Autókereskedő önéletrajz – Tudjon meg mindent egy helyen!

Az autókereskedő összekötő kapocsként szolgál az autógyártók és a fogyasztók között, új és használt járművek különböző modelljeit kínálja vásárlásra vagy lízingre. Olyan bemutatótermekben működnek, ahol az ügyfelek különböző márkák, modellek és opciók között böngészhetnek, és gyakran nyújtanak finanszírozási lehetőségeket, hogy az ügyfelek megengedhessék maguknak a vásárlást.

Átlagos értékelés ehhez a sablonhoz

5.0
Rated 5 out of 5
1 vásárlói értékelésből

Az autókereskedők olyan kiegészítő szolgáltatásokat is kínálnak, mint a járműkarbantartás, a garanciák és a használt autók cseréje. A tárgyalásban jártas kereskedők igyekeznek megtalálni az egyensúlyt a vevő preferenciái és a költségvetési korlátok között, miközben az értékesítési célok elérésére és az ügyfelek elégedettségére törekednek. Szakértelmük gyakran túlmutat a puszta értékesítésen, és magában foglalja az autóipari technológia, a piaci trendek és a járműügyletekkel kapcsolatos jogi előírások ismeretét is.

A pályára lépés jelentős elkötelezettséget igényel, bár a jövedelmező fizetés csábítása gyakran vonzóvá teszi ezt a lehetőséget. Mindazonáltal a potenciális munkáltatók alapos értékelése elengedhetetlen a pozitív munkahelyi környezet kialakításához és a munkával való elégedettség fokozásához. A karrierépítés folyamatának elsietése a munkahelyen belüli elégedetlenséghez vezethet. Hasonlóképpen, egy ügyesen elkészített önéletrajz jelentősen növelheti az interjú elnyerésének esélyeit.

Az interjúhívások megszerzésének záloga egy jól megtervezett önéletrajz, amely zseniálisan kiemeli az Ön kompetenciáit és korábbi tapasztalatait. Szolgáltatásunk mesterien szabott önéletrajz sablonokat kínál, amelyek minden szükséges elemet tartalmaznak, hogy segítsenek Önnek ebben a kritikus fázisban.

Ez a cikk az egyes önéletrajz elemek átfogó elemzésével foglalkozik, felkészítve az álláskeresőket arra, hogy kitűnjenek a versenyző állásbörzén. Az önéletrajz készítés alapvető aspektusait boncolgatjuk, egy aprólékosan összeállított mintával kezdve, amely a mintaeredményt testesíti meg.

Autókereskedő önéletrajz

Tartalomjegyzék

Ha gépjármű értékesítő szeretne lenni, az alábbi mintát kövesse

Személyes adatok
Kiss Ádám
Gépjármű asszisztens
E-mail: kissadam@gmail.com
Telefonszám: 06 30 / 31 – 35 – 432
Lakcím: 2335 Budapest, Budai György utca 35.
Születési hely, idő: 1983. 11. 20. Sopron

Bemutatkozás
Az ügyfelekkel végzett munka számomra egyszerű, hiszen több, mint 10 éves tapasztalatom van benne. A megfelelő autó megmutatása, a vezető személyiségének megismerése és a műszaki ismeretek szempontjából tehát tökéletes jelölt vagyok. Könnyű velem dolgozni és lehetőség szerint fontos nekem, hogy a legjobbat nyújtsam a cégnek és a vevőknek egyaránt. A pozíció tehát különösen érdekes számomra.

Tapasztalatok
Marketing munkatárs
Profession Services
2020. május – 2022. február
Győr

 • Online marketing tevékenység magyarországi koordinálása és lebonyolítása a németországi anyacég marketing osztályának munkatársaival együttműködve
 • Marketing célú prezentációk, sztorik készítése
 • Szakvásárok és egyéb rendezvények előkészítése és szervezése a németországi anyacég szakrészlegeivel és marketing osztályával együttműködve
 • Vevői levelezés szerkesztése vagy fordítása
 • A műszaki tudás továbbadása az új dolgozóknak

Kommunikációs referens
Nemzeti Kommunikációs Hivatal
2017. április – 2019. március
Budapest

