Full stack fejlesztő önéletrajz – Sablonnal és minden fontossal!

A full stack fejlesztő olyan sokoldalú szakember, aki a webes alkalmazások front-end és back-end fejlesztését egyaránt tudja kezelni. A front-endben a projekt felületet és a felhasználói élményt alakítják ki, a tervezési terveket interaktív és vizuálisan vonzó weboldalakká alakítják át olyan nyelvek segítségével, mint a HTML, a CSS és a JavaScript.

Átlagos értékelés ehhez a sablonhoz

5.0
Rated 5 out of 5
1 vásárlói értékelésből

A back-endben a szerveroldali logikát fejlesztik, adatbázisokat állítanak be és integrálják az alkalmazás funkcióit, olyan nyelveket és keretrendszereket alkalmazva, mint a Python, a Ruby on Rails, a Node.js és mások. A kódoláson túl a full stack fejlesztő szerepe gyakran magában foglalja az ügyfelek igényeinek megértését, a többfunkciós csapatokkal való együttműködést, a hibakeresést, valamint a webes alkalmazások teljesítmény- és méretoptimalizálását. Lényegében átfogó szakértelemmel rendelkeznek ahhoz, hogy egy webes projektet a koncepcionális stádiumból teljesen működőképes és működőképes egységgé fejlesszenek.

Egy karrierút megkezdése mély elkötelezettséget igényel. A jövedelmező fizetés csábítása azonban gyakran vonzóvá teszi ezt az utat. Mindazonáltal a potenciális munkáltatók alapos értékelése elengedhetetlen a kedvező munkakörnyezet kialakításához és a munkával való elégedettség fokozásához. Ha valaki elhamarkodottan halad előre a karrierpályáján, az munkahelyi elégedetlenséget szülhet. Hasonlóképpen, egy gondosan elkészített full stack fejlesztő CV jelentősen növelheti az interjú elnyerésének esélyeit.

Az interjúk elnyerésének sarokköve a jól összeállított full stack fejlesztő CV, amely megfelelően kiemeli az Ön kompetenciáit és korábbi szerepeit. Személyre szabott full stack fejlesztő -sablonokat mutatunk be, amelyek minden kulcsfontosságú aspektusra kiterjednek, és készen állnak arra, hogy támogassák Önt ebben a kritikus fázisban.

Ez a cikk mélyen belemerül az java fejlesztő CV minden egyes összetevőjének árnyalataiba, és olyan eszközökkel ruházza fel az álláskeresőket, amelyekkel ragyogóan helytállhatnak a versenyben. Érintjük az önéletrajz-készítés alapelveit, egy szorgalmasan összeállított példánnyal elindítva, amely az full stack fejlesztő CV-készítés csúcsát testesíti meg.

Full Stack fejlesztő önéletrajz

Tartalomjegyzék

Full stack fejlesztő CV – Itt egy jól megírt minta például

Személyes adatok
Jánosi Gábor
Full stack fejlesztő
E-mail: janosigabor@gmail.com
Telefonszám: 06 70 / 24 – 43 – 123
Lakcím: 4323 Debrecen, Arany János utca 32.
Születési hely, idő: 1983. 01. 21. Nyíregyháza

Bemutatkozás
Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem a java fejlesztése világában, mindeközben pedig fejlesztési diplomával is rendelkezem. Php, java és rendszerek fejlesztése nem okoz problémát, de amennyiben szükséges, a fontos szakmai ügyek elintézésében is lehet rám számítani. Főleg szolgáltatások fejlesztése az, amiben segítettem a munka során eddigiekben, de akár az új dolgozók betanításában is tudok segíteni a területen.

