Festő önéletrajz – Mit írjon, ha művészeti irányban szeretne elhelyezkedni?

A képzőművészeti szakember, akit felruháznak azzal a képességgel, hogy a felületeket pigmentek alkalmazásával átalakítsa, vállalja a különféle felületek vizuális feljavításának és védelmének felelősségét, legyenek azok épületek falai, képzőművészeti kifejezésre szolgáló vásznak vagy más hordozók.

Átlagos értékelés ehhez a sablonhoz

5.0
Rated 5 out of 5
1 vásárlói értékelésből

A művészi törekvések terén a festők arról ismertek, hogy aprólékosan kidolgozzák a vizuális történeteket és érzelmeket fejeznek ki a színek és vonások gazdag szövevényén keresztül, minden egyes vászon a világról alkotott kreatív meglátásaik és felfogásuk tanúbizonysága.

Eközben az ipari környezetben a festők aprólékosan előkészítik a felületeket, kiválasztják a megfelelő festékeket, és a részletekre figyelve alkalmazzák azokat, biztosítva az egyenletességet és a hosszú élettartamot. Szakértelmük magában foglalja a különböző festékösszetételek ismeretét, a festékek keverési és felhordási technikáit, valamint az ecsettől a szórófejig terjedő különféle eszközök használatának készségét. Ezenfelül a színelmélet alapos ismereteivel rendelkeznek, ami segíti őket a harmonikus és esztétikus környezet megteremtésében, akár egy otthonba lehelnek életet egy friss festékréteggel, akár egy galéria falát díszítő mesterművet készítenek. Munkájuk során a festők egyesítik a készséget, a tudást és a kreativitást, hogy maradandó nyomot hagyjanak az általuk díszített tereken és vásznakon.

A karrierút megkezdése jelentős elkötelezettséget igényel, ugyanakkor a jutalmazó pénzügyi javadalmazás kilátása gyakran igen vonzóvá teszi ezt az utat. Mindazonáltal a leendő munkáltatók részletes értékelésének elvégzése kritikus lépés a tápláló munkakörnyezet kialakításában és az általános munkahelyi elégedettség fokozásában. A szakmai előmenetel elsietése potenciálisan a szakmai szférán belüli elégedetlenséghez vezethet. Hasonlóképpen, egy jól megfogalmazott Budapest területén szükséges CV jelentősen növelheti az interjúlehetőség megszerzésének esélyét.

A gyümölcsöző interjúmeghívások megszerzésének sarokköve az aprólékosan összeállított munka szempontjából szükséges CV, amely ügyesen kiemeli az Ön képességeit és korábbi szakmai elkötelezettségeit. Ügyesen kidolgozott art CV-sablonokat kínálunk, amelyek minden lényeges szempontot felölelnek, hogy segítsük Önt az álláskeresés e fontos szakaszában.

Ez az írás az Budapest területén szükséges CV minden egyes szegmensének mélyreható elemzését nyújtja, felkészítve az álláskeresőket arra, hogy megkülönböztessék magukat a versenyző álláskeresési környezetben. Elindulunk az önéletrajz összeállításának kulcsfontosságú aspektusaiba, egy szakértelemmel és aprólékossággal megformált mintaanyaggal kezdve, amely megtestesíti az ideális végeredményt.

Festő önéletrajz

Tartalomjegyzék

Nézzük meg a magyar CV hogyan is néz ki

Személyes adatok
Nagy Ádám
Képzőművészeti szak ember
E-mail: nagyadam@gmail.com
Telefonszám: 06 30 / 58 – 21 – 346
Lakcím: 5467 Budapest, Jánosi Gábor utca 58.
Születési hely, idő: 1983. 10. 21. Budapest

Bemutatkozás
Tanulmányok szempontjából a legjobb egyetemen végeztem, művészeti irányban, később pedig kortárs művészeti galériákban is dolgoztam. Országos versenyt is nyertem, mint art szak ember, de általános ismeretekkel is rendelkezem a témában. Fontos számomra a profi megjelenés, miközben 2005 óta saját cégem is van. 2011-ben pedig külföldön is szert tettem tapasztalatra.

