Front end fejlesztő önéletrajz – Részletesen bemutatva

A front end szakértő felelős a vizuális és interaktív elemek megvalósításáért, amelyekkel a felhasználók a webböngészőjükön keresztül kapcsolatba lépnek, amikor egy web alkalmazást használnak. Általában szorosan együttműködnek a tervezőkkel, hogy a tervezési drótvázakat lefordítsák olyan kódolási nyelvekre, mint a HTML, CSS és JavaScript, valamint a back-end fejlesztőkkel, hogy a webes felületet összekapcsolják a szerveroldali funkciókkal.

Átlagos értékelés ehhez a sablonhoz

5.0
Rated 5 out of 5
1 vásárlói értékelésből

A front-end szakértő biztosítja, hogy a felhasználói élmény optimális legyen azáltal, hogy a felületet vizuálisan vonzóvá, reszponzívvá és felhasználóbaráttá teszi. Jól kell ismerniük az iparági trendeket, a különböző böngészők képességeit és a webes tervezés korlátait, hogy olyan felületet hozhassanak létre, amely hatékonyan működik a különböző platformokon és eszközökön. A felhasználói felület folyamatos tesztelésével, iterálásával és frissítésével a front-end szakértő kritikus szerepet játszik a webes alkalmazás általános felhasználói elégedettségében és funkcionalitásában.

Az álláskeresés olyan folyamat, amely jelentős erőfeszítést és elkötelezettséget igényel. A vonzó anyagi javadalmazás csábítása gyakran sokak számára teszi ezt a szakmai utat rendkívül vonzóvá. Mindazonáltal a potenciális munkáltatók gondos és alapos értékelése elengedhetetlenül fontos a munkahelyi légkör kialakításához, amely pozitív és a munkával való nagyobb elégedettséget elősegítő. A karrier előrehaladásának elsietése a szakmai környezeten belüli elégedetlenség érzéséhez vezethet. Hasonlóképpen, egy jól strukturált és átgondoltan összeállított önéletrajz elkészítése jelentősen növelheti annak valószínűségét, hogy kiválasztják egy interjúra.

Az interjúra szóló meghívások elnyerésének sarokköve az önéletrajz művészi kivitelezésében rejlik. Egy ilyen dokumentumnak nem csupán a készségeit és korábbi tapasztalatait kell bemutatnia, hanem intelligens és megnyerő módon kell bemutatnia azokat. Felismerve az álláskeresési folyamat e szakaszának kulcsfontosságú jellegét, kezdeményeztük, hogy szakértőre szabott önéletrajz sablonokat kínáljunk. Ezeket úgy terveztük meg, hogy minden lényeges elemet tartalmazzanak, így biztosítva, hogy Ön jól felkészült legyen ebben a kritikus helyzetben.

A következő cikkben az önéletrajz összeállításának minden aspektusát átfogóan megvizsgáljuk, azzal a céllal, hogy a jelölteket olyan eszközökkel lássuk el, amelyekkel megkülönböztethetik magukat az egyre élesedő versenyben. Ezt a feltárást a hatékony önéletrajzírás kulcsfontosságú elemeire összpontosítva kezdjük el. Az utazás egy szakemberek által aprólékosan összeállított mintadokumentum bemutatásával kezdődik. Ez a dokumentum szolgál annak megtestesítőjeként, amit a végterméknek meg kell testesítenie, és a legmagasabb szintű szakmaiságot és gondosságot tükrözi.

Front end fejlesztő önéletrajz

Tartalomjegyzék

Html css és miegymás – De mégis hogy fog kinézni az önéletrajz?