 • Ellátja a közbeszerzési és beszerzési eljárásokban érintett szervezetek kommunikációs és rendezvényszervezési terveinek szakmai felügyeletét
 • Aktívan részt vesz a döntés-előkészítő munkacsoport munkájában, szakmai szempontból véleményezi az érintett szervezetek által előterjesztett kommunikációs és rendezvényszervezési beszerzési igényeket
 • Szakmai Bíráló Bizottsági tagként szakmai állásfoglalásokat készít, közreműködik a Hivatal által lefolytatott beszerzési és közbeszerzési eljárásokban
 • Véleményezi a közbeszerzési és beszerzési eljárások részeként benyújtott műszaki leírásokat és kereskedelmi ártáblázatokat, szükség szerint támogatja az érintett szervezeteket ezek összeállításában
 • Ellátja a Központosított Közbeszerzési Portállal kapcsolatos egyes hivatali feladatokat

Iskolák
Fogorvos
Budapesti Gazdasági Egyetem
2016. március – 2019. április
Cegléd

Tengerész
Budapesti Corvinus Egyetem
2010. május – 2012. december
Balatonfüred

Érettségi
Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem

2007. augusztus – 2009. július
Debrecen

Készségek és képességek

 • Megfelelő tudással rendelkezem a témában
 • A munkavégzés helye számomra mindegy
 • Az aktuális autókat is ismerem
 • B kategóriás jogosítványom van
 • Az állás szempontjából minden tudásom megvan
 • Az első számomra a vevő
 • Jól működöm együtt más képviselő munkatársakkal
 • Könnyen kiismerem az embereket és empatikus vagyok
 • Vezető szakértelemmel is rendelkezem
 • Csapatban és önállóan is tudok dolgozni

Nyelvtudás

 • Angol – középfok

Autókereskedő önéletrajz

Milyen fizetésre számíthat az állást megszerezve?

Miközben képviselő önéletrajzát erre a konkrét szerepre készíti, hasznos lehet, ha tisztában van a pozícióra vonatkozó szokásos fizetési osztályokkal. Az ilyen szakmai pozíciók fizetése általában 300 000 és 400 000 forint között mozog, további bónuszokkal és juttatásokkal együtt.

Mindazonáltal olyan elemek, mint a felvételt végző vállalat mérete, jelentősen befolyásolhatják a lehetséges jövedelmet. A kisebb vállalkozások gyakran kevésbé vonzó bércsomagokat kínálnak a magánszektorban működő nagyobb társaikhoz képest, amelyek a felsővezetői pozíciókért járó nagyvonalú pénzbeli bónuszokról híresek.

Sőt, egyes munkáltatók extra ösztönzőket is nyújthatnak, beleértve a SZÉP kártya juttatásokat, az egészségügyi ellátást és egyéb csábító intézkedéseket.

Lényeges megérteni, hogy az Ön képességei és karrierútja jelentős szerepet játszik a jövőbeli keresete meghatározásában az állás szempontjából.

Ezzel párhuzamosan kulcsfontosságú annak felismerése, hogy önéletrajzát az adott munka körhöz kell igazítania. Az önbizalma jelentősen befolyásolhatja az adott területen kapható kompenzációt. Így a releváns készségek hangsúlyozása növelheti annak valószínűségét, hogy az interjúk során jó benyomást keltsen. Előnyös, ha ismeri az egyes vállalatok sajátos szabályait és elvárásait, mivel ezek pozícióról pozícióra eltérhetnek.

A képzett munka vállaló – A kötelező és az opcionális részek

Egy elegáns és professzionális állás CV elkészítéséhez meg kell érteni, hogy mely információk a legfontosabbak, és melyek hagyhatók el. Bizonyos, az erősségeit kiemelő részeket hangsúlyozni kell, míg másokat ki lehet hagyni. A bevezetőnek kiemelten kell szerepelnie, amelyet egy tömör, készségekre vonatkozó rész követ. Ugyanilyen fontos az átfogó tapasztalati rész, amely bemutatja, hogy mennyire alkalmas az adott munka kör betöltésére, és bevonja az olvasót a karrierje előrehaladásába.

Vezetői pozíciók esetében az iskolai végzettségre vonatkozó rész jelentős jelentőséggel bír, és elvárás, hogy legalább egy idegen nyelv ismeretével rendelkezzen; még az alapvető kétnyelvűség is kiemelheti Önt. Bár a hobbijait nem kötelező megemlíteni, a tanórán kívüli elfoglaltságok feltüntetése javíthatja a profilját. Ezek az elemek együttesen egy olyan önéletrajzot alkotnak, amely mind a fizikai, mind a digitális megjelenítéshez professzionálisan szabott.

