Esemény szervező önéletrajz – Részletes tájékoztatás minden fontosról!

A rendezvényszervező döntő szerepet játszik a rendezvények tervezésében, koordinálásában és lebonyolításában, a kis léptékű összejövetelektől kezdve a nagy konferenciákig vagy fesztiválokig. A események minden szakaszában részt vesznek, kezdve az ügyfél igényeinek megértésétől és a rendezmények céljának meghatározásától az időpont, a költségvetés és a helyszín véglegesítéséig.

Átlagos értékelés ehhez a sablonhoz

5.0
Rated 5 out of 5
1 vásárlói értékelésből

A rendezvényszervezők tartják a kapcsolatot a beszállítókkal és a szolgáltatókkal olyan dolgok tekintetében, mint az ételek, a szórakoztatás és a szállítás. Emellett olyan logisztikai feladatokat is ellátnak, mint a vendégek regisztrációja, az ülésrend és a vészhelyzeti eljárások. Ezenkívül felelősek az esemény marketingjéért a célközönség számára, ami magában foglalhatja promóciós anyagok készítését, a közösségi média kezelését vagy a médiaorgánumokkal való koordinációt.

A rendezvényt követően általában utólagos értékelést végeznek, hogy megállapítsák a rendezvény sikerét és azonosítsák a fejlesztendő területeket. Végső soron a rendezvényszervező gondoskodik arról, hogy a rendezvény zökkenőmentesen menjen és elérje a kitűzött célokat, pozitív élményt nyújtva minden résztvevőnek.

A rendezvényszervező munkában való elhelyezkedés kivételes elkötelezettséget igényel, ugyanakkor a vonzó jutalmak gyakran vonzóvá teszik a szakmát. Ennek ellenére elengedhetetlen a potenciális munkaadók átgondolt elemzése a pozitív munkahelyi légkör kialakítása és a munkával való elégedettség fokozása érdekében. Az elhamarkodott karrier építés munkahelyi elégedetlenséget eredményezhet. Ennek megfelelően egy gondosan megtervezett rendezvényszervező önéletrajz jelentősen megnövelheti az interjú elnyerésének valószínűségét.

A rendezvényszervező ágazatban több interjúhívás biztosítása a jól megtervezett önéletrajzon múlik, amely ügyesen mutatja be az Ön készségeit és eredményeit. Személyre szabott, professzionális önéletrajz sablonokat kínálunk, amelyek minden szükséges elemet tartalmaznak, hogy támogassuk Önt ebben a kulcsfontosságú szakaszban.

Ez a cikk a rendezvényszervező önéletrajz minden egyes összetevőjének bonyolultságát ismerteti, és az állás keresők kezébe adja a szükséges eszközöket, hogy kitűnjenek a versenyző állás keresési környezetben. Lebontjuk az önéletrajz összeállításának kritikus összetevőit, egy szakszerűen és szigorúan kidolgozott minta dokumentummal kezdve, amely optimális viszonyítási pontként szolgál.

Esemény szervező önéletrajz

Tartalomjegyzék

Egy rendezvényszervező CV részletesen bemutatva

Személyes adatok
Kiss György
Rendezvényszervező
E-mail: kissgyörgy@gmail.com
Telefonszám: 06 30 / 15 – 41 – 312
Lakcím: 3134 Budapest, János hegy utca 101.
Születési hely, idő: 1983. 02. 20. Győr

Bemutatkozás
Ha a rendezvények szervezése, akkor én vagyok a legjobb választás, ugyanis a kapcsolódó szaktudásom több, mint 10 éves. Bármilyen event is jön szembe, mindig meg voltak velem elégedve, miközben a kreatív részeket is könnyedén teljesítem. A személyes fogadtatás is megy, miközben az online feladatok sem okoznak számomra gondot. A vendéglátás pedig mindig is az életem volt, így teljes körű tudásom van a témában.

