Asszisztens menedzser önéletrajz – Mi az ami lényeges?

A menedzser asszisztens létfontosságú szerepet játszik egy vállalkozás általános irányítási struktúrájának támogatásában, gyakran szorosan együttműködik a vezérigazgatóval a vállalati politikák, tervek és kezdeményezések végrehajtásában. Feladataik közé tartozik a személyzet felügyelete, a napi operatív feladatok irányítása, az ügyfélszolgálat felügyelete és az értékesítési erőfeszítésekhez való hozzájárulás.

Átlagos értékelés ehhez a sablonhoz

5.0
Rated 5 out of 5
1 vásárlói értékelésből

Emellett részt vehetnek az alkalmazottak felvételében, képzésében és értékelésében, valamint a csapaton belül felmerülő konfliktusok és problémák kezelésében. A menedzserasszisztens szerepe hídként szolgál a vezetőség és a személyzet között, biztosítva a kommunikáció zökkenőmentes áramlását és a szervezeti célok hatékony elérését. A vezetői, adminisztratív és interperszonális készségek keverékével az igazgatóhelyettes kulcsszerepet játszik a vállalkozás általános működésének és sikerének fenntartásában.

A pályára lépés komoly elkötelezettséget követel, és a kifizetődő pénzügyi csomag csábítása gyakran ösztönzi az egyéneket erre a döntésre. A potenciális munkáltatók alapos értékelése azonban döntő fontosságú a pozitív munkahelyi környezet kialakításában és az általános munkahelyi elégedettség fokozásában. Az elhamarkodott karrierépítés elégedetlenséget eredményezhet a munkahelyen. Hasonlóképpen, egy jól felépített önéletrajz elkészítése jelentősen növelheti az interjú esélyét.

Az interjúmeghívások elnyerésének sikere az átgondoltan összeállított önéletrajzon múlik, amely ügyesen kiemeli az Ön képességeit és korábbi tapasztalatait. Szolgáltatásunk szakértő módon testre szabott, minden szükséges elemet magában foglaló önéletrajz-sablonokat kínál, hogy segítsük Önt ebben a kritikus fázisban.

Ebben a cikkben az egyes önéletrajz elemek mélyreható elemzését nyújtjuk, lehetővé téve a jelöltek számára, hogy megkülönböztessék magukat a versenyképes álláspiacon. Elmélyedünk az önéletrajz készítés létfontosságú aspektusaiban, egy olyan minta dokumentummal kezdve, amelyet professzionálisan és aprólékosan készítettünk el, hogy megtestesítse az ideális készterméket.

Asszisztens menedzser önéletrajz

Tartalomjegyzék

Az adminisztratív Cv így néz ki jól megírva

Személyes adatok
Nagy Gábor
Adminisztratív menedzser
E-mail: nagygabor@gmail.com
Telefonszám: 06 30 / 13 – 54 – 432
Lakcím: 2345 Sopron, Petőfi Sándor utca 42.
Születési hely, idő: 1994. 10. 30. Győr

Bemutatkozás
Tapasztalat szempontjából több, mint 10 év van mögöttem, így az üzleti és irodai életben is tudok segíteni a munkáltatómnak. A kommunikációs képességem magas, a legfontosabb ügyeket pedig gond nélkül el tudom intézni. Marketing szaktudásom is van, miközben a pozícióra szükséges releváns tapasztalat is van mögöttem. Az ügyek szervezése és intézése a területen is gond nélkül meg számomra, de logo készítés és egyéb marketing feladatok ellátásában is tudok segíteni.

Tapasztalatok
Felsővezetői asszisztens
TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
2018. május – 2020. február
Sopron

 • Ügyvezető munkájának támogatása, naptár kezelése, egyéb adminisztratív feladtok ellátása
 • Munkaidő-, szabadságnyilvántartás vezetése, HR folyamatok és bérszámfejtés támogatása
 • Szerződések előkészítése, dokumentumok iktatása, postai küldemények kezelése
 • Kapcsolattartás partnerekkel, ügyfelekkel, közműszolgáltatókkal
 • Jegyzőkönyvek, nyilvántartások vezetése, kimutatások készítése

Ügyvitel és Irattár vezető
BKK Zrt.
2015. április – 2016. március
Balatonlelle

 • Te fogod irányítani a Társaság beérkező és kimenő dokumentumainak központi kezelését
 • Te működteted az iratok szakszerű és biztonságos megőrzésére alkalmas Központi Irattárat
 • Gondoskodsz a Társaság iratanyagainak irattárba vételéről, az irattári anyagok kezeléséről, tárolásáról mind elektronikus, mind papír alapú iratok esetében
 • Te működteted a csapatoddal az elektronikus irat- és dokumentumkezelő rendszert és az ehhez kapcsolódó oktatásokat
 • Javaslatot teszel a folyamatok optimalizálására, hatékonyabbá tételére

