Ezermester önéletrajz – A-tól Z-ig minden lényeges!

Az ezermester olyan képzett szakember, aki különböző karbantartási és javítási feladatok elvégzésére szakosodott az otthonok vagy kereskedelmi épületek körül. Feladataik gyakran a feladatok széles skáláját foglalják magukban, beleértve többek között a vízvezeték-javítást, festést, kisebb elektromos munkákat, ácsmunkákat, sőt olyan feladatokat is, mint a bútorok összeszerelése vagy a készülékek beszerelése.

Átlagos értékelés ehhez a sablonhoz

5.0
Rated 5 out of 5
1 vásárlói értékelésből

Szerepük alapvető fontosságú egy hely funkcionalitásának és esztétikájának fenntartásában, mivel ők a megfelelő személy az olyan feladatok elvégzésére, amelyek nem igénylik engedéllyel rendelkező szakemberek szolgáltatásait, de túl bonyolultak vagy időigényesek ahhoz, hogy az átlagos háztulajdonos vagy vállalkozó saját maga elvégezze őket. A sokféle feladat hatékony kezelésében való jártasságuk értékes eszközzé teszi őket az ingatlanok karbantartásában és feljavításában.

A karrier útjára lépni jelentős elkötelezettséget igényel, ugyanakkor a kifizetődő pénzügyi előnyök kilátása gyakran vonzóvá teszi ezt az utat. Mindazonáltal a leendő munkáltatók alapos értékelése döntő fontosságú a harmonikus munkakörnyezet kialakításában és a munkahelyi elégedettség fokozásában. A karrierépítés folyamatának elsietése munkahelyi elégedetlenséghez vezethet. Hasonlóképpen, egy ügyesen összeállított önéletrajz jelentősen növelheti az interjú elnyerésének esélyeit.

Az interjúra való visszahívás sarkalatos pontja a jól összeállított szakmai CV, amely ügyesen kiemeli képességeit és korábbi tapasztalatait. Finoman testre szabott, minden létfontosságú elemet tartalmazó önéletrajz-sablonokat kínálunk, hogy segítsük Önt ebben a kritikus helyzetben.

Ez a cikk mélyen belemerül az önéletrajz minden egyes szegmensébe, felkészítve az álláskeresőket arra, hogy kitűnjenek a versenyszférában. Alaposan megvizsgáljuk az önéletrajz-készítés létfontosságú aspektusait, és egy professzionálisan és lelkiismeretesen kidolgozott példadokumentummal kezdünk, amely megtestesíti a végső célt.

Ezermester önéletrajz

Tartalomjegyzék

A szakmai tapasztalat mellett megírt CV

Személyes adatok
Jánosi Géza
Ezermester
E-mail: janosigeza@gmail.com
Telefonszám: 06 30 / 23 – 41 – 324
Lakcím: 5467 Kecskemét, Arany János utca 47.
Születési hely, idő: 1993. 01. 21. Szigethalom

Bemutatkozás
Több, mint 10 év szakmai tapasztalat van mögöttem, a munka világában. Mindeközben pedig az idők során a munkák nagy részében szinte mindent kipróbáltam már. A szükséges tudás birtokában a feladatok ellátása tehát nem okoz problémát, a munkát pedig a legjobb szerzett tudásom által végzem el. Az évek alatt pedig kiismertem magam az ezermesterség minden részletében természetesen, így tudom mit keres a munkáltató.

Tapasztalatok
Kontroller
Profession Services
2020. május – 2023. február
Nyíregyháza

 • gördülő becslés készítése az összes rendelkezésre álló tényleges információ összegyűjtésével és értékelésével
 • a hozamráta, a műveleti ráta elemzése, hogy kiderüljön az ezek és a termelési eredmény közötti kapcsolat
 • az előrejelzések összehangolása a vállalati célokkal, a termelési megrendelések eltéréseinek felülvizsgálata és elemzése
 • a gyártási szabványok költségeinek felülvizsgálata és frissítése, javítási javaslatok a nyereség növelése érdekében
 • beruházási és működési költségvetési javaslatok és finanszírozási kérelmek felülvizsgálata.

