Phlebotomist önéletrajz – Mutatjuk hogyan juthat be az interjúra!

A Phlebotomist olyan egészségügyi szakember, aki orvosi vizsgálatokhoz és transzfúziókhoz való vérvételre specializálódott, így például ő veszi le a blood samples from patients. Felelős a betegek megfelelő azonosításáért, a megfelelő felszerelés kiválasztásáért és előkészítéséért, valamint a vénapunkciós eljárás precíz és gondos elvégzéséért.

Átlagos értékelés ehhez a sablonhoz

5.0
Rated 5 out of 5
1 vásárlói értékelésből

A phlebotomist kritikus szerepet játszanak abban is, hogy saját maguk és betegeik számára steril és biztonságos környezetet tartsanak fenn, valamint megfelelően címkézzék és tárolják a vérmintákat a laboratóriumokba történő szállításhoz.

Ne feledje az olyan alapokat, mint az orvosi egyetem elengedhetetlen ahhoz, hogy felvegyék egy hasonló munkakörre, illetve hogy nem érdemes csicsásan megfogalmazni az adatokat.

Mindazonáltal tudnia kell, hogy nem sok esélye van a munkára, ha még pályakezdő, így amennyiben ez így lenne, javasoljuk, hogy először nézzen utána a releváns gyakorlati helyeknek.

Ha viszont volt gyakorlati helye, érdemes erre tenni a hangsúlyt a dokumentum kialakítása során a biztos siker érdekében.

Emellett más önéletrajzminták is rendelkezésre állnak, amelyeket a felhasználók felfedezhetnek, és kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb változatot a work experience alapján. Merüljünk el a részletekben, hogy mit kell tennie az önéletrajz megírásakor.

Phlebotomist önéletrajz

Tartalomjegyzék

Phlebotomist CV – Itt egy tökéletes minta

Személyes adatok
Gábor Áron
Phlebotomist
E-mail: gaboraron@gmail.com
Telefonszám: 06 70/67 – 53 – 165
Lakcím: 3421 Budapest, Nagy düllő utca 63.
Születési hely, idő: 1980. 03. 13. Szigetbecse

Rólam
Több, mint 5 éves tapasztalattal rendelkezem, mint phlebotomist, így van knowledge of the témában és az orvosi műszekerek kezelésében. As a phlebotomist vettem már blood and egyéb mintákat emberektől, miközben segítettem többféle területen is az elmúlt időszak alatt. Az életem fontos része, hogy segítségek az embereknek miközben van skills and tudásom is hozzá.

Tapasztalatok
Titkár
IFKA Iparfejlesztési Közhasznú nonprofit Kft.
2022. február – 2023. március
Kecskemét

 • Az ügyvezető és a kabinetvezető munkájának napi támogatása
 • Az őket körülvevő programok szervezése
 • A Kabinet feladataiban aktív részvétel
 • Kapcsolattartás a Minisztériummal, a felügyelőbizottsággal
 • Aktív részvétel a rendszeres és eseti elemzések, adatszolgáltatások készítésében

Fodrász
Hair-Gallery Kft.
2018. április – 2019. május
Solymár

 • A vendégek hajának elkészítése
 • Make sure hogy minden szín megfelelő legyen
 • Hajvágások és színezések
 • Egyeztetés arról, hogy milyen irányba induljanak a vendégek
 • Megbeszéléseken való részvétel

Tanulmányok

Marketing és PR
Budapesti Corvinus Egyetem
2017. augusztus – 2019. június
Debrecen

Grafikus
Magyar Képzőművészeti Egyetem
2014. szeptember – 2016. július
Göd

Érettségi
BKSZC Újbudai Szakiskola és Szakképző Iskola

2010. szeptember – 2013. május
Siófok

Képességek és készségek

 • Taking blood
 • Nagy fokú önállóság
 • Igény to help
 • Megbízhatóság és lojalitás
 • Kedvesség to patients
 • Képesség to read orvosi adatokat és utasításokat
 • Jogosítvány megléte
 • Hard and soft skills
 • Professzionizmus
 • Jó megjelenés
 • Extrovertált személyiség

Nyelvek
Angol tudás – középfok

Phlebotomist önéletrajz

Milyen fizetésre számíthat összességében? – Phlebotomist resume

Mielőtt belemerülnénk egy profi Phlebotomist Cv megírásának részleteibe a mintánk alapján, fontos, hogy megértsük a szakma kompenzációs helyzetét. Egy orvosi munkáért járó átlagos fizetés nettó 250 000 forinttól 2 000 000 forintig terjed, további bónuszok, juttatások és kedvezmények lehetőségével. Érdemes azonban utánajárni az adott állásnak, amelyre jelentkezik, hogy pontos képet kapjon a kínált kompenzációs csomagról.