Személyes adatok
Kiss Ágnes
Front end fejlesztő
E-mail: kissagnes@gmail.com
Telefonszám: 06 30 / 25 – 43 – 432
Lakcím: 2345 Kecskemét, Budapesti Előd utca 46.
Születési hely, idő: 1983. 01. 11. Győr

Bemutatkozás
Több, mint 10 éves szakmai tapasztalat van mögöttem a fejlesztői világban, így ma már az ismeretek átadásában is gond nélkül tudok segíteni. Tapasztalattal rendelkezem a java fejlesztése és a webfejlesztő feladatok világában is, miközben technikai segítséget is tudok nyújtani a html világában. A kód írása régóta az életem része, hiszen informatikai diplomával rendelkezem a fejlesztők világában. Fontos számomra, hogy az adatok stimmeljenek, miközben megbízható is vagyok.

Tapasztalatok
Faktoring ügyfélkapcsolati kiemelt tanácsadó
OTP Bank Nyrt.
2018. május – 2020. február
Székesfehérvár

 • Aktív vállalati termékek, ezen belül elsősorban követelésvásárlási és faktoring finanszírozáshoz kapcsolódó értékesítésben való részvétel
 • Vállalati ügyfelekkel foglalkozó kollégák szakmai támogatása
 • Ügyféltárgyalásokon való aktív részvétel
 • Előterjesztési folyamatok menedzselése, előterjesztések megírása
 • Döntéseket követő szerződéses dokumentáció véglegesítése (szükség esetén a Bank egyéb területeinek bevonásával – jellemzően jogi terület, hitelellenőrzés, üzleti területek)

Advisory vezető tanácsadó
Magnet bank Bt.
2015. április – 2017. március
Balatonlelle

 • Privátbanki portfóliós tanácsadás alapját képző modell portfóliók összeállítása, a kapcsolatos módszertan és folyamatok fejlesztése
 • Részvétel az elsődleges és másodlagos eszközallokáció kialakításában és a konkrét befektetési eszközök kiválasztásában
 • Leánybanki modell portfoliós tanácsadás kialakítása és támogatása
 • A befektetési tanácsadás folyamatának szakmai fejlesztése
 • Privátbanki tanácsadókkal kapcsolattartás, konkrét befektetésekkel, portfoliókkal kapcsolatos támogatás nyújtás

Iskolák
Zenész
Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem
2012. március – 2013. április
Cegléd

Sebész
Neumann János Egyetem
2010. május – 2011. december
Győr

Érettségi
Nemzeti Közszolgálati Egyetem

2007. augusztus – 2009. július
Tiszavasvári

Készségek és képességek

 • A rendszerek és az alkalmazások ismerete
 • Műszaki ismeretekkel rendelkezem
 • A pozíció szempontjából lényeges tudásom van
 • Python és javascript tudásom is van
 • A technológiák fejlődését mindig nyomon követem
 • A műszaki alkalmazások sem okoznak gondot
 • Web fejlesztői tudással rendelkezem
 • Online fejlesztési tudásom is van
 • Support is tudok lenni az új dolgozóknak
 • Könnyen megértek bármilyen feladatot

Nyelvtudás

 • Angol – középfok

Milyen fizetésre számíthat a front end világában?

Miközben elkezdi elkészíteni önéletrajzát az Ön által megcélzott pozícióra, előnyös lehet, ha megismerkedik a fejlesztői pozícióhoz kapcsolható szokásos fizetési kategóriákkal. Az ilyen szakmai pozíciókhoz tartozó javadalmazási csomagok terén jellemzően 500 000 és 1 000 000 forint közötti összegekkel kell számolnia, amelyek nemcsak az alapfizetést, hanem az esetleges bónuszokat és egyéb juttatásokat is magukban foglalják.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy egyéb tényezők jelentősen befolyásolhatják a lehetséges keresetet. Például a felvételt végző vállalat mérete jelentős szerepet játszik a kompenzációs csomag meghatározásában. A kisebb szervezetek nem biztos, hogy képesek megfelelni azoknak a vonzóbb bércsomagoknak, amelyeket a nagyobb magánvállalatok képesek nyújtani. Az utóbbiak gyakran nagyvonalú készpénzbónuszokkal tűnnek ki, különösen a magasabb felelősségteljes pozíciókat elérők esetében.