Tapasztalatok
Program- és rendezvénymenedzser
Market Építő Kft.
2018. május – 2021. február
Nyíregyháza

 • A Market cégcsoport munkavállalóit érintő programok, rendezvények, sportesemények teljeskörű szervezése
 • Eseménynaptár összeállítása, kihirdetése, folyamatos frissítése
 • Események, programok kihirdetésének elkészítése, széleskörű ismertté tétele
 • Folyamatos kapcsolattartás a rendezvények megrendelőivel, igények felmérése, valamint adminisztrációja
 • Költségvetés tervezése, árajánlatok bekérése, javaslattétel a catering megvalósítására vonatkozóan

Online marketing munkatárs (B2B fókusszal)
RSM Hungary Kft.
2015. április – 2016. március
Kecskemét

 • Online média platformok naprakész ismerete, menedzselése (Google, Meta, Instagram, LinkedIn, Youtube)
 • Termék landing page-ek kreatív felépítése, PPC kampányok felépítése, optimalizálása (Google, Meta)
 • Weboldalak és egyéb online felületek folyamatos figyelemmel kísérése, javítások, módosítások – CMS kezelés és ismeret
 • Szövegírási, szövegfrissítési feladatok ellátása, tartalmak SEO-zása
 • GA4, Search Consol, GTM ismerete és kezelése, eDM rendszer kezelése

Iskolák
Pincér
Debreceni Református Hittudományi Egyetem
2012. március – 2013. április
Sopron

Zenész
Eszterházy Károly Katolikus Egyetem
2004. május – 2009. december
Siófok

Érettségi
Károli Gáspár Református Egyetem

2002. augusztus – 2004. július
Debrecen

Készségek és képességek

 • Az üzleti életben is van tapasztalatom
 • A program használata sem okoz problémát
 • Releváns a végzettség mögöttem
 • Home office által is tudok dolgozni
 • B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem
 • Profi vagyok a szakmában
 • Vezetői tapasztalattal is rendelkezem
 • A konferenciák vezetése sem okoz problémát
 • Erős szervezési képességem van
 • Aktív gyakorlat van mögöttem az events világában

Nyelvtudás

 • Angol – középfok

A szakmai tapasztalat által kapható fizetések

Miközben elkészíti szakmai önéletrajzát a rendezvényszervező munkakörre, hasznos lehet, ha megismerkedik az ilyen pozíciók várható bérskálájával. Jellemzően az ilyen munkakörökre vonatkozó javadalmazási csomagok 300 000 és 600 000 forint között mozognak, bónuszokkal és juttatásokkal együtt.

Azonban több tényező, például a toborzó cég mérete is jelentősen befolyásolhatja a lehetséges keresetet. A kisebb intézmények általában kevésbé versenyképes bértáblákat kínálnak a nagyobb magánszektorbeli társaikhoz képest, amelyek jelentős pénzbeli ösztönzőikről híresek a munka világában.

Emellett egyes munkáltatók olyan extra juttatásokat is nyújthatnak, mint a SZÉP kártya juttatások, egészségbiztosítás és egyéb ösztönzők.

Lényeges tudatosítani, hogy az Ön egyedi képességei és választott karrier útja nagymértékben befolyásolja a jövőbeli kereseti lehetőségeit.

Ezzel párhuzamosan rendkívül fontos, hogy a rendezvényszervező önéletrajzát a megcélzott álláshoz igazítsa. Az önbizalmának szintje jelentősen befolyásolhatja azt a fizetést, amelyet az adott iparágban kaphat. Így a munkakörhöz kapcsolódó kulcs kompetenciák hangsúlyozása javíthatja az esélyeit arra, hogy megkülönböztesse magát az állás interjúk során. Az egyes vállalatok sajátos irányelveinek és elvárásainak megismerése szintén előnyös, mivel ezek szerepkörönként eltérőek lehetnek.