A fizetési tartomány a vállalat méretétől és tevékenységi körétől függően nagymértékben változhat. Míg egy kis cég maximum félmillió forintos fizetést kínálhat tapasztalt embereknek, addig a nagyobb nemzetközi cégek akár egymillió eurót meghaladó fizetést is kínálhatnak még a junior szintű munkavállalóknak. Ugyanez a helyzet a magán és a állami helyen elhelyezkedő munkák viszonylatában.

Tudnia kell, hogy az első 3 hónapban még csak tesztelni fogják a tudását, így ebben a szakaszban kell igazán megmutatnia, hogy milyen tudása van. Ha ez nem sikerül, hiába vették fel, el fognak öntől köszönni a felmondási időszak végén anélkül, hogy bármi pluszt is fizetnének ezért. Ez pedig általában azonnali hatállyal történik, így ha azt látja, hogy nem jól működik együtt a munkahellyel érdemes mihamarabb új munkát keresnie.

Ezt az összefüggést szem előtt tartva most összpontosítsunk azokra a kritikus elemekre, amelyeket bele kell foglalnia a professzionális önéletrajzába, hogy megtudja how to write.

Phlebotomist önéletrajz

A kötelező és az opcionálisan megadható részek of the CV

A phlebotomist cv nek vannak olyan részei, amelyek kötelezőek, míg vannak olyan részek, amelyek opcionálisak és elhagyhatók, ha nem relevánsak. A választható részek beillesztése azonban előnyös lehet, főleg, ha nem tud túl sok mindent írni. A személyes adatokat pl. of your önéletrajz elején kell feltüntetni, amelyet a bemutatkozó rész követ, amely a jelölt rövid összefoglalóját tartalmazza.

A work experience szintén elengedhetetlen, hogy bizonyítsa a jelölt alkalmasságát az állásra, és ugyanilyen fontosak a tudományos és a nyelvi részek is. A választható részek közé tartozhat egy hobbi- vagy az egyéb papírok for your phlebotomist CV. A jól strukturált önéletrajz elkészítéséhez elengedhetetlen, hogy ezeket a szakaszokat is tartalmazza, akár nyomtatott formában, akár elektronikusan nyújtja be.

Ezenkívül pedig tiszta erkölcsi bizonyítványt is kell kérnie, amit hozzá kell csatolni your resume.

Phlebotomist önéletrajz

How to write – A legfontosabb információk amiket érdemes betartania

Miután megértette az önéletrajz szerkezetét, fontos, hogy a benne szereplő információk elrendezésére összpontosítson. A helyesírási hibákat mindenképpen el kell kerülni, mivel ezek azonnal elriaszthatják az olvasót, és akár azt is okozhatják, hogy teljesen figyelmen kívül hagyja a jelentkezését.

Emellett a pontos személyes adatok biztosítása kulcsfontosságú, mivel ez növeli az esélyét annak, hogy felveszik Önnel a kapcsolatot egy interjúra. A világos és tömör elrendezés szintén alapvető, pontok és a megfelelő hosszúság használatával. Ajánlott az önéletrajzot egy oldalra korlátozni, és minden lényeges információt tartalmaznia kell a személyes adatoktól a választható részekig. Ezen irányelvek betartásával könnyen pozitív első benyomást kelthet az olvasóban. Itt az ideje, hogy részletesebben is elmélyedjünk az önéletrajz különböző részeiben.

Tudnia kell egyébként, hogy érdemes 11-es vagy 12-es betűméretet használnia to the megíráshoz, illetve lényeges az is, hogy Times New Roman betűtípusnál maradjon in the CV. Ebben a munkakörben ugyanis nem különösebben szeretik, ha eltérnek a jelentkezők a hagyományos formától.

Phlebotomist önéletrajz

Hogyan adja meg a személyes adatokat? – Professional summary

JÓ MEGOLDÁS LEHET
Kurucz Melani
Phlebotomist
Email cím: kuruczmelani@gmail.com
Telefonszám: 06 20 / 65 21 657
Lakcím: 2345 Kisújszállás, Feneketlen tó utca 145.
Születési hely, idő: 1986. 07. 11. Görögvásárhely
NEM JÓ MEGOLDÁS
Virág Zoltán
zoltankaaaa@freemil.com
52 12 6421
4212 Sárospatak, Pöttyös labda utca 631.
1973. 04. 11. Gödöllő

Vizsgáljuk meg részletesen a hibákat. Az első hiba a hibás változatban az, hogy a pályázó neve nincs aláhúzva, és elmulasztotta megadni a pozíciót, amelyre pályázik in the phlebotomist resume. A másik hiba ugyanebben a változatban a nem megfelelő e-mail cím használata. A grafikus önéletrajz készítésekor elengedhetetlen a professzionális e-mail cím, ahogyan azt a helyes minta is mutatja.