Ami az online CV kereteit illeti, a logikus és funkcionális elrendezés ajánlott, mivel az egyszerűség gyakran felülmúlja a komplexitást az álláspályázatokkal összefüggésben. A sablonok alkalmazása az önéletrajz elkészítéséhez széles körben szabványos és hatékony megközelítésnek számít az iparágban.

Autókereskedő önéletrajz

Az állást megszerezve – Mire figyeljen még?

A autó CV elkészítésénél alapvető fontosságú a helyesírás, a nagybetűs írásmód és az írásjelek pontossága. Ezek a szempontok hozzájárulnak egy olyan állás CV elkészítéséhez, amely nemcsak megragadja, hanem fenntartja az olvasó figyelmét. A bevezetés, amely az első benyomást kelti, különösen kritikus; az ebben a részben elkövetett hibák teljesen elterelhetik az olvasó figyelmét.

A professzionális autó CV megköveteli a világos és tömör nyelvezetet, amelyet kellő formázással harmonizálnak, mindezt az ideális hosszúság megtartása mellett. Célszerű olyan egyoldalas önéletrajzra törekedni, amely a létfontosságú és a kiegészítő részeket is magában foglalja. Ha túllépi ezt a hosszúságot, az kevésbé alapos megértéshez vezethet, míg a túl rövid autó CV az elégtelen részletek miatt akadályozhatja a lényeges készségek értékelését.

A betűtípusok (például Times New Roman) és a betűméret (ideális esetben a 11-es méret) egységessége szintén támogatandó a dokumentumban.

Hacsak nem kifejezetten nem írják elő, a fényképek önéletrajzban való szerepeltetése egy vállalatnál általában nem javasolt. Az ilyen képek elterelhetik a figyelmet az egyén technikai képességeiről és előzetes értékeléséről, és esetleg elfogultságot okozhatnak a kezdeti értékelési szakaszban.

Bár egy kép javíthatja a profilt, negatív értékítélethez is vezethet az autó CV alapján. Ha úgy dönt, hogy fényképet mellékel, gondoskodjon annak frissességéről – ideális esetben az elmúlt egy évben -, és kerülje az elavult vagy szakszerűtlen képi megjelenítést tartalmazó önéletrajzok beillesztését.

Érdekes módon a szakmai tapasztalat nem befolyásolja jelentősen az idegen nyelvek megértését.

Az alábbi rész a jó a személyes adatok megadása esetén

Az állás szempontjából ez jó lehet
Kiss Gréta
Email cím: kissgréta@gmail.com
Telefonszám: 06 30 14 423 54
Lakcím: 2345 Sopron, Budapesti utca 43.
Szül hely és adat: 1991. 11. 10. Győr
Az állás szempontjából ez nem lesz jó
Nagy Ákos
akoskaaa@freemil.com
26 54 342
2345 Tiszavasvári
1991. 01. 21. Tiszakécse

Kérjük, vegye figyelembe a mellékelt autó CV sablonban található hibákat. Kezdetben a jelölt neve félreérthetően van megadva, és a konkrét munka, amelyre pályázik, nincs feltüntetve. Továbbá a megadott e-mail cím nem csak helytelen, de nem is jó egy magyarországi álláspályázathoz. A pontos e-mail cím megadása alapvető fontosságú egy olyan kifinomult munka CV elkészítéséhez, amely alkalmas az álláspályázat elbírálására.

Ezzel szemben a telefonszám országkódjának elfelejtése az Ön esélyébe kerülhet, még akkor is, ha az olvasó tervezi, hogy felveszi Önnel a kapcsolatot – ez egy tapasztalt szakember önéletrajzában elengedhetetlen részlet. Ezért a vonzó álláslehetőségek és -lehetőségek feltárásakor összpontosítson az ebben a részben szereplő elérhetőségi adatokra. A megadott címből hiányoznak az olyan alapvető részletek, mint az utcanév és házszám. Amint azt a fenti CV minta is mutatja, ezeket az adatokat következetesen fel kell tüntetni egy színvonalas, professzionális CV kialakításakor. Az alábbi minta tele van helyesírási hibákkal olyan területeken, mint a cím, a hónap és a név, amitől el kell kerülni.

Ezeknek a feltűnő hibáknak a kijavítása kulcsfontosságú szempont az állás pályázatának a gondosan összeállított képesítésekkel való összehangolásában, ezért legyen óvatos, amikor részletezi a bizonyítványait.

Éppen ezért, ha tud az ügyfelekkel beszélni és lehetőség szerint egy ilyen munkát képzelne el magának, a fentieket érdemes követnie, és ha ezt megteszi, jó eséllyel az első lesz akit behívnak.