Utazási nővér önéletrajz – Minden ami aktuális

Az utazó ápoló olyan speciális szakember, aki ideiglenes állásokat tölt be kórházakban, klinikákon és más egészségügyi intézményekben különböző helyszíneken. Elsődleges feladataik közé tartozik a betegellátás biztosítása, a gyógyszerek beadása, az orvosokkal való együttműködés a kezelési tervek kidolgozása érdekében, valamint a betegek állapotának nyomon követése.

Átlagos értékelés ehhez a sablonhoz

5.0
Rated 5 out of 5
1 vásárlói értékelésből

Ezeket az ápolókat általában rövid távú, néhány héttől több hónapig terjedő megbízásokra veszik fel, gyakran olyan területeken, ahol szezonális ingadozások, helyi válságok vagy a személyzet szabadsága miatt létszámhiány lép fel. Az orvosi szolgáltatások nyújtása mellett az utazó ápolók érzelmi támogatást is nyújtanak a betegeknek és családtagjaiknak, és tájékoztatják őket állapotukról és a vonatkozó kezelési tervekről.

Szerepük alapvető fontosságú az ellátás folyamatosságának biztosításában az intézményeken belül, és az utazásokon alapuló jellegük egyedülálló tapasztalatokat és lehetőségeket biztosít a különböző régiók egészségügyi gyakorlatának megismerésére.

Az utazó ápolói szakma elkötelezettséget követel, de jellemzően versenyképes díjazással jutalmazza a szakembereket, így jövedelmező és örömteli karrierlehetőséget kínál. Mindazonáltal a potenciális munkáltatók alapos értékelése kritikus fontosságú a kedvező munkakörnyezet és a munkával való elégedettség biztosítása érdekében. A nem megfelelő munkahelyen való landolás elégedetlenséget és elégedetlenséget eredményezhet. Ezen túlmenően nem lehet eléggé hangsúlyozni a meggyőző önéletrajz elkészítésének jelentőségét, mivel ez jelentősen növeli az interjú elnyerésének esélyét.

Bár az interjúkon való kitűnés kulcsfontosságú, az út egy hatékony önéletrajzzal kezdődik, amely megfelelően mutatja be az Ön készségeit és szakértelmét az adott területen. Hogy támogassuk Önt ebben a létfontosságú lépésben, átgondoltan megtervezett önéletrajz sablonokat kínálunk, amelyek minden szükséges elemet tartalmaznak.

Ez a cikk továbbá megvilágítja az egyes önéletrajz szegmensek sajátosságait, lehetővé téve a jelöltek számára, hogy kitűnjenek riválisaik közül. Merüljünk el késlekedés nélkül az önéletrajz készítés kulcsfontosságú aspektusaiban, egy alaposan és szakszerűen elkészített, a keresett eredményt ábrázoló minta dokumentummal kezdve.

Utazási nővér önéletrajz

Tartalomjegyzék

A munka szempontjából jól megírt CV

Személyes adatok
Gizell Beáta
Nővér
E-mail: gizellbeata@gmail.com
Telefonszám: 06 30 / 56 – 12 – 433
Lakcím: 2345 Budapest, Királyhágó utca 65.
Születési hely, idő: 1976. 11. 23. Győr

Bemutatkozás
A szakmai világban minden fontosat elsajátítottam a nővér munkával kapcsolatban. Az egyetemen is ezt tanultam, viszont a későbbiek során szerzett tapasztalataimmal váltam teljessé. Számomra az élet és az emberek a legfontosabbak, így empatikusan végzem a munkámat. Az állás szempontjából pedig szeretem, hogy különböző helyszíneken segíthetek a rászorulóknak.