A következő hiba a telefonszámmal kapcsolatos, ahol nemcsak a számot hagyták ki, hanem a hívószám is hiányzik. Ennek következtében, még ha az önéletrajz többi része lenyűgöző is, Zoltán nem valószínű, hogy kap interjú meghívást.

A sok helyesírási hiba mellett a hibás személyes adatok részből hiányzik a teljes cím, amelynek tartalmaznia kellene a házszámot és az irányítószámot. Egyértelmű tehát, hogy a minta önéletrajzban a személyes adatok helyes elrendezése kulcsfontosságú ahhoz, hogy pozitív benyomást keltsen az olvasóban you’re applying for.

Érdemes azt is megjegyeznünk, hogy amennyiben külön nem kérnek rá, jobban teszed, ha elfelejted a kép csatolását. Ez ugyanis könnyen azt eredményezheti, hogy nem a tapasztalatod lesz a döntő, hanem az első benyomás a kép alapján fog eldőlni. Viszont, ha mindenképpen csatolnál egyet, a jobb felső sarokba tedd meg, illetve ne legyen a kép 1 évnél régebbi. Mindazonáltal felejtsd el azokat a képeket, amik nem nyújtanak profi megjelenést.

Phlebotomist önéletrajz

A bemutatkozás – Resume examples

JÓ LEHET
Több, mint 15 év work experience van mögöttem, ami időszak alatt dolgoztam már sürgősségi osztályon is, így képes vagyok gyorsan elvégezni a feladatokat for the role. Ráadásul, később fogorvos mellett is segítettem, ahogy állatmenhelyen is dolgoztam the top of emberek mellett. Összességében viszont in this munkakörben szeretnék elhelyezkedni, ugyanis az az álmom, hogy a háttérben legyek az orvosok és a páciensek segítségére.
NE CSINÁLD
Applying for a munka, ugyanis szeretnék ilyen irányban elhelyezkedni. Úgy érzem a phlebotomist job a hozzám illő lehetőség. Szeretném, ha felhívnának, de szólok előre, hogy csak magas bér mellett vagyok hajlandó dolgozni of experience miatt. Szóljanak ha kell segítség.

Amint látja, az önéletrajz bemutatkozó részének nem kell bonyolultnak vagy hosszúnak lennie. Azonban jól megírtnak és vizuálisan vonzónak kell lennie. Tartalmazhatja, hogy hány éve dolgozik a szakmában, és kiemelheti azokat a projekteket, amelyekben közreműködött. Érdemes számokkal kiemelni, hogy miben jó, például, hogy 10 fős csapatot irányított, ha volt hasonló.

Ezzel szemben a helytelen példában a bevezető kapkodva összeállítottnak tűnik, és olyan felesleges feltételeket tartalmaz, amelyeket csak egy interjú során kellene megbeszélni, amikor már meggyőző érvekkel rendelkezik az állásért. A hiring manager nem különösebben lesz érdekelt, ha a pirosban található mintát küldi be, így you should hagyni.

Phlebotomist önéletrajz

Your work experience – Hogyan adhatja meg a tapasztalatokat megfelelően?

Ami a munkatapasztalatot illeti, azt mindenképpen fordított sorrendben, a legutóbbi munkahelyével kezdve kell felsorolni. Ha azonban egy régebbi állás relevánsabb a megpályázott pozíció szempontjából, akkor megfontolhatja, hogy azt az elejére tegye. Ne feledje, hogy minden egyes munkakör esetében tüntesse fel az időszakokat, és kerülje a túl hosszú pontokat.

Emellett fontos, hogy egyszerűen és lényegre törően emelje ki, miért Ön a legjobb jelölt az adott állásra. Próbáljon meg 4 – 5 pontra szorítkozni, amelyek bemutatják készségeit, tapasztalatait és releváns eredményeit. Ez segít az olvasónak gyorsan megérteni az Ön potenciális értékét a vállalat számára.

