Perth önéletrajz sablon

A Perth önéletrajz az az önéletrajz, amire szükséged van azért, hogy átlátható, könnyen olvasható, és igazán egyedi önéletrajzot alkothass. Biztosítja a szabadságot ahhoz, hogy eldönthesd, szeretnél-e benne fotót megjeleníteni magadról vagy nem, és azt is, hogy mennyire részletesen szeretnél magadról információt megosztani.

Ugyanabból a hat szekcióból épül fel, mint a többi önéletrajz sablonunk, ezek pedig:

  • Személyes adatok, elérhetőség
  • Szakmai összegzés vagy karriercél meghatározás
  • Szakmai tapasztalat
  • Tanulmányok
  • Készségek, képességek
  • Nyelvtudás
Amivel azonban kitűnik a többi jelölt önéletrajza közül, az az elrendezése.

A fejlécben, nagybetűvel helyet kap a neved és a pozíciód megnevezése. Ezzel igazán figyelemfelkeltő ez a sablon, ráadásul a betűtípus is kissé eltér a megszokottól. Monokróm színhasználata igazán professzionálissá varázsolja a megjelenését.

A személyes adatok szekciójában ikonokat használ, valamint idővonalat húz a munkatapasztalatok és a tanulmányok mellé. Mindezzel magára vonzza a HR-es figyelmét, miközben vezeti is a tekintetét – így semmilyen fontos információról nem marad le.

A képességeket bulletpontokba szedve mutatja be, hogy könnyen átfuthassa szemével az olvasó, így biztosítva, hogy azonnal észrevegye: Te vagy a tökéletes jelölt.

Akár konvencionális, akár kreatív szakmáknál is ajánlott használni. Legyen szó IT, grafikai, marketing vagy értékesítési területről, biztos, hogy ugyanolyan hatással lesz a leendő munkaadódra, mintha a banki, pénzügyi területen használnád.

Élj vele, és élj a lehetőséggel, amelyet a használatának köszönhetsz!