Prague önéletrajz sablon

A Prague önéletrajz az, amire szükséged van, ha nagyon nagy szakmai tapasztalattal rendelkezel. Ez az önéletrajz sablon ugyanis minden teret kihasznál annak érdekében, hogy te mindent meg tudj mutatni magadból.

A fejlécben foglal helyet a név, az elérhetőség, majd mellette rögtön helyet kap a szakmai tapasztalat is. Ennek oka az, hogy minél több helyed maradjon a szakmai ismereteid bemutatásra. Mindemellett pedig ez a kissé asszimetrikus, oszlopos megoldás tökéletes arra, hogy felkeltse a HR-es figyelmét.

A szekcióban fotónak nincs hely, viszont a készségek, képességek bemutatására annál inkább.

Megjelenése miatt az igazán senior szakemberek számára, a hosszú karrierúttal rendelkezők számára és a menedzsereknek ajánljuk, főképp a konvencionális területeken. A banki, pénzügyi, adminisztrációs, irodai vezető, HR munkatársak számára kiváló megoldás, amennyiben több munkahelyük is volt, és már legalább 10-15 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

A Prague önéletrajz típus semmit nem bíz a véletlenre sem a képzeletre. Mutasd meg ki vagy, és hogy te vagy az a jelölt, akit keresnek – ne is keressenek tovább.