Tapasztalatok
Bejövő számla könyvelő
Prímaenergia Zrt.
2002. május – 2022. február
Budapest

 • A belső rendszerbe már berögzített és beszkennelt számlák kontírozása, validálása, könyvelése
 • A szállítói számlákkal kapcsolatos aktív és passzív időbeli elhatárolások felügyelete, könyvelése
 • Nemzetközi bejövő számlák kezelése, ellenőrzése. Kompenzációk kezelése
 • Szállítói egyenlegek ellenőrzése, kapcsolattartás a szállítókkal. Különféle kapcsolódó vegyes könyvelések
 • Részvétel a havi és éves zárásban, valamint a könyvvizsgálatban, audit dokumentumok előkészítésében

Senior könyvelő
KOMPLEX Központ Zrt.
2005. április – 2019. március
Budapest

 • Pénzügyi és ingatlanhasznosító szektorban működő gazdasági társaságok teljes körű könyvelése
 • Zárási feladatok önálló elvégzése, Beszámoló és bevallások összeállítása
 • Könyvvizsgálatokban közreműködés, Kimutatások készítése
 • Alapítvány segítése a Károly körúton
 • Galériák szervezése a József körúton

Iskolák
Marketinges
Budapesti Corvinus Egyetem
2009. március – 2005. április
Budapest

Zenész
Állatorvostudományi Egyetem
2011. május – 2013. december
Balatonlelle

Érettségi
Budapesti Metropolitan Egyetem

2009. augusztus – 2011. július
Budapest

Készségek és képességek

 • 2002-ben szabad art díjak birtokába kerültem
 • Egy ideig külföldön is dolgoztam
 • János Péter, a legnagyobb művész segítője voltam
 • A művészet számomra hobbi is
 • Tudom hogyan áll tökéletesen a mű
 • Az art című kiállítást én szerveztem
 • Országos elismert nevem van
 • Kortárs művészet a mindenem
 • Tanulmányok szempontjából művészet szak alapján végeztem
 • Budapest területén dolgozom főleg

Nyelvtudás

 • angol – középfok

Milyen fizetésre számíthat Budapest területén?

Mivel önéletrajzát erre a konkrét szerepre készíti, hasznos lehet, ha tájékozódik az ilyen típusú pozícióhoz kapcsolódó szokásos bértartományokról. Az ilyen magyar pozíciókhoz tartozó javadalmazási csomagok általában 400 000 és 600 000 forint között mozognak, beleértve a további bónuszokat és juttatásokat is.

Mindazonáltal feltétlenül meg kell jegyezni, hogy olyan elemek, mint a felvételt végző cég rangja, jelentősen befolyásolhatják a várható keresetet. Általában a kisebb vállalkozások kevésbé jövedelmező bércsomagokat nyújthatnak, szemben a magánszektorban működő nagyobb társaikkal, amelyek híresek arról, hogy jelentős pénzbeli bónuszokat adnak, különösen a magasabb szintű pozíciók esetében.

Festő önéletrajz

Továbbá fennáll annak a lehetősége, hogy egyes munkáltatók extra juttatásokat nyújtanak, például SZÉP-kártyákon keresztül történő ellátást, egészségügyi ellátást és egyéb vonzó ösztönzőket.

Továbbra is lényeges tudomásul venni, hogy az egyén képzettsége és jelen pályafutása jelentősen befolyásolja a jövőbeli anyagi előnyök lehetőségét.