Iskolák
Irodai asszisztens
Budapesti Corvinus Egyetem
2012. március – 2013. április
Cegléd

Sebész
Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem
2010. május – 2010. december
Nagykáta

Érettségi
Dunaújvárosi Egyetem

2008. augusztus – 2009. július
Nyírbátor

Készségek és képességek

 • A pozíció szempontjából releváns tapasztalattal rendelkezem
 • Az iroda minden szegletét tudom felügyelni
 • Releváns tapasztalat van mögöttem
 • Személyes tapasztalatom van a témában
 • Magas fokú kommunikációs képességem van
 • Kiváló emberismerő vagyok
 • Technikai tudásom is van
 • Fontos számomra, hogy megtaláljam a legjobb megoldást
 • Releváns egyetemi végzettségem van
 • Egy új pályázó betanításában is tudok segíteni

Nyelvtudás

 • Angol – alapfok

Az adminisztratív munkakör – A várható fizetések

Miközben az önéletrajzát a szóban forgó pozícióra készíti, hasznos lehet a tipikus bértartományok ismerete. Az ilyen szakmai pozíciók esetében a fizetések általában 300 000 és 500 000 forint között mozognak, beleértve a bónuszokat és a különböző juttatásokat is.

Ne feledje, hogy a lehetséges keresetet nagyban befolyásolhatják olyan tényezők, mint például a felvételt végző vállalat mérete. A kisebb szervezetek gyakran kevésbé versenyképes javadalmazást kínálnak a magánszektorban működő nagyobb társaikhoz képest, amelyek a felsővezetői pozíciók esetében jelentős pénzbeli ösztönzőikről ismertek.

Továbbá egyes munkáltatók olyan extra juttatásokat is biztosíthatnak, mint a SZÉP kártya juttatások, egészségügyi ellátások és egyéb motivációs jutalmak.

Alapvető fontosságú annak felismerése, hogy szakmai képességei és karrierútja jelentősen befolyásolja jövőbeli kereseti lehetőségeit.

Ezzel párhuzamosan elengedhetetlen, hogy adminisztratív önéletrajzát összehangolja a megcélzott pozícióval. Az önbizalma jelentősen befolyásolhatja azt az anyagi csomagot, amelyet egy adott üzleti világban esetleg felajánlanak Önnek. Ezért a munkakörhöz kapcsolódó alapvető készségek hangsúlyozása megerősítheti azt a képességét, hogy az interjúk során megkülönböztesse magát. A különböző vállalatok egyedi gyakorlatának és elvárásainak ismerete előnyös, mivel ezek a pozíciók között eltérhetnek.

Asszisztens menedzser önéletrajz

Az önéletrajzot ezek alapján írja meg

Egy elegáns és professzionális önéletrajz elkészítéséhez meg kell különböztetni, hogy mely információk létfontosságúak, és melyek hagyhatók el. Az erősségeit kiemelő kulcsfontosságú részeket, például a bevezetőt és a szakmai készségeket ismertető tömör részt kell kiemelni. Ugyanilyen fontos az átfogó tapasztalati rész, amely bemutatja, hogy megfelel az adott pozíciónak, és bevonja az olvasót a karrierútjába.

Az oktatási szegmens gyakran jelentős értéket képvisel egy vezetői önéletrajzban, és egy idegen nyelv ismerete – akár alapszinten is – versenyelőnyt jelenthet. Bár a hobbi nem kötelező, a tanórán kívüli tevékenységekben való részvétel megemlítése javíthatja a profilját. Ezek az elemek együttesen egy szakmailag testre szabott menedzser CV-t alkotnak, amely mind a nyomtatott, mind a digitális médiumokkal kompatibilis.

Ami az önéletrajz felépítését illeti, a logikus és egyszerű felépítés ajánlott, mivel az egyszerűség gyakran felülkerekedik a bonyolultságon az álláspályázatokban. A sablonok felhasználása az önéletrajz elkészítéséhez igazodik az elismert iparági szabványokhoz, segítve ezzel egy csiszolt és hatékony önéletrajz létrehozását.

A további fontos információk

A pontos helyesírás, a nagybetűzés és az írásjelek létfontosságúak az önéletrajz kulcsfontosságú összetevői szempontjából, és hozzájárulnak egy olyan meggyőző dokumentumhoz, amely leköti és fenntartja az olvasó érdeklődését. Az első benyomást keltő bevezető különösen lényeges; az itt elkövetett hibák elvonhatják az olvasó figyelmét.