Az alapvető pénzügyi javadalmazáson túlmenően egyes munkáltatók arról is ismertek, hogy további juttatásokat nyújtanak alkalmazottaiknak. Ezek közé tartozhatnak olyan kézzelfogható juttatások, mint a SZÉP kártya juttatások, egészségügyi létesítmények és különböző egyéb ösztönzők, amelyek célja az általános javadalmazási struktúra javítása.

Egy lényeges szempont, amely elismerést igényel, az a jelentős hatás, amelyet mind a kompetenciák, mind az Ön általános karrierútja gyakorolhat a jövőbeli kereseti lehetőségekre. Az Ön képességei, tapasztalata és a pozíció követelményeihez való igazodása gyakran közvetlenül tükröződik a fizetésben és a juttatásokban, amelyekkel rendelkezhet.

Ezzel párhuzamosan lényeges, hogy önéletrajzát úgy alakítsa ki, hogy az megfeleljen annak a konkrét munkakörnek, amelyre pályázik. Az önbizalma és az a mód, ahogyan képesítéseit bemutatja, jelentősen befolyásolhatja az adott iparágban vagy ágazatban felajánlott javadalmazási csomagot. Ezért a munkakörhöz közvetlenül kapcsolódó kulcskészségek és kompetenciák hangsúlyozása növelheti az esélyét arra, hogy az interjú során kitűnjön. A különböző vállalatok által követett egyéni politikák és elvárások árnyalt lényege szintén rendkívül hasznos lehet. Ez a megértés lehetővé teszi, hogy eligazodjon az ugyanazon iparágon belül az egyes szerepkörök között tapasztalható eltérések között, és így hatékonyabban tudja magát a munkakör egyedi követelményeihez igazítani.

Front end fejlesztő önéletrajz

Front end szakértő – Milyen kötelező részeket kell megadnia?

Egy elegáns és professzionális önéletrajz elkészítéséhez árnyaltan kell megérteni, hogy mely információk kulcsfontosságúak, és melyek hagyhatók el. Ebben a kényes egyensúlyozásban ki kell emelni azokat a lényeges elemeket, amelyek kiemelik az Ön erősségeit és egyedi képességeit. Míg bizonyos részek teljesen kihagyhatók, mások kritikus szerepet játszanak a potenciális munkaadókra tett benyomás kialakításában.

A bevezető résznek, amely az Ön fejlesztői személyiségének kapuját képezi, különösen hangsúlyosnak kell lennie. Ez adja meg az alaphangot mindahhoz, ami ezután következik, és egy olyan racionalizált részbe vezet, amely összefoglalja az Ön releváns készségeit. Ezt követően a tapasztalati résznek kimerítőnek, de jól összeállítottnak kell lennie. Kettős célt szolgál: nemcsak azt igazolja, hogy Ön alkalmas a technológiák világában való munkakör betöltésére, hanem az olvasót is bevonja, bevonva őt az Ön karrierjének fejlődési pályájába.

Ugyanígy az oktatásra vonatkozó résznek is jelentős súlya van, különösen a vezetői pozíciók esetében. Figyelemre méltó szempont itt a legalább egy idegen nyelv ismeretének elvárása. Már egy alapszintű kétnyelvűség is versenyelőnyt jelenthet, és megkülönböztetheti Önt a többi pályázótól a projektek világában. Továbbá, bár a hobbik és a tanórán kívüli tevékenységek nem kötelezően szerepelnek, jelenlétük gazdagíthatja a profilját, betekintést nyújtva az Ön szélesebb körű érdeklődési körébe és jellemébe.

Ezek az aprólékosan megválasztott elemek együttesen alkotnak egy professzionálisan felépített önéletrajzot, amely mind a nyomtatott, mind a digitális médiumokban hatékonyan működik a frontend világában. A példa felépítésének logikusnak és funkcionálisnak kell lennie. Az egyszerűség ebben a kontextusban szövetséges, mivel gyakran felülmúlja a bonyolultságot, és így jobban hat a toborzók és a felvételi menedzserek körében.