Esemény szervező önéletrajz

Magyarország kft – Minden az önéletrajzról

A professzionális szakmai pozícióra vonatkozó meggyőző munka CV elkészítésének művészete abban rejlik, hogy megkülönböztesse, mely információk bírnak jelentős értékkel, és mi az, ami kizárható. Egyes részek szabadon választhatók, míg mások, különösen az Ön erősségeit kiemelő részek, az állás megszerzése érdekében kiemelten kell szerepelniük. A nyitó résznek mindig elsőbbséget kell élveznie, amelyet egy tömör, a készségekre vonatkozó rész követ. Az átfogó tapasztalati résznek ugyanolyan súlya van, mivel ez bizonyítja, hogy a jelölt alkalmas a feladatra, ugyanakkor a CV során végig fenntartja az olvasó érdeklődését.

Az ilyen szakmai önéletrajzban az oktatásra vonatkozó rész is jelentős jelentőséggel bír. Figyelemre méltó, hogy gyakran már egy idegen nyelv alapszintű ismerete is előfeltétel, és már az elemi kétnyelvűség is versenyelőnyt jelenthet. Bár a hobbik felsorolása nem kötelező, a tanórán kívüli tevékenységekben való részvétel erősítheti a profilját. Ezek a szempontok együttesen alkotnak egy professzionálisan összeállított önéletrajzot, amely mind nyomtatott, mind digitális formában hatékony.

A korszerű szakmai CV elrendezését illetően a logikus és funkcionális formátum ajánlott, mivel az állás pályázatok általában az egyszerűséget részesítik előnyben a bonyolultsággal szemben. A sablonok megfelelő figyelése az önéletrajz felépítéséhez széles körben elismert iparági szabvány.

Az állás szempontjából ezek a lényeges információk

A helyesírás, a magyar szabályok alapján történő nagybetűs írásmód és a magyar írásjelek elengedhetetlenek a szakmai CV kulcsfontosságú részeiben. Ezek az összetevők segíthetnek egy olyan vonzó szakmai CV kialakításában, amely az olvasó figyelmét az elejétől a végéig fenntartja. A bevezető különösen kritikus, mivel ez alkotja az első benyomást; az ebben a részben elkövetett hibák elvonhatják az olvasó figyelmét.

Az önéletrajzon belül a pontos és tömör nyelvezet, valamint a nemzetközi formázási technikák elengedhetetlenek a professzionális dokumentum létrehozásához, mindezt az ideális tartalmi hossz megtartása mellett. Törekedjen az egyoldalas önéletrajzra, amely magában foglalja az alapvető és kiegészítő részeket, beleértve az elérhetőségi és céges adatokat. Ha ezt a hosszúságot túllépi, az kevésbé átfogó értékelést eredményezhet, míg a túl rövid szakmai CV az információhiány miatt akadályozhatja az alapvető kompetenciák értékelését.

Javasolt továbbá a betűtípus (például Times New Roman) és a betűméret (lehetőleg 11-es) következetessége a dokumentumban.

Hacsak nem kérik külön, általában nem tanácsos fényképeket mellékelni az önéletrajzhoz, függetlenül attól, hogy milyen pozícióra pályázik a vállalaton belül. A kép elvonhatja a figyelmet a jelölt technikai képességeiről, és potenciálisan elfogultságot idézhet elő az előzetes értékelés során.

Bár a fénykép potenciálisan bővítheti a profilt, negatív megítélést is kiválthat a CV alapján. Ha úgy dönt, hogy fényképet mellékel, győződjön meg róla, hogy az friss – ideális esetben az elmúlt egy évben készült -, és kerülje az elavult vagy nem professzionális képeket tartalmazó önéletrajzok beküldését.

Érdekes módon a tapasztalat nem befolyásolja jelentősen az idegen nyelvek ismeretét.