A világos és tömör nyelvezet alkalmazása, valamint a megfelelő formázás elengedhetetlen a professzionális önéletrajz elkészítéséhez, miközben az optimális hosszúság megtartása mellett. A cél egyoldalas önéletrajz az erős pozíció érdekében, amely tartalmazza a lényeges és kiegészítő részeket, mivel ennek a hossznak a túllépése felhígíthatja a tartalmat, míg a túl rövid önéletrajz akadályozhatja a kulcskompetenciák értékelését.

Az egységes betűtípus, például Times New Roman, és betűméret, lehetőleg 11-es méret, hozzájárul az általános professzionalizmushoz.

Hacsak nem kérik kifejezetten, általában nem ajánlott fényképeket mellékelni az önéletrajzhoz, mivel a képek elterelhetik a figyelmet a jelölt képességeiről, ami esetleg elfogultsághoz vezethet. Bár egy fénykép javíthatja az önéletrajz profilt, negatív benyomásokat is kelthet. Ha fényképet használ, győződjön meg róla, hogy az aktuális, ideális esetben az elmúlt egy évben készült, és kerülje az elavult vagy nem professzionális képeket.

Érdekes módon a szakmai szerzett tapasztalatok nem befolyásolja jelentősen a nyelvtudást.

Asszisztens menedzser önéletrajz

A sikeres önéletrajz és minden ami azzá teszi

Példák a jóra
Gábor Áron
Email cím: gaboraron@gmail.com
Telefonszám: 06 70 12 46 432
Lakcím: 3212 Nyíregyháza, Petőfi Sándor utca 101.
Szül hely és adat: 1983. 11. 20. Nyírbátor
Minta a rosszra
Nagy Géza
gezaaa@freemil.com
52 32 545
4323 Balatonlelle
1991. 01. 21. Sopron

Kérjük, vegye figyelembe a mellékelt adminisztratív CV sablonban található hibákat. Először is, a jelölt neve nem szerepel jól láthatóan, és hiányzik a megpályázott pozíció. A megadott e-mail cím helytelen és nem jó egy magyarországi álláspályázathoz; a helyes e-mail cím biztosítása elengedhetetlen a professzionális adminisztratív CV elkészítéséhez.

Ráadásul a telefonszám országkódjának elhanyagolása veszélyeztetheti az esélyeit, még akkor is, ha az olvasó kapcsolatba kíván lépni Önnel – ez egy tapasztalt szakember önéletrajzában alapvető fontosságú részlet. Ezért a vonzó állás ajánlatok feltérképezésekor helyezze a hangsúlyt az elérhetőségi adatokra. A megadott címből hiányoznak az olyan fontos részletek, mint az utcanév és az utca száma. Amint azt a fenti önéletrajzminta is bizonyítja, az ilyen információknak mindig jelen kell lenniük egy színvonalas, professzionális önéletrajzban. Az alábbi példa tele van helyesírási hibákkal a címben, a hónapban és a névben, amelyeket el kell kerülni.

Ezeknek a nyilvánvaló hibáknak a kezelése kritikus lépés az álláspályázatának a gondosan összeállított képesítésekkel való összehangolásában, ezért legyen óvatos az igazolások részletezésében.

Ha az önéletrajz megfelelő tapasztalatokat tartalmaz, általában tanácsos az adminisztratív készségeket fordított időrendi sorrendben felsorolni, a legutóbbi munkakörrel kezdve. Ez az elrendezés a leghatékonyabb. Ha azonban egy korábbi munkakör jobban alkalmazható a megpályázott álláshoz, kivételek is lehetségesek. Ezekben az esetekben elengedhetetlen, hogy a munkaköri összefoglaló elején feltűnően szerepeljen a munkakör megnevezése, mivel ez növelheti annak valószínűségét, hogy az adott pozícióra alkalmas jelöltnek tekintsék.

Önéletrajzának elkészítése során adjon tömör áttekintést az egyes szerepkörökről, és kerülje a túlságosan részletes leírásokat, amelyek jellemzően a jelentkezés előtti szakaszra vannak fenntartva. Törekedjen arra, hogy az iparágon belüli minden egyes szerepkörben szerzett tapasztalatait 4-5 olyan pontba foglalva foglalja össze, amelyek tömören illusztrálják hozzájárulását.

Ismerje el, hogy ha az Ön szakmai háttere kissé korlátozott, elfogadható, ha a mintában bemutatottak szerint a képzés során megszerzett alapismereteket is tartalmazza.