Tapasztalatok
Pénzügyi gyakornok
NIO Nextev Europe Holding B.V.
2020. május – 2023. február
Tiszavasvári

 • Adminisztrációs feladatok ellátása, Számlák adminisztrálása
 • Beérkező számlák feldolgozása, Pénzügyi csapat munkájának támogatása
 • Egyéb pénzügyi osztály működéséhez kapcsolódó feladatok ellátása
 • Java fejlesztés során is van tapasztalat mögöttem
 • Projektek tervezése megfelelő szinten a cég igénye alapján

Polcképtervező szakértő
Penny Market Kft.
2018. április – 2020. március
Gyula

 • Az éves ütemtervnek megfelelően a szortimentváltozások lekövetése a polctükrökben
 • Új termékcsoportok megjelenése esetén a vásárlói igények és a hatákony üzleti működés alapján a polcképek kialakítása
 • Polcképtervező program segítségével árucsoport elemzés, és ezek alapján polctükrök megtervezése és módosítása
 • Automata rendelési javaslathoz kapcsolódó beállítások folyamatos menedzselése
 • Üzletek átépítésével kapcsolatos üzletberendezési rajzok, javaslatok elkészítése

Iskolák
Rendszer fejlesztő
Állatorvostudományi Egyetem
2016. március – 2018. április
Jánosi

Zenész
Budapesti Metropolitan Egyetem
2009. május – 2011. december
Tisza

Érettségi
Debreceni Református Hittudományi Egyetem

2007. augusztus – 2009. július
Szolnok

Készségek és képességek

 • Részt tudok venni a területen bármilyen projekt tervezése segítésében
 • Java fejlesztői tudásom is van
 • A rendszerek ismerete számomra alap
 • Fontos számomra, hogy segíthessek az új dolgozóknak
 • Angol nyelv ismeretekkel is rendelkezem
 • A rég használt programokat is ismerem
 • Több, mint 5 éve csinálom ezt
 • Megfelelő, releváns diplomával rendelkezem
 • Bármilyen feladat ellátásában tudok segíteni
 • A részvétel a meetingeken számomra alap

Nyelvtudás

 • Angol – középfok

Milyen a fizetés a munka esetén?

Miközben önéletrajzát a pozícióra szabja, hasznos, ha megismerkedik az ilyen szerepkörökre jellemző fizetési kategóriákkal. Ezeknek a szakmai pozícióknak a díjazása gyakran 600 000 és 1 000 000 forint között mozog, bónuszokkal és egyéb juttatásokkal együtt.

Mindazonáltal az olyan változók, mint a vállalat skálája, alapvetően befolyásolhatják a lehetséges béreket. A kisebb cégek általában kevésbé vonzó bércsomagokat kínálnak, mint a magánszektorban működő, nagyobb léptékű társaik, amelyek a vezető beosztásokban betöltött bőséges bónuszstruktúráikról híresek.

Full Stack fejlesztő önéletrajz

Emellett egyes munkáltatók további juttatásokat is nyújthatnak, például SZÉP-kártya-előnyöket, egészségügyi ellátást és egyéb ösztönzőket.

Kulcsfontosságú megérteni, hogy az egyén képességei és karrierútja meghatározó szerepet játszik a várható keresetek alakulásában.

Ezzel párhuzamosan döntő fontosságú annak biztosítása, hogy fejlesztés önéletrajza összhangban legyen a munkaköri leírással. Az Ön magabiztossága jelentősen befolyásolhatja az egyes iparágakban a fizetési ajánlatokat. Ha kiemeli a szerepkörhöz kapcsolódó kulcsfontosságú kompetenciákat, az interjúk során javíthat a profilján. Az egyes munkáltatók eltérő normáinak és elvárásainak ismerete előnyös, tekintettel a pozíciók közötti eltérésekre.

A java fejlesztő és a legfontosabb részek a szakmai CV esetén

A kifinomult és professzionális java CV elkészítése azon múlik, hogy megkülönböztesse, mely részletek létfontosságúak, és melyek hagyhatók el. Míg egyes részeket ki lehet hagyni, az álláslehetőségek javítása érdekében ki kell emelni azokat a részeket, amelyek az Ön fő kompetenciáit mutatják be. A bevezető rész kiemelkedő fontosságú, amelyet a releváns készségek tömör felsorolása követ. Az átfogó tapasztalati szakasz nélkülözhetetlen, amely bemutatja a jelölt alkalmasságát egy adott munkakör betöltésére, miközben bevonja az olvasót az szakmai CV elbeszélésébe.