Ezzel párhuzamosan kulcsfontosságú annak megértése, hogy önéletrajzát tökéletesen össze kell hangolnia az Ön által megcélzott munkakörrel. Az Ön magabiztosságának szintje jelentősen befolyásolhatja az adott iparágban az Ön számára nyújtható kompenzációs csomagot. Ezért az adott munkakörhöz kapcsolódó alapvető készségek hangsúlyozása növelheti annak valószínűségét, hogy az állásinterjúk alatt figyelemre méltó benyomást keltsen. Az egyes szervezetek egyedi politikáinak és elvárásainak ismerete szintén előnyös, mivel ezek a különféle kortárs szerepkörökben eltéréseket mutathatnak.

A magyar önéletrajzok alapvető részei a munka szempontjából

A kifinomult és profi Budapest területén lényeges CV elkészítésének sarokköve az Önt megkülönböztető, létfontosságú információk megkülönböztetése a kevésbé kritikus részletektől. Bizonyos részeket ki lehet hagyni, míg másokat, elsősorban azokat, amelyek az Ön erősségeit hangsúlyozzák, ki kell emelni a szóban forgó állás megszerzése érdekében. Mindenekelőtt egy kiemelkedő bevezető részt kell kiemelni, amelyet egy tömör, de alapos, a vonatkozó kompetenciákat ismertető rész követ. A múltbeli tapasztalatait bemutató részletes rész kiemelkedő jelentőséggel bír, mivel nem csupán az Ön alkalmasságát mutatja be az adott szerepre, hanem az olvasót is bevonja az magyar CV fejlődésének útjába.

Ezen túlmenően az oktatási szegmens jelentős jelentőséggel bír egy vezetői önéletrajzban. Érdemes megjegyezni, hogy általában elvárás legalább egy idegen nyelv ismerete, bár már egy alapvető szintű kétnyelvűség is jelentős versenyelőnyt jelenthet. Bár nem kötelező a hobbijait felvázolni az önéletrajzban, a tanórán kívüli tevékenységekben való részvétel megemlítése potenciálisan javíthatja a magyar CV portréját. Ezek az elemek egy professzionálisan összeállított önéletrajzot alkotnak, amely mind a nyomtatott, mind a digitális médiumokban jól működik.

Ami az magyar CV felépítését illeti, célszerű ésszerű és működőképes kerethez ragaszkodni, mivel az egyszerűség általában nagyobb jelentőséggel bír, mint a bonyolultság, amikor álláspályázatokról van szó. A sablonok felhasználása az magyar CV elkészítésének alapjaként széles körben elismert legjobb gyakorlat az iparágban.

Festő önéletrajz

A magyar CV és a lényeges információk a munka szempontjából

A helyesírás, a nagybetűs írásmód és a pontos írásjelek kulcsfontosságúak az magyar CV elkészítésében. Ezek a tulajdonságok hozzájárulnak egy magával ragadó képzőművészeti CV megfogalmazásához, amely nemcsak megragadja, hanem az elejétől a végéig fenntartja az olvasó figyelmét. A bevezető rész különösen lényeges, mivel ez alakítja ki a kezdeti képet; az ebben a részben található bármilyen eltérés vagy hiba teljesen elterelheti az olvasó figyelmét.

A világos, pontos és tömör szóhasználat alkalmazása az önéletrajzban, valamint a megfelelő formázási stratégiák alapvető szempontok a professzionális dokumentum elkészítésében, miközben a terjedelem megtartása minden szükséges részletet tartalmaz anélkül, hogy terjedelmessé válna. Az egyoldalas önéletrajzra való törekvés, amely a kritikus és kiegészítő szektorokat egyaránt magában foglalja, ideális. Az ajánlott hosszúságtól való eltérés potenciálisan kevésbé átfogó összefoglalóhoz vezethet, míg a túl rövid kortárs CV akadályozhatja a központi kompetenciák értékelését, mivel a bemutatott adatok nem elegendőek.

Az egységes betűtípus, például Times New Roman, és a következetes betűméret, lehetőleg a 11-es betűméret betartása javasolt továbbá a dokumentumban a rendezett megjelenítés megőrzése érdekében.

