettel rendelkezőknek ajánlott. Azoknak az álláskeresőknek, akiknek voltak szünetei két állás között, vagy úgynevezett job-hooperek, vagyis akik gyakran váltogatják a munkahelyeiket.

  Ez azért jó választás, mert a funkcionális önéletrajz sablon a tanulmányaidra és a képességeidre irányítja a figyelmet az időrendi sorrend szerinti munkahelyeid helyett, amely néha elég kényes téma az álláskeresők számára.