Az önéletrajz összeállításához sablonok használata az iparági szakemberek által támogatott stratégia, amely a legjobb gyakorlatokat tükrözi. Ezek a sablonok gyakran a tapasztalt toborzók bölcsességét testesítik meg, és útmutatást adnak Önnek ahhoz, hogy képesítéseit, tapasztalatait és egyedi értékeit a szakmai előírásoknak és elvárásoknak megfelelő módon mutassa be. Ezen elvek követésével olyan önéletrajzot készíthet, amely nemcsak méltóságteljesen és világosan mutatja be karrierjét, hanem növeli az esélyeit arra is, hogy olyan lehetőségeket kapjon, amelyek megfelelnek az ambícióinak és képességeinek.

A szükséges további információk a tökéletes CV-hez a munkáltató szemében

A helyesírás, a nagybetűzés és az írásjelek pontossága a professzionális front end CV alapkövét képezi. Ezek a látszólag jelentéktelen apróságok együttesen alkotnak egy magával ragadó elbeszélést, amely nemcsak magával ragadja az olvasót, hanem az egész dokumentum során fenntartja az érdeklődését. A bevezető rész, ahol az első benyomás megszilárdul, különösen hajlamos a hibákra. Itt még egy apró figyelmetlenség is káros lehet, teljesen elterelve az olvasó figyelmét az Ön képzettségéről és képességeiről.

Az önéletrajz készítésénél kiemelkedő fontosságú a nyelvi választék egyértelműsége és tömörsége, ami gondos egyensúlyt igényel a részletgazdagsággal. Ezt az egyensúlyt az olvashatóságot javító, körültekintő formázási technikák egészítik ki, mindezt az optimális hosszúságon belül. Általában az egyoldalas önéletrajz, amely átgondoltan integrálja mind a lényeges, mind a kiegészítő részeket, ideálisnak tekinthető. Ha túlságosan eltérünk ettől a hosszúságtól – akár túlságosan szépítgetve, akár rövidre fogva -, az félreértésekhez vezethet, vagy a kulcskompetenciák elhallgatásához, vagy az olvasó túl sok információval való túlterheléséhez.

Front end fejlesztő önéletrajz

A dokumentum esztétikai egységessége szintén alapvető fontosságú, ami a vizuális koherencia fenntartása érdekében a betűtípus (például Times New Roman) és a megfelelő betűméret (lehetőleg 11-es méret) következetes használatát teszi szükségessé.

A fényképek önéletrajzba való beillesztése vitatott kérdés. Hacsak nem követelik meg kifejezetten, a fényképek hozzáadása általában nem javasolt, függetlenül a vállalat méretétől vagy iparágától. A képek elterelhetik a figyelmet a technikai képzettségről és a jelölt elfogulatlan első értékeléséről, ami a szűrési szakaszban elfogultságot eredményezhet. Míg egy jól megválasztott fénykép fokozhatja az önéletrajz személyes jellegét, rosszul kezelve ugyanígy kedvezőtlen megítélést is eredményezhet. Ha szükségesnek tartják a fényképet, akkor annak aktuálisnak kell lennie, ideális esetben az előző évben készült, és professzionalizmust kell sugallnia. Az elavult vagy nem hivatalos képeket tartalmazó önéletrajzokat kerülni kell, mivel ezek ronthatják a dokumentum általános hatását.

Érdekes szempont, amit az önéletrajzzal kapcsolatban figyelembe kell venni, hogy a más területeken szerzett tapasztalat nem feltétlenül jelent idegen nyelvek ismeretét. Ez emlékeztetőül szolgál arra, hogy minden készséget és képzettséget a sajátos kontextusában kell értékelni, biztosítva, hogy az önéletrajz hitelesen tükrözze a jelölt képességeit és potenciális hozzájárulását.

Ha viszont ezekre figyel, könnyen kiváló CV-t írhat.