Továbbá, vezetői szerepek esetében az önéletrajzban az oktatási háttér kulcsfontosságú szerepet játszik. Figyelemre méltó szempont a legalább egy idegennyelv ismeretének elvárása; már az elemi kétnyelvűség is versenyelőnyt jelenthet. Bár a hobbik felsorolása nem kötelező, a tanórán kívüli tevékenységekben való tapasztalattal rendelkezés kiemelése erősítheti az fejlesztői CV vonzerejét. Ezek az elemek olyan önéletrajzot alkotnak, amely zökkenőmentesen illeszkedik mind a nyomtatott, mind a digitális médiumokhoz.

Ami az fejlesztői CV elrendezését illeti, ajánlott a koherens és áramvonalas formátum. Az egyszerűség jellemzően jobban érvényesül az álláspályázatokban, mint a bonyolultság. A sablonok felhasználása az önéletrajzok készítéséhez széles körben elfogadott, szabványos ipari protokoll.

A java fejlesztői CV és a fontosabb és szükséges szabályok

A helyesírás, a nagybetűs írásmód és az írásjelek pontossága az java fejlesztési CV elkészítésekor kiemelkedő fontosságú. Ezek a szempontok hozzájárulnak egy magával ragadó önéletrajzhoz, amely felkelti és megtartja az olvasó figyelmét. A bevezetés különös jelentőséggel bír, mivel megadja a kezdeti hangot; az itt előforduló pontatlanságok eltéríthetik az olvasó figyelmét.

A nyelvi tisztaság és rövidség, valamint a jó formázás elengedhetetlen ahhoz, hogy az java fejlesztési CV jó hangot üssön meg, ugyanakkor optimális hosszúságú maradjon. Törekedjen az egyoldalas önéletrajzra, amely magában foglalja mind az alapvető, mind a kiegészítő részeket. A túl hosszú fejlesztés CV elveszítheti a lényegét, míg a túl rövid önéletrajzból lényeges információk maradhatnak ki, ami alááshatja a lényeges készségek értékelését.

A dokumentumban akár célszerű egységes betűtípust, így Times New Roman betűtípust és egységes betűméretet, ideális esetben 11-es betűméretet használni.

Hacsak nem kérik külön, gyakran javasolják, hogy ne tartalmazzon fényképeket a projektek területen, ez az irányelv minden szervezeti szintre érvényes. A fénykép elterelheti a figyelmet a jelölt képzettségéről, és esetleg már korán elfogultságot okozhat.

Bár egy naprakész, professzionális fénykép feldobhatja az önéletrajzot, ugyanakkor nem szándékos értékítélethez is vezethet. Ha úgy dönt, hogy fényképet is mellékel, győződjön meg róla, hogy az friss, ideális esetben az elmúlt egy éven belül készült, és kerülje az elavult vagy nem professzionális képeket.

Figyelemre méltó, hogy az egyén tapasztalati szintje nem feltétlenül korrelál az idegen nyelvek ismeretével.

Full Stack fejlesztő önéletrajz

A munka és a személyes adatok megadásának módja – Ez a feladat

Tapasztalat mellett ezt használja
Göd Ádám
Email cím: godadam@gmail.com
Telefonszám: 06 30 31 32 433
Lakcím: 3212 Sopron, Arany János utca 76.
Szül hely és adat: 1983. 10. 21. Győr
Tapasztalat mellett ez viszont nem jó
Kiss Géza
kissgeza@gmail.com
24 21 432
3245 Tiszakécse
1983. 01. 20. Nyírbátor

Kérjük, térjen ki a mellékelt önéletrajzmintában található alábbi eltérésekre akár. Először is, a jelölt neve félreérthetően van feltüntetve, és hiányzik a kívánt pozíció. Továbbá a megadott e-mail cím hibás és nem okés egy magyarországi álláspályázathoz. A pontos e-mail cím biztosítása elengedhetetlen a kifinomult önéletrajzhoz.

Emellett az országkód kihagyása a telefonszámból is akár hátrányos lehet, ami potenciálisan még akkor is lehetőségekbe kerülhet, ha egy potenciális munkáltató szeretné felvenni Önnel