Egy jó minta
Betanított porcelánfestő
Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.
2012. október – 2013. december
Pilis

 • Porcelánok megmunkálása
 • Határidők betartása
 • Eredmények reprezentálása
 • Értékesítés elősegítése
 • Rajzolás és festés

Tréner
D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt.
2010. május – 2012. november
Gomba

 • Értékesítők és vezetők gyakorlati mentorálása területen
 • Telefonálási-, tárgyalási-, és vezetői készségek fejlesztése
 • Telefonos konferenciák, Teams-en online képzések tartása
 • Ösztöndíj Programban résztvevő új értékesítő kollégák indítása
 • Tréningek és képzések tartása
 • Toborzás kiválasztási feladatok támogatása

Adminisztrátor
SpaTrend Kft.
2008. február – 2009. március
Törökbálint

 • Rendelés rögzítés, számlázás, pénztárgép kezelés
 • Az értékesítő munkatársak támogatása
 • A bejövő hívások fogadása, kezelése
 • A szoros együttműködés a társosztályokkal
 • A partnerekkel és ügyfelekkel történő személyes és telefonos kapcsolattartás
 • Minden ezekkel kapcsolatos adminisztráció
EZ EGY ROSSZ PÉLDA
CIPŐÁRUS
Emu Baba 2006 Kft.

2005. június – 2008. április
Nagykőrös

 • A bérkező áru átvétele
 • A termékek csoportosítása, rendezése megadott szempontok szerint
 • Áru átrendezése, mozgatása valamint a fogyóban lévő áru időbeni feltöltése
 • Üzlet takarítása, polcok tisztán tartása
A megfelelő példában a phlebotomist pályázó jól szervezett formában, kiemelésekkel és egyértelmű határidővel mutatja be önéletrajzát. Ez lehetővé teszi a HR-esek számára, hogy a pályázatának áttekintése során gyorsan átnézzék a releváns részleteket. Emellett a jelentkező vázolja főbb feladatait, elkerülve a felesleges részleteket. Az információk bemutatásakor fontos megtalálni az egyensúlyt a túl bőbeszédűség és a túl tömörség között.

Ezzel szemben egy gyenge önéletrajzpélda nem adja vissza a work experience szakaszt egyáltalán.

Ezért alapvető fontosságú, hogy ne csak a releváns információkat adja meg, hanem vonzó formában is mutassa be azokat. A dokumentum megjelenése ugyanolyan fontos, mint a tartalma.

Nézzük meg most az iskolákat és a tanulmányokról minden fontosat

Ha van korábbi munkatapasztalata, elegendő, ha megadja a látogatott iskolák listáját, valamint a tanulmányok időtartamának és területének részleteit. Ha azonban tapasztalat nélküli pályakezdő, akkor az önéletrajzban szereplő információk feltüntetése segíthet abban, hogy bemutassa képességeit.

Ettől eltekintve elengedhetetlen a helyes nyelvtan és a fordított időrendi sorrend használata az adatok beírása során ebben a részben, hogy pozitív benyomást keltsen. Ha nem biztos benne, hogy ez mit jelent, akkor a helyes és helytelen formátumok mintáit adtuk meg, hogy eligazodjon.

AZ EGYETEMEK MEGADÁSA HELYESEN
ISKOLÁK ÉS TANULMÁNYOK

Állatorvosi asszisztens
Patkós Irma Egyetem és Főiskola
2004. október – 2006. július
Újszilvás

Külkereskedelmi
Debreceni Egyetem
2001. szeptember – 2003. május
Fegyvernek

NEM JÓ MEGADÁSA
ISKOLÁK

TERVEZŐ
Eötvös Loránd Tudományegyetem
5 év
Pomáz

Mérnök
Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem
1 év
Fót

Ha a phlebotomist CV-ben szerepel az iskolai végzettség, feltétlenül meg kell említenie a tanfolyam és az egyetem nevét, és adott esetben nagybetűvel kell írnia. A tanulmányi évek számának egyszerű feltüntetése nem elegendő; meg kell adnia a képzés időtartamát is, és fel kell tüntetnie a város vagy település nevét.

Szerencsére ezt a részt gyakran kevésbé vizsgálják, így a többi kötelező részhez képest kevesebb erőfeszítést kell tennie. Koncentráljon a helyesírásra és az elrendezésre, és kövesse a fenti példát, hogy az önéletrajz ezen részének elkészítése során ne ütközzön problémákba.

A képességek és tudás bemutatásának lehetőségei

Miután kiemelte az iskolai végzettségét, a következő lépés egy lenyűgöző önéletrajz elkészítésében az, hogy bemutassa egyedi készségeit és képességeit. Ez a szakasz lehetőséget ad arra, hogy tömör kiemelje mind a puha, mind a kemény készségeit.