Adatbázis specialista
MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.
2018. április – 2018. március
Balatonlelle

 • Értékesítéshez kapcsolódó rendszeres és ad hoc adatbázisok összeállítása, karbantartása, riportok és kimutatások készítése
 • Termékfejlesztéshez és menedzsmenthez, kampányok indításához szükséges input adatok biztosítása CRM és számlázási rendszerek segítségével
 • Értékesítési kampányok tervezési, koncepció kialakítási folyamatainak, kampány előkészítésének támogatása, kapcsolattartás a részt vevő társterületekkel, kampánymenedzserrel
 • Adatbázisok (portfóliók) esetén ok-okozati tényezők feltárása, javaslattétel
 • Üzleti lehetőségek, kockázatok folyamatos feltárása

Iskolák
Zenész
Nemzeti Közszolgálati Egyetem
2018. március – 2019. április
Szeged

Tudós
Pázmány Péter Katolikus Egyetem
2015. május – 2017. december
Siófok

Érettségi
Semmelweis Egyetem

2011. augusztus – 2014. július
Debrecen

Készségek és képességek

 • Több évnyi tapasztalat van mögöttem, mint ezermester
 • A munkák nagy részét önállóan végeztem
 • Az első számomra a minőség
 • Ha kell, keresünk több embert is a munkák elvégzéséhez
 • Tudom mit keres a munkáltató
 • Akár új dolgozókat is be tudok tanítani
 • Jogosítványom is van
 • A feladatok ellátása nekem nem probléma
 • Szakmai tapasztalat birtokában vagyok
 • Angol nyelven is tudok beszélni

Nyelvtudás

 • Angol – középfok

Mennyit kereshet havonta mint ezermester?

Miközben elkészíti önéletrajzát erre a szerepre, hasznos lehet, ha megvizsgálja az ilyen típusú pozíciókra vonatkozó általános fizetési kategóriákat. Az ilyen ezermester pozíciók javadalmazási csomagjai általában 500 000 és 700 000 forint között mozognak, bónuszokkal és egyéb juttatásokkal együtt.

Mindazonáltal olyan elemek, mint a felvételt végző cég rangja, jelentős hatással lehetnek a várható keresetre. A kisebb vállalkozások gyakran hajlamosak kevésbé jövedelmező bércsomagokat ajánlani a magánszektorban működő nagyobb társaikhoz képest, amelyek arról híresek, hogy a felsőbb szintű pozíciókért jelentős pénzbeli ösztönzőket adnak.

Továbbá egyes munkáltatók olyan extra juttatásokat is nyújthatnak, mint a SZÉP-kártya-előnyök, egészségügyi ellátás és különféle egyéb ösztönzők.

Létfontosságú tudomásul venni, hogy a képzettség és a karrierút jelentős szerepet játszik a várható keresetek meghatározásában.

Ezzel párhuzamosan rendkívül fontos, hogy önéletrajzát szorosan összehangolja az Ön által kiszemelt pozícióval. Az önbizalma jelentősen befolyásolhatja azt a fizetési skálát, amelyet egy adott iparágban biztosíthat. Ezért a munkakörhöz kapcsolódó elsődleges kompetenciák hangsúlyozása javíthatja az esélyeit arra, hogy figyelemre méltó benyomást keltsen az interjúk alatt. A különböző vállalatoknál érvényesülő különböző protokollok és elvárások ismerete szintén előnyös, mivel ezek a különböző szerepkörökben eltérőek lehetnek.

Milyen kötelező részeket kell megadni, amikor állást keresünk?

A kifinomult és professzionális angol vagy magyar CV elkészítésének kulcsa, hogy megkülönböztesse a kritikus információkat a nem lényeges részletektől. Bizonyos részek elhagyhatók, míg másokat, különösen azokat, amelyek az Ön erősségeit hangsúlyozzák, ki kell emelni a kívánt állás megszerzése érdekében. A hangsúlyos bevezetőnek alapelemnek kell lennie, amelyet a releváns készségeket felvázoló tömör rész követ. Az átfogó tapasztalati rész kulcsfontosságú, mivel nemcsak a jelöltnek a pozícióra való alkalmasságát bizonyítja, hanem az olvasót is bevonja az CV elbeszélésébe.

Ezenkívül az oktatási szegmens jelentős helyet foglal el a vezetői önéletrajzban. Fontos kiemelni, hogy általában elvárás legalább egy idegen nyelv ismerete, és már egy alapvető szintű kétnyelvűség is versenyelőnyt jelenthet. Bár a hobbik felsorolása nem kötelező, a tanórán kívüli tevékenységekben való részvétel megemlítése javíthatja a profilját. Ezek az elemek együttesen egy professzionálisan összeállított önéletrajzot alkotnak, amely nyomtatott és digitális médiumokon egyaránt jól mutat.