Az önéletrajzban általában nem ajánlott fényképeket elhelyezni, kivéve, ha kifejezetten más utasítást kapunk, és ez az irányelv a vállalaton belül minden potenciális munkavállalóra vonatkozik. A fénykép beillesztése elvonhatja a pályázó technikai alkalmasságának és előzetes értékelésének a figyelmét, ami az értékelés korai szakaszában előítéleteket válthat ki.

Míg a fénykép potenciálisan javíthatja a profilt, ugyanúgy magában hordozza azt a hajlamot is, hogy az Budapest területén szükséges CV tartalma alapján kedvezőtlen benyomásokat keltsen. Ha úgy dönt, hogy fényképet is beilleszt, győződjön meg arról, hogy az friss, lehetőleg az előző évben készült, és tartózkodjon az elavult vagy nem megfelelő képekkel díszített önéletrajzok elküldésétől.

Figyelemre méltó, hogy az idegen nyelvek ismeretét a jelek szerint nem befolyásolja lényegesen a tapasztalat mértéke.

A személyes adatok helyes megadása

Budapest területén ez lesz a jó
Péteri Anna
Email cím: peterianna@gmail.com
Telefonszám: 06 20 47 43 233
Lakcím: 4355 Sopron, Varga Géza utca 76.
Szül hely és adat: 1983. 10. 21. János tér
Ez viszont nem lesz jó
Varga Ágoston
vargaaa@gmail.com
67 23 434
5678 Balatonlelle
1983. 01. 21. Budapest

Kérjük, vegye figyelembe a mellékelt önéletrajzmintában található eltéréseket. Kezdetben észrevehető, hogy a jelölt neve nincs egyértelműen feltüntetve, és hiányoznak a megpályázott munkakörre vonatkozó adatok. Továbbá a megadott e-mail cím hibás és nem megfelelő a magyar piacon belüli álláspályázatokhoz. A helyes e-mail cím megadásának biztosítása kulcsfontosságú lépés a kifinomult, álláspályázatokra alkalmas tanulmányok általi CV elkészítéséhez.

Ezzel szemben a megadott telefonszám országkódjának elhagyása értékes lehetőségtől eshet el, még akkor is, ha a leendő munkáltatónak szándékában áll felvenni Önnel a kapcsolatot – ami egy tapasztalt szakember önéletrajzának elengedhetetlen eleme. Ezért a csábító állásajánlatok és kilátások feltárása során fordítson jelentős figyelmet az ebben a szakaszban ismertetett elérhetőségi adatokra. A megadott címből hiányoznak az olyan fontos részletek, mint az utcanév és a házszám. Amint azt a fenti önéletrajz-prototípus is példázza, ezeket az adatokat következetesen be kell építeni egy kiváló, professzionális önéletrajz elkészítése során. Az alábbi példa tele van tipográfiai hibákkal különböző szakaszokban, beleértve a címet, a dátumot és a nevet, amelyeket lelkiismeretesen ki kell küszöbölni.

Ezeknek a feltűnő hibáknak a kijavítása az Ön gondosan összeállított profiljához igazodó álláspályázat alapvető részét képezi; ezért legyen körültekintő, amikor a bizonyítványait ismerteti.

Ha pedig ezeket megadta, azonnal átléphet a következő szakaszra. A bemutatkozás alatt mindenképpen adja meg, ha bármilyen díjak birtokában van, vagy akár alapítvány segítésében is segített. Mindazonáltal, bármilyen című galériában is adja meg, így például az alábbiak szerint :”tér című galéria”. Ha pedig ezt a szakaszt is megadta, áttérhet a tapasztalatok és a tanulmányok részre, ahol már csak felsorolás szerűen meg kell adnia az adatokat, ahogy azt a fent példában is látja.

Ezután következik egyébként a hobbik és a nyelvtudás szakasz, de azt tudnia kell, hogy a hobbikat elegendő akkor megadnia, ha még ráfér a lapra úgy, hogy egy oldalnál többet nem ír összesen az önéletrajzba.