A kemény készségek jellemzően olyan konkrét képességeket és ismereteket tartalmaznak, amelyeket az oktatás, a képzés vagy a korábbi munkatapasztalat során szerzett. Felsorolhatja például a szoftverekben, vagy programokban való jártasságát vagy a weboldalak és számítógépes ismeretekhez kapcsolódó érzékeit. A releváns kemény készségek feltüntetése nemcsak a kompetenciáját mutatja, hanem azt is, hogy Ön jól felkészült a munkakör technikai vonatkozásainak kezelésére.

Másrészt a puha készségek szubjektívebbek, és az Ön személyes tulajdonságaira és személyközi képességeire vonatkoznak. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek lehetővé teszik, hogy hatékonyan tudjon együtt dolgozni másokkal, és hozzájáruljon a pozitív munkakörnyezethez. Alapvető fontosságú, hogy önéletrajzában a puha és a kemény készségek kiegyensúlyozott keveréke szerepeljen, mivel mindkettő elengedhetetlen a szerepkörben való sikerhez.

A készségek felsorolása során ne feledje, hogy a cél nem az, hogy kimerítő listát adjon mindarról, amit tud. Inkább koncentráljon a leglényegesebb és legmeggyőzőbb tulajdonságokra, amelyek megfelelnek a munkaköri leírásnak, és amelyekkel kitűnhet a jelöltek közül.

Puha képességek

 • Figyelem a részletekre
 • Időgazdálkodás és szervezés
 • Kreativitás és problémamegoldó képesség
 • Alkalmazkodóképesség és rugalmasság
 • Empátia és az igények megértése
 • Hajlandóság az új technológiák megtanulására

Kemény készségek

 • CRM rendszerek ismerete
 • Az orvosi terminológia, anatómia és fiziológia ismerete
 • Tapasztalat az elektronikus egészségügyi nyilvántartásokkal kapcsolatban
 • Tapasztalat az orvosi kutatásban és a bizonyítékokon alapuló orvoslásban
 • Diagnosztikai és problémamegoldó képességek
 • Az orvosi berendezések és technológiák ismerete

A végén pedig beszéljük át a nyelvtudással kapcsolatos adatokat

Az önéletrajz nyelvtudásról szóló része a phlebotomist CV esetében döntő fontosságú lehet, és fontos, hogy pontos és releváns információkat adjon meg. Íme néhány tipp és információ, amelyet érdemes szem előtt tartani ennek a szakasznak a kialakításakor:

Először is, elengedhetetlen, hogy felsorolja az összes olyan nyelvet, amelyet folyékonyan vagy haladó szinten beszél. Ide tartozhatnak az iskolában vagy egyetemen tanult nyelvek, az utazás vagy külföldi tartózkodás során tanultak, illetve a családjában vagy kulturális közösségében beszéltek.

Még ha csak alapfokú nyelvtudással is rendelkezik, akkor is érdemes lehet feltüntetni az önéletrajzában, különösen, ha az adott állás két- vagy többnyelvűséget igényel. Ez megmutathatja a potenciális munkaadóknak, hogy Ön hajlandó tanulni és alkalmazkodni a különböző kultúrákhoz és kommunikációs stílusokhoz.

Fontos azonban, hogy őszinte legyen a nyelvtudását illetően, és ne túlozza el a készségeit. Ha arra kérik, hogy bizonyítsa nyelvtudását egy interjún vagy a munkahelyén, ha azt állítja, hogy folyékonyan beszéli a nyelvet, holott nem így van, az árthat a hitelességének és a hírnevének.

Ráadásul, sok esetben magasabb fizetésre is számíthat, ha tud beszélni legalább angolul.

Így adja meg az adatokat
Nyelvek
Olasz – Középfok
Spanyol – Alapfok

A hobbik és az egyéb adatok feltüntetése megfelelően

Az önéletrajzban a választható rész lehetővé teszi, hogy a hobbijaira és érdeklődési körére vonatkozó információkat is közölje. Ne feledje azonban, hogy az interjú során az interjúztató rákérdezhet ezekre, ezért fontos, hogy őszinte legyen, és olyan hobbikat válasszon, amelyeket pozitívan értékel. Ha egyedi vagy a munkakörhöz, illetve az iparághoz kapcsolódó hobbikat oszt meg, azzal kitűnhet a többi jelentkező közül, és növelheti az esélyét a felvételre.