Tapasztalatok
Webshop manager
GépDepo.hu Kft.
2019. május – 2021. február
Nagymaros

 • Webshop menedzselése, a napi rutinok felügyelete, site karbantartás
 • Funkciók tesztelése, a webshop értékesítési és promóciós stratégiájának időszakos követése és kivitelezése, projektek menedzselése
 • Későbbi webszerkesztő kolléga irányítása és napi feladatok szervezése, ellenőrzése
 • Fotózások, grafikai munkálatok szervezése, koordinálása
 • Google Analytics, Facebook, SEO ismerete és használata

Webfejlesztő
TEMPUS KÖZALAPÍTVÁNY
2015. április – 2017. március
Debrecen

 • Egyedi PHP alapú web alkalmazások készítése
 • Portálok ux/ui tervezése
 • Frontend fejlesztésével
 • A fontos feladatokkal kapcsolatban az ügyintézés elvégzése
 • Szociális segítségnyújtás az új kollégáknak

Iskolák
Sebész
Állatorvostudományi Egyetem
2011. március – 2012. április
Gödöllő

Zenész
Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem
2009. május – 2010. június
Szigethalom

Érettségi
Budapesti Corvinus Egyetem

2006. augusztus – 2008. július
Nyíregyháza

Készségek és képességek

 • Kapcsolódó programok ismerete
 • Erős empátiás készségek
 • Az oktatás számomra lehetőség
 • Szívesen dolgozom bárhol az országban
 • Egyszerűen tanulok meg új dolgokat
 • Felsőfokú tudás
 • Az élet segítése számomra motiváció
 • Általános ismeretek az orvostudományban
 • Egyéni tanulás iránti igény
 • Alapvető számítógépes ismeretek
 • Szerzett tudás magammal hozása

Nyelvtudás és nyelvismeret
Angol nyelv – alapfok

Utazási nővér önéletrajz

Az állás és a jövedelemmel kapcsolatos információk

Kezdjük a beszélgetést a szakmai munkával járó jövedelmi kilátások feltárásával, mielőtt belemerülnénk az önéletrajz készítésének hatékony stratégiáiba. Hogy becslést adjak, egy nővér fizetése gyakran 260 000 és 500 000 forint közé esik, figyelembe véve a bónuszokat és a különböző juttatásokat.

A kereseti lehetőségeket azonban jelentősen befolyásolhatják olyan tényezők, mint, hogy magán vagy állami helyre megy dolgozni. Általában a fizetések általában alacsonyabbak az állami cégeknél, míg a magán vállalatok nagyobb lehetőséget biztosítanak a jövedelmező keresetre.

Továbbá egyes munkáltatók további juttatásokat is kínálhatnak, mint például SZÉP kártya juttatásokat, egészségbiztosítást vagy egyéb juttatásokat.

Lényeges elismerni, hogy a képzettség és a tapasztalat jelentős szerepet játszik a jövedelmi lehetőségekhez.

Ezen túlmenően a személyes bemutatkozás fontosságának megértése a megpályázott munkakörre vonatkozóan szintén kritikus fontosságú. Az önbizalom szintje jelentősen befolyásolhatja az Ön által megpályázott fizetést. Ezért ajánlatos kiemelni a szerepkör szempontjából kulcsfontosságú releváns készségeket, mivel ez segít abban, hogy az interjúk során ragyogjon. Előnyös lenne, ha előzetesen megismerkedne az egyes cégek sajátos szabályaival és követelményeivel, mivel ezek pozícióról pozícióra eltérőek lehetnek.

Az önéletrajz szempontjából kötelező és opcionális részek

Egy csiszolt és professzionális önéletrajz elkészítésekor fontos, hogy tisztában legyen azzal, mely elemek kötelezőek és melyek opcionálisak. Egyes szegmenseket ki lehet hagyni, míg másokat hangsúlyozni kell, különösen, ha azok a foglalkoztatási előzmények esetleges hiányosságaira vonatkoznak. A nyitó résznek mindig vezető szerepet kell játszania, amelyet egy tömör, az Ön személyes tulajdonságait felvázoló szegmens követ. Lényeges, hogy egy átfogó tapasztalati részt is beépítsen, amely bizonyítja, hogy megfelel a szerepkörnek, és felkelti az olvasó érdeklődését.

Ezenkívül az oktatási résznek jelentős súlya van egy nővér önéletrajzban. Figyelemre méltó, hogy jellemzően legalább egy idegen nyelv ismerete elvárás, de további nyelvek ismerete, akár kezdetleges szinten is, plusz pontként szolgálhat. Bár a hobbi rész nem kötelező, a szakmához nem lényeges iskolán kívüli tevékenységek feltüntetése javíthatja a profilját. Ezek az elemek megalapozzák a jól felépített önéletrajzot, függetlenül attól, hogy nyomtatott vagy digitális formában nyújtják be.

Ami az önéletrajz formátumát illeti, ajánlott az egyszerű és funkcionális kialakítást választani, mivel a szakma hajlamos az egyszerű dokumentumokat előnyben részesíteni a bonyolult dokumentumokkal szemben. Következésképpen önéletrajzának elkészítésekor is hasonló megközelítés alkalmazása lenne a legmegfelelőbb stratégia.

Az önéletrajz és az adatok amiket mindenképpen adjon meg

Nézzük meg az önéletrajz néhány fontos elemét. A helyesírás, a nagybetűzés és az írásjelek használata elengedhetetlen ahhoz, hogy olyan meggyőző önéletrajzot készítsünk, amely leköti és megtartja az olvasó figyelmét. A kezdeti rész nagy jelentőséggel bír, mivel ez alakítja ki az első benyomást, és az ebben a szegmensben elkövetett hibák az olvasó érdeklődésének teljes elvesztését eredményezhetik.

Az egyértelműség, a tömörség és a strukturált fogalmazás hangsúlyozása kulcsfontosságú, a formázási technikák alkalmazása az optimális hosszúság betartása mellett. Ajánlott egyoldalas önéletrajzra törekedni, amely kötelező és választható részeket egyaránt tartalmaz. Ennek a hossznak a túllépése kevésbé alapos elbíráláshoz vezethet, míg a lényegesen rövidebb önéletrajz a kívánt képzettség megítélését ronthatja a korlátozott tapasztalat előrevetítésével.

Továbbá az információk beírása alatt célszerű egységes betűtípust, például Times New Roman betűtípust használni, és a dokumentumban végig 11-es betűméretet tartani.

Hacsak nem kérik kifejezetten, általában nem ajánlatos fényképet mellékelni. A fénykép hozzáadása elterelheti a figyelmet a képesítések kezdeti értékeléséről, és esetleg elfogultságot okozhat az értékelés korai szakaszában.

Bár a fénykép pozitív hatásokkal járhat, negatív eredményeket is produkálhat. Ha úgy dönt, hogy fényképet használ, ügyeljen arra, hogy az aktuális legyen, ideális esetben az elmúlt egy évben készült, és tartózkodjon az elavult vagy nem professzionális képek használatától.

Érdekes módon az idegen nyelv tudás esetében a tapasztalatnak nincs akkora súlya.

Utazási nővér önéletrajz

Az önéletrajz és a személyes adatok

Ezt kell figyelni
Tiborfi Tamás
E mail cím: tiborfitamas@gmail.com
Telefonszám: 06 30 65 32 235
Lakcím: 3421 Győr, Salmon Elemér utca 76.
Szül hely és idő: 1993. 04. 14. Sopron
Ez viszont nem jó
Ördög Nóra
norikaaaa@freemil.com
65 23 5432
2345 Szolnok
1987. 04. 17. Cegléd

Nézzük meg a hibákat a megadott példában. Kezdetben a pályázó neve nincs kiemelve, és nincs megadva a pozíció, amelyre pályázik. Ráadásul az alkalmazott e-mail cím helytelen és nem megfelelő egy hasonló magyarországi álláspályázathoz. Az önéletrajz készítésekor elengedhetetlen a professzionális e-mail cím használata.

Emellett a telefonszám országkódjának mellőzése olyan mulasztás, amely elszalasztott kapcsolatokat eredményezhet, még akkor is, ha az olvasó hajlandó felvenni Önnel a kapcsolatot. Ráadásul a megadott címből hiányoznak az olyan kulcsfontosságú adatok, mint az utcanév és a házszám. Ez a példa több helyesírási hibát tartalmaz, ami a címben, a hónapban és a névben is nyilvánvaló.

Annak érdekében, hogy az álláspályázat meggyőző és jól megfogalmazott legyen, elengedhetetlen, hogy elkerülje ezeket a nyilvánvaló hibákat.

A nővér munka megszerzése és a bemutatkozás

Ez jó lehet
A szükséges adatok megadása mellett szeretném megjegyezni azt is, hogy magas fokú empátiám miatt emelkedtem ki a legjobb nővér munkatársak közé Magyarországon. Például, 2020-ban díjat is nyertem ezért, de a páciensek közül is többen engem keresnek, azokat is figyelembe véve, akik nem tudják merre induljanak egy probléma esetén. Az, hogy igazi szakember legyek, számomra legalább annyira lényeges, mint az emberek.
Ezt ne csinálja
Tudok dolgozni ha kell, egyetemen is ezért tanultam. Amire szükség van azt elvégzem és a szükséges adatokat rögzítem is a rendszerbe. Ugyanakkor úgy érzem, hogy ez a munka akkor nekem való, ha később magasabb pozíciót is szerezhetek.

Amikor hasonló szerepkörre készít önéletrajzot, alap fontosságú, hogy az áttekinthetőséget helyezze előtérbe, és kiküszöbölje a felesleges elemeket. A cél az, hogy tömören összefoglalja a vonatkozó tapasztalatait, kiemelve a kiemelkedő vállalatokat, amelyekkel együtt dolgozott.

Mindazonáltal, ha ez a rész nem jól van kivitelezve, az zűrzavart sugallhat, és jelentősen hátráltathatja az belső megszerzésének esélyeit. Amikor csak lehetséges, emelje ki a konkrét mérőszámokat. Így bemutathatja azokat az eseteket, amikor az Ön hozzájárulása kézzelfogható javulást eredményezett, így a teljesítménymutatók emelkedését vagy a beavatkozások sikerét. Az ilyen számszerűsíthető eredmények beépítése fokozza önéletrajzának hatását.

Utazási nővér önéletrajz

Minta a tapasztalatok részhez

Az önéletrajzban a releváns munkatapasztalat bemutatásakor általában előnyös, ha fordított időrendi sorrendben, a legutóbbi munkakörrel kezdve rendezi azt. Kivételt képezhet azonban, ha egy korábbi munkakör jobban kapcsolódik ahhoz a pozícióhoz, amelyre pályázik. Ilyen esetekben ügyeljen arra, hogy a munkaköri leírás elején kifejezetten szerepeljen a szerepkör.

Határozza meg az egyes szerepkörök megbízatási idejét, és kerülje a túlzott részletezést. Ehelyett törekedjen 4-5 tömör pontra, amelyek hatékonyan kiemelik az egyes pozíciókban megszerzett tapasztalatait.

Lényeges megjegyezni, hogy ha a tapasztalata kissé korlátozott, akkor az iskolai tevékenységek szerinti gyakorlati készségeket is beépítheti. Ez a szegmens magában foglalhatja a szakmai gyakorlatokat, a szakmai gyakorlatokat és az egyetemi projekteket, amelyek összhangban vannak a kívánt szerep követelményeivel.

Továbbá, hacsak nincs másként megadva, a fizetési elvárásokat magyar forintban (HUF) jelölje meg.

Ez egy jó minta
Tanácsadó
Worklife Kft.
2004. január – 2007. május
Siófok

 • Terápiás illóolajok, wellness és spa termékek népszerűsítése, tanácsadás
 • Saját social csatornák, weboldalak gondozása
 • Két új munkatárs segítése
 • A páciensek előtt álló feladatok elmagyarázása számukra
 • Belső ügyek elintézése

Tudományos munkatárs
Goodwill Pharma Nyrt.
2001. július – 2004. augusztus
Balatonlelle

 • Termékösszetevők szakmai elemzése, szakirodalom követése
 • Képző anyagok, prospektusok készítése a szakma és a lakosság számára
 • Prezentációk tartása az első érdeklődőknek
 • Együttműködés az értékesítésben és üzletfejlesztésbe közreműködő kollégákkal és két másik osztállyal
 • Szakirodalom követése és a ben ne található anyagok feldolgozása a minta szerint
 • Az alap feladatokon túl az ügyek elintézése
 • Részvétel az éves megbeszéléseken a 2023-as évről

Kommunikációs szakértő
MBH Bank Nyrt.
1997. március – 1999. december
Balatonfüred

 • Kommunikációs stratégiák, tervek kidolgozásában és végrehajtás és létre hozásában való segít ség
 • Sajtófigyelések, médiaértékelések koordinálása, médiakapcsolati munka, tartalomgyártás
 • Üzleti kampányok PR támogatása
 • Felsővezetői kommunikáció támogatása
 • Válságkommunikációban a segítségnyújtást teszi meg
Rossz példa
Senior szakértő
MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

1996. február – 1996. november
Zugló

 • Kampány célcsoport leválogatási rendszer kialakítása, működésének biztosítása és folyamatos fejlesztése
 • A tömeges értékesítés és termékfejlesztés támogatása ügyfélbázis potenciál, monitoring és kampány visszamérési megoldások
 • Az ügyfélbázis integritását érintő döntéselőkészítés és döntéshozatal támogatása
 • A különböző készségekkel és tudás háttérrel rendelkező kampány adatbázis csapat mentorálása és coachingolása
A nővér képességek hatékony bemutatása az önéletrajzban döntő fontosságú ahhoz, hogy még korlátozott munkatörténet esetén is kiemelje, hogy alkalmas a feladatra. E szakasz jelentőségének elismerése létfontosságú, mivel a kiválasztási folyamat alatt alaposan megvizsgálják.

Lényeges megérteni, hogy a toborzók gyakran használnak kulcsszavas keresőmotorokat, hogy megtalálják azon potenciális jelölteket, akik megfelelnek bizonyos előfeltételeknek. Ha aggódik amiatt, hogy nem kap elég figyelmet, célszerű erre a szempontra is összpontosítania. Az álláshirdetésben szereplő releváns kulcsszavak beépítése az önéletrajzába megkülönböztetheti Önt a többi pályázótól, így növelheti az esélyeit a kívánt pozíció megszerzésére.

Erős szabály, hogy a jelölteknek három közelmúltbeli munkatapasztalatot javasolt felsorolniuk. Négy is elfogadható, de ötnél több felsorolása nem ajánlott.

Utazási nővér önéletrajz

Hogyan hozható létre a tanulmányok rész jól?

Egy jó minta
Karikatúra készítő
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
2001. augusztus – 2002. július
Tiszavasvári

Kutató
Eötvös Loránd Tudományegyetem
2004. szeptember – 2005. október
Zugliget

Ez pedig egy rossz minta
Iskolák

Költő
Magyar Képzőművészeti Egyetem
2023 éve
Sajószentgyörgy

Tanár
Pécsi Tudományegyetem
4 éve 2017 ben
Cegléd

Önéletrajzának ebben a szegmensében lényeges, hogy az oktatási programok és képzések címét nagybetűvel írja. Emellett meg kell adni az egyetemi tanulmányaid pontos időtartamát, beleértve az éveket és a félévet is (a minta szerint egyetlen egyetemi kar esetében sem szükségesek konkrét dátumok).

A felsőoktatási intézménye helyének megadása hitelesebbé varázsolja a jól megírt önéletrajzot, ezért ajánlatos feltüntetni ezt az információt, ha pontos adatokkal rendelkezik.

Szerencsére a toborzók általában kevesebb figyelmet fordítanak erre a szakaszra, mint a többi létfontosságú részre. Ezen információk részletezése alatt tekintse meg a megadott példát, és ügyeljen a helyes helyesírásra és az írásjelekre, hogy elkerülje a hibákat e szakasz kitöltésekor.

Azonban még minimális ismeretekkel rendelkező kezdőként is hasznos, ha megemlít minden releváns eredményt, még akkor is, ha nem volt alkalma elsajátítani bonyolult napi feladatokat. Ez segít, hogy felvegye a gyakorlati képességek listáját, és egy professzionális személyiséget vetítsen előre.

A nővér képességei és tudása

Amikor nővér állásra pályázik, kritikus fontosságú, hogy olyan átfogó önéletrajzot készítsen, amely hatékonyan mutatja be mind a kemény, mind a puha készségeket, amelyek a munkához szükségesek. Íme egy tömör lista az Ön számára:

Kemény készségek:

 • Az egészségügyi környezet ismerete
 • Az orvosi szakkifejezések ismerete
 • B kategóriás vezetői engedély birtoklása
 • egészségügyi szoftverek ismerete
 • Számítógépes ismeretek
 • Tapasztalat a hasonló betegirányítási rendszerekkel kapcsolatban

Soft Skills:

 • Alkalmazkodóképesség a változásokhoz
 • Kivételes empatikus természet
 • Jártasság a gyermekekkel való munkavégzésben
 • gyors reagálás válsághelyzetekben
 • Vezetői képességek
 • Megbízhatóság
 • Nagyfokú rugalmasság

Ebben a részben célszerű körülbelül 5-7 pontot szerepeltetni, amelyek röviden, de átfogóan felvázolják a sikeres nővér karrierhez szükséges készségeket. Miután részletezte ezeket a készségeket, áttérhet a következő szakaszra, amely a nyelvi képességeire összpontosít.

Milyen nyelveken képes megszólalni?

A nyelvtudásra vonatkozó résznek jelentős súlya van a karrierre összpontosító önéletrajz elkészítésében, különösen a kapcsolódó területeken tevékenykedő szakemberek esetében. Nem elegendő csupán felsorolni, hogy milyen nyelveket beszél; kritikus fontosságú, hogy minden egyes nyelvben átfogó részleteket adjon meg a nyelvtudás szintjéről, különbséget téve az alapfokú és a felsőfokú nyelvtudás között. A magyar nyelvtudást azonban nem szükséges feltüntetni egy hasonló önéletrajzban.

Sőt, hivatalos bizonyítvány nélkül is igazolni lehet a nyelvtudását, ha bemutatja a nemzetközi ügyfeleket érintő releváns projekttapasztalatait. Még ha a munkáltatók nem is kérik kifejezetten a nyelvtudást, akkor is értékelhetik és értékelhetik az ilyen képességeket.

Míg az olyan nyelvek, mint a német, gyakran nagyon keresettek, teljesen elfogadható a kevésbé elterjedt nyelvek felsorolása is. A többnyelvűség valóban bővítheti az álláslehetőségeket és növelheti a kereseti lehetőségeket. A munkáltatók gyakran elismerik a több nyelven kommunikálni tudó szakemberek érdemeit, és hajlamosak ennek megfelelően versenyképes fizetést kínálni. Ezért előnyös, ha önéletrajzát ezt szem előtt tartva készíti el.

Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy a munkáltatók ellenőrizhetik a nyelvtudásra vonatkozó állításainak valódiságát. A nyelvtudás túlhangsúlyozása az érdeklődés elvesztéséhez vezethet, még akkor is, ha más területeken kiváló képességekkel rendelkezik. A munkáltatók gyakran használnak írásbeli teszteket vagy szóbeli interjúkat a nyelvtudás pontos felmérésére. Ezért kulcsfontosságú, hogy önéletrajzában őszintén és átláthatóan nyilatkozzon nyelvtudásáról, különösen, ha hasonló munkakörökre pályázik.

Íme egy helyes módszer ennek a szakasznak a beépítésére:

 • Olasz – középfokú – B1
 • Angol – haladó szint – C1

A hobbik és az egyéb nem releváns részek

Végül, ha van még hely az oldalon, nyugodtan írja bele az összes hobbiját és nem munkával kapcsolatos tapasztalatát, amit az évek során felhalmozott. Így pozitív benyomást kelthet az olvasóban.