Ami a CV keretét illeti, a logikus és letisztult szerkezetet ajánlott választani, mivel az egyszerűség gyakran felülkerekedik a bonyolultságon az álláspályázatokban. A sablonok alkalmazása a CV felépítésének alapjaként széles körben elismert, elsőrangú iparági szabványnak számít.

Ezermester önéletrajz

Amikor keresünk – A legfontosabb szabályok

A pontos helyesírás, a helyes nagybetűs írásmód és a pontos írásjelek a CV létfontosságú elemei. Ezek a szempontok hozzájárulnak egy meggyőző CV elkészítéséhez, amely nemcsak megragadja, hanem az elejétől a végéig meg is tartja az olvasó figyelmét. A bevezető rész kritikus jelentőségű, mivel ez alakítja ki az első benyomást; az ebben a részben elkövetett hibák teljesen elterelhetik az olvasó figyelmét.

Az önéletrajzban a világos és tömör megfogalmazás, valamint a megfelelő formázási módszerek alkalmazása alapvető fontosságú a professzionális CV elkészítéséhez, amely végig kiegyensúlyozott hosszúságú. Törekedjen az egyoldalas önéletrajzra, amely magában foglalja mind a kulcsfontosságú, mind a kiegészítő részeket. Ennek a határnak a túllépése felhígult áttekintést eredményezhet, míg a túl rövid CV az adatok elégtelensége miatt akadályozhatja a létfontosságú készségek értékelését.

A betűtípus (például Times New Roman) és a betűméret (ideális esetben a 11-es méret) egységességének fenntartása szintén ajánlott a dokumentumban.

Hacsak nem kérik kifejezetten, a fényképek beillesztése az önéletrajzba általában nem javasolt, ami a vállalat minden alkalmazottjára vonatkozik. Egy kép elterelheti a figyelmet a jelölt műszaki szakértelméről és előzetes értékeléséről, ami az előzetes felülvizsgálati szakaszban előítéleteket szülhet.

Bár a fénykép javíthatja a profilt, az CV alapján negatív benyomásokat is kelthet. Ha úgy dönt, hogy fényképet használ, győződjön meg róla, hogy az friss, lehetőleg az elmúlt egy évben készült, és kerülje az elavult vagy nem professzionális képeket tartalmazó önéletrajzokat.

Figyelemre méltó, hogy az idegen nyelvek ismeretét nem befolyásolja jelentősen az Ön tapasztalati szintje.

Ezermester önéletrajz

A személyes adatok megadásának helyes módja

Ezt kövesse
Nagy György
Email cím: nagygyorgy@gmail.com
Telefonszám: 06 30 45 2 433
Lakcím: 5456 Sopron, Gézáné Gyula utca 76.
Szül hely és adat: 1993. 11. 21. Győr
Ez nem lesz viszont jó
Gizella Ödön
odonkeee@gmail.com
47 54 342
2466 Debrecen
1983. 03. 21. Nyíregyháza

Kérjük, vegye figyelembe a mellékelt önéletrajz-sablonban található hibákat. Kezdetben a jelölt neve nincs kifejezetten feltüntetve, és hiányzik az általa keresett munkakör megnevezése. Továbbá a megadott e-mail cím hibás és nem megfelelő a magyarországi álláspályázatokhoz. A helyes e-mail cím megadása alapvető lépés az álláspályázatra alkalmas, kifinomult önéletrajz elkészítéséhez.

Ezzel szemben az országkód kihagyása az elérhetőségi számból egy potenciális álláslehetőségbe kerülhet, még akkor is, ha a toborzó fel kívánja venni Önnel a kapcsolatot – ami egy tapasztalt szakember önéletrajzának alapvető jellemzője. Ezért amikor ígéretes állásajánlatok és kilátások után kutat, különös figyelmet fordítson az ebben a szegmensben található elérhetőségi adatokra. A megadott címből hiányoznak az olyan fontos részletek, mint az utcanév és a házszám. Amint azt a fenti önéletrajzminta is mutatja, ezeket az adatokat következetesen be kell építeni egy prémium minőségű, professzionális önéletrajz összeállításakor. Az alábbi sablon számos helyesírási hibát tartalmaz a címben, a hónapban és a névben, amelyeket meg kell kerülni.

Ezeknek az égbekiáltó hibáknak a kijavítása alapvető fontosságú szempont a gondosan összeállított profiljának megfelelő álláspályázat bemutatásában; ezért legyen óvatos az önéletrajz megrajzolásakor.

Ha viszont a fentieket követi, könnyen megszerezheti a helyet az interjúztatottak között. Ne feledje viszont, hogy ott kell igazán bemutatnia azt, amit tud.