Esemény szervező önéletrajz

A szakmai CV és az adatok megadásának módja

A szakmai világban ez lesz a jó
Varga György
E mail cím: vargagyörgy@gmail.com
Telefonszám: 06 20 35 25 432
Lakcím: 2334 Szeged, Vargánya utca 103.
Szül hely és adat: 1983. 02. 30. Saljó
A készítése így nem lesz jó
Kiss Ádám
adamkaaaa@freemil.com
31 31 432
3223 Vargánya
1973. 01. 21. Szentgyörgy

Vegye figyelembe a megadott állás szempontjából megírt CV sablonban található hibákat. A jelölt neve nincs egyértelműen megadva, és hiányzik a pozíció, amelyre pályázik. Ráadásul a megadott e-mail cím helytelen, és nem alkalmas magyarországi álláspályázatra. A helyes e-mail cím megadása kulcsfontosságú a munka pályázatokra alkalmas, kifinomult CV elkészítéséhez.

Másrészt, ha elmulasztja feltüntetni a telefonszám országkódját, az veszélyeztetheti az állás elnyerésének esélyeit, még akkor is, ha a munkáltatónak szándékában áll felvenni Önnel a kapcsolatot – ez a részlet egy tapasztalt szakember önéletrajzának elengedhetetlen eleme. Ezért, amikor vonzó állásajánlatokat nézeget, ügyeljen arra, hogy gondosan feljegyezze az elérhetőségi adatokat ebben a részben. A megadott címből hiányoznak az olyan lényeges adatok, mint az utcanév és a házszám. Amint azt a fenti önéletrajzminta is mutatja, ezeknek a részleteknek mindig jelen kell lenniük egy kiváló minőségű önéletrajzban. Az alábbi minta számos helyesírási hibát tartalmaz a címben, a hónapban és a névben – az ilyen hibákat kerülni kell.

Ezeknek a feltűnő hibáknak a kijavítása alapvető szempont, ha olyan állásra pályázik, amely megfelel az Ön gondosan összeállított képesítéseinek. Legyen körültekintő, amikor dokumentálja a bizonyítványait.

Ha ezt a szakaszt elvégezte, a következő lépések nem okozhatnak további nehézségeket. Az ezt követő részben bemutatkozhat, ahol ismertetheti eredményeit vagy például tagságát egy szakmai szervezetben. Ezt követik a szakmai tapasztalatát és végzettségét részletező szakaszok.

Ez a rész lehetőséget kínál arra, hogy kiemelje azokat az egyedi érdemeket, eredményeket vagy szakmai szervezetekkel való kapcsolatokat, amelyek megkülönböztetik Önt más jelöltektől.

A bevezető után az önéletrajznak részleteznie kell szakmai tapasztalatát és végzettségét. Ezek a szakaszok kiemelkedő fontosságúak az Ön képességeinek mélységét és szélességét, valamint a munkaköri követelményeknek való megfelelését szemléltető módon. Ne feledje, hogy egy jól összeállított és részletes önéletrajz nagyban növelheti az esélyeit arra, hogy felvegyék az interjúra, és végül megszerezze álmai állását.

Ezenkívül az önéletrajz pontosságának fenntartása magában foglalja a megfelelő nyelvtant és helyesírást is. Bármilyen tipográfiai hiba ronthatja a kívánt képet, ezért aprólékosan ellenőrizni és javítani kell.

Végül, miután megbizonyosodott arról, hogy a fenti elemek rendben vannak, önéletrajzát egy megnyerő bevezetőnek kell követnie, amely kiemeli érdemeit vagy kapcsolatait. Ezt követik az Ön tapasztalatáról és képesítéséről szóló, világos és strukturált részek.

A hatékony önéletrajz tehát stratégiai tervezést, pontos információkat és aprólékos korrektúrát igényel. Ez több mint puszta formalitás; ez egy személyes marketingeszköz, amely, ha hatékonyan használják, kifizetődő karrierlehetőségeket nyithat meg.

Ha betartja ezeket az útmutatásokat, biztosíthatja a sikert, elkezdhet állásajánlatokat szerezni, és megkaphatja a régóta vágyott interjúkat. Ne feledje azonban, hogy megfelelően felkészüljön a közelgő interjúra.