Vízvezeték szerelő önéletrajz – Tudjon meg minden lényegeset!

A vízvezeték-szerelő olyan szakmunkás, aki a vízvezeték-rendszerekben az ivóvíz, a szennyvíz és a vízelvezető rendszerek telepítésére és karbantartására szakosodott. Jártasak az épületekben a vizet és a szennyvizet be- és kivezető csövek és szerelvények bonyolult hálózatában való eligazodásban.

Átlagos értékelés ehhez a sablonhoz

5.0
Rated 5 out of 5
1 vásárlói értékelésből

A telepítésen túlmenően jártasak az olyan problémák diagnosztizálásában és javításában, mint a szivárgás, a dugulás és a meghibásodott szerelvények. A vízvezeték-szerelők szerepe kulcsfontosságú a vízellátás és a hulladékelvezetés biztonságának és higiéniájának biztosításában, így létfontosságú szerepet játszanak a közegészségügy és a környezet minőségének megőrzésében. Szakértelmükkel hozzájárulnak az otthonok, irodák és ipari létesítmények mindennapi tevékenységeinek zökkenőmentes működéséhez, így a modern társadalom nélkülözhetetlen szereplői.

A karrier útjára lépni jelentős elkötelezettséget igényel, ugyanakkor a jövedelmező jutalmak ígérete gyakran vonzóvá teszi ezt az utat. Mindazonáltal a leendő munkaadók alapos értékelése elengedhetetlen a pozitív munkahelyi környezet kialakításához és a munkával való elégedettség fokozásához. A karrierépítés folyamatának elsietése munkahelyi elégedetlenséghez vezethet. Hasonlóképpen, egy stratégiailag kidolgozott önéletrajz jelentősen növelheti az interjú elnyerésének esélyeit.

Az interjúk sikeres biztosítása az Ön képességeire és korábbi tapasztalataira ügyesen rávilágító, gondosan megtervezett önéletrajzon múlik. Finoman összeállított önéletrajz-sablonokat kínálunk, amelyek minden lényeges elemet tartalmaznak, hogy segítsünk Önnek ebben a kritikus fázisban.

Ez az útmutató mélyen belemerül az önéletrajz minden egyes összetevőjébe, lehetővé téve a pályázók számára, hogy megkülönböztessék magukat a versenyképes álláspályázatokon. Alaposan megvizsgáljuk az önéletrajz-készítés kulcsfontosságú aspektusait, és egy professzionálisan és gondosan kidolgozott mintadokumentummal kezdünk, amely az ideális végeredményt testesíti meg.

Vízvezeték-szerelő önéletrajz

Tartalomjegyzék

Vízvezeték szerelő CV – Ezt kövesse a siker érdekében

Személyes adatok
Kiss Géza
Vízvezeték szerelő
E-mail: kissgeza@gmail.com
Telefonszám: 06 70 / 25 – 43 – 231
Lakcím: 3456 Budapest, Jánosi György utca 63.
Születési hely, idő: 1983. 11. 20. Kecskemét

Bemutatkozás
Gáz és vízvezeték szerelő vagyok 10 éve, így megfelelő tudásom van szakmai oldalról. A szerelés is megy, mint szakember, a berendezések világában. A munka helyszíne számomra mindegy, de további oktatáson is szívesen részt veszek, ha fontos a cég szempontjából. A munkák során számomra nagyon fontos a precizitás minden esetben. A szerelés területén pedig könnyen tudok más munkákban is tudok segíteni.

Tapasztalatok
Kontroller
Profession Services
2020. május – 2023. február
Nyíregyháza

 • gördülő becslés készítése az összes rendelkezésre álló tényleges információ összegyűjtésével és értékelésével
 • a hozamráta, a műveleti ráta elemzése, hogy kiderüljön az ezek és a termelési eredmény közötti kapcsolat
 • a termelési megrendelések eltéréseinek felülvizsgálata és elemzése
 • a gyártási szabványok költségeinek felülvizsgálata és frissítése
 • beruházási és működési költségvetési javaslatok és finanszírozási kérelmek felülvizsgálata

Digitális specialista
NEW LAND MEDIA KFT.
2017. április – 2018. március
Debrecen

 • Online kampányok stratégiai tervezése, főként display, programmatic, PPC és social media csatornák bevonásával
 • Kapcsolattartás kiemelt ügyfelekkel, kiadókkal, vállalati partnerekkel
 • Csapattámogatás kampány optimalizáció, az eredmények felügyelete és folyamatos javítása, javaslatok megfogalmazása érdekében (havi szintű statisztikák
 • Elemzések, post-buy riportok készítése, best practice figyelés, tudásmegosztás)
 • A rendelkező ismeretek birtokában az új kollégáknak is tudtam segíteni

Iskolák
Sebész
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
2013. március – 2015. április
Cegléd

Cukrász
Debreceni Református Hittudományi Egyetem
2010. május – 2011. december
Siófok

Érettségi
Károli Gáspár Református Egyetem

2007. augusztus – 2009. július
Szekszárd

Készségek és képességek

 • Tapasztalat van mögöttem a témában
 • Szakmai szemmel vizsgálom a feladatokat
 • Bármilyen szerelés világában elérhető munkát képes vagyok elvégezni
 • Mint vízvezeték szerelő 10 éves tapasztalatom van mögöttem
 • Megfelelő tudással rendelkezem a témában
 • Fűtés és gáz szerelési ügyek megoldásában is jó vagyok
 • Óra mű pontosság mellett dolgozom
 • Tudom mit keres az állás szempontjából a munkáltató
 • Az adott munkához kapcsolódó úgy dolgozóknak is tudok segíteni
 • Képes vagyok azokat az ügyeket elintézni, amire szükség van, a rendelkező tudásommal

Nyelvtudás

 • Angol – alapfok

Példa arra, hogy milyen fizetésre számíthat

Miközben önéletrajzát készíti erre a pozícióra, hasznos lehet, ha figyelembe veszi az erre a munkakörre jellemző fizetési kategóriákat. Az ilyen szakmai pozíciók javadalmazási csomagjai általában 600 000 és 1 000 000 forint között mozognak, bónuszokkal és egyéb juttatásokkal együtt.

Mindazonáltal olyan szempontok, mint a felvételt végző cég nagyságrendje, jelentősen befolyásolhatják a várható fizetéseket. A kisebb vállalkozások gyakran kevésbé versenyképes javadalmazási csomagokat ajánlanak a magánszektorban működő nagyobb társaikhoz képest, amelyek arról híresek, hogy a felsővezetői pozíciókért jelentős pénzügyi jutalmakat osztogatnak.

Vízvezeték-szerelő önéletrajz

Egyes munkáltatók emellett olyan járulékos juttatásokat is nyújthatnak, mint a SZÉP-kártya-előnyök, egészségügyi ellátások és egyéb ösztönzők.

Feltétlenül tudomásul kell vennie, hogy a képességei és a karrierútja jelentősen meghatározza a várható jövedelmét.

Ezzel párhuzamosan alapvető fontosságú annak felismerése, hogy önéletrajzát a megszerezni kívánt álláshoz kell igazítania. Az önbizalma jelentősen befolyásolhatja az adott iparágban potenciálisan elérhető kompenzációt. Így a munkakörhöz kapcsolódó kulcsfontosságú képességek hangsúlyozása növelheti az esélyeit arra, hogy figyelemre méltó benyomást keltsen az állásinterjúk során. Az egyes vállalatok eltérő politikáinak és normáinak ismerete szintén előnyös, mivel ezek a különböző szerepkörökben eltérőek lehetnek.

Az állásra vonatkozó legfontosabb szakaszok

A kifinomult és professzionális önéletrajz készítésének művészete abban rejlik, hogy felismerje, melyek azok a kritikus információk, amelyeknek szerepelniük kell, és melyek azok, amelyek elhagyhatók. Bizonyos részeket ki lehet hagyni, míg azokat, amelyek kiemelik az Ön erős kompetenciáit, hangsúlyozni kell az állás megszerzése érdekében. A nyitó szakasznak mindig kiemelkedőnek kell lennie, amelyet a releváns készségeket felvázoló tömör rész követ. A tapasztalatait részletező átfogó rész jelentős értéket képvisel, mivel nemcsak a pályázó alkalmasságát mutatja be a szerepre, hanem az olvasót is bevonja az önéletrajz fejlődésének útjába.

Ezen túlmenően az oktatási hátterét bemutató rész jelentős jelentőséggel bír egy vezetői önéletrajzban. Érdemes megjegyezni, hogy általában elvárás legalább egy idegen nyelv ismerete, bár már az elemi kétnyelvűség is versenyelőnyt jelenthet. Bár a hobbik felsorolása nem kötelező lépés az önéletrajz készítésében, a tanórán kívüli tevékenységekben való részvétel említése javíthatja a személyiségét. Ezek az elemek egy professzionálisan megszerkesztett önéletrajzban csúcsosodnak ki, amely mind nyomtatott, mind digitális médiumokban jól érvényesül.

Ami az önéletrajz keretét illeti, ajánlott logikus és célszerű elrendezést alkalmazni, mivel az egyszerűség gyakran felülkerekedik a bonyolultságon az álláspályázatokban. A sablonok felhasználása az önéletrajz készítés alapjaként széles körben elismert, irányadó gyakorlat az iparágban.

Vízvezeték-szerelő önéletrajz

Biztos, hogy az alábbiakra figyelnie kell

A helyesírás, és példa szempontjából a nagybetűs írásmód és a pontos írásjelek létfontosságúak az vízvezeték szerelő CV elkészítésében. Ezek az elemek segítenek egy olyan magával ragadó vízvezeték szerelő CV elkészítésében, amely nemcsak megragadja, hanem az elejétől a végéig fenntartja az olvasó figyelmét. A nyitó szakasz különösen kritikus, mivel ez határozza meg a kezdeti képet; az ebben a szakaszban elkövetett hibák jelentősen elvehetik az olvasó figyelmét.

Az önéletrajzban a világos és rövid megfogalmazás, valamint az állás szempontjából lényeges formázási stratégiák alkalmazása kulcsfontosságú a professzionális dokumentum bemutatásához, mindezt az optimális hosszúság megtartása mellett. Törekedjen az egyoldalas önéletrajzra, amely az alapvető és a kiegészítő részeket is magában foglalja. A javasolt hossz túllépése kevésbé részletes összefoglalóhoz vezethet, míg a túl tömör vízvezeték szerelő CV a központi kompetenciák értékelését akadályozhatja a nem elegendő adat miatt.

A betűtípus (például Times New Roman) és a betűméret (ideális például a 11-es méret) egységességének fenntartása a dokumentumban szintén tanácsos.

Vízvezeték-szerelő önéletrajz

Általánosságban elmondható, hogy hacsak nem kérik kifejezetten, a fényképek beillesztése az önéletrajzba nem javasolt, ez az irányelv a vállalat minden alkalmazottjára vonatkozik. A fénykép eltolhatja a hangsúlyt a pályázó technikai képességeiről és előzetes értékeléséről, ami potenciálisan előítéletekhez vezethet.

Bár a fénykép a munka szempontjából a profil javítására, ugyanakkor elősegítheti az vízvezeték szerelő CV bemutatása alapján történő kedvezőtlen értékítéletet is. Ha úgy dönt, hogy fényképet is mellékel, győződjön meg róla, hogy az friss, ideális például az előző évben készült, és kerülje az elavult vagy nem szakmai képek használatát az önéletrajzban.

Figyelemre méltó, hogy a víz szerelő CV nem befolyásolja jelentősen az idegen nyelvek ismeretét.

Az önéletrajzot így írja meg a személyes adatok szempontjából

Az önéletrajzot az alábbiak alapján írja
Varga Ágoston
Email cím: vargaagoston@gmail.com
Telefonszám: 06 30 36 21 432
Lakcím: 543 Cegléd, Petőfi Sándor utca 76.
Szül hely és adat: 1991. 11. 21. Győr
A vízvezeték szerelő CV így nem lesz jó
Jánosi Gábor
gabikaaa42@gmail.com
31 36 432
2345 Szolnok
1973. 01. 21. Cegléd

Kérjük, vegye figyelembe a mellékelt vízvezeték szerelő CV sablonban található hibákat. Először is, a pályázó neve nem szerepel jól láthatóan, és a megpályázott munkakör nincs feltüntetve. Továbbá a megadott e-mail cím pontatlan és nem jó a magyarországi vízvezeték szerelő álláspályázatokhoz. A helyes e-mail cím megadása alapvető lépés az álláspályázatokra alkalmas, kifinomult víz rendszerek világában kellő CV elkészítésében.

Ezzel szemben a megadott telefonszámban szereplő országkód kihagyása az esélyét veszítheti el, még akkor is, ha az értékelőnek szándékában áll felvenni Önnel a kapcsolatot – ami egy tapasztalt szakember önéletrajzának elengedhetetlen eleme. Ezért a vonzó állásajánlatok és álláslehetőségek feltárása alatt szenteljen különös figyelmet az ebben a szegmensben szereplő elérhetőségi adatoknak. A megadott címből hiányoznak az olyan lényeges adatok, mint az utcanév és a házszám. Amint azt a korábban említett vízvezeték CV is bizonyítja, ezeket az adatokat mindig be kell építeni egy hozzáértő, professzionális önéletrajz elkészítésekor. Az alábbi példa számos helyesírási hibát tartalmaz olyan részekben, mint a cím, a hónap és a név, amelyeket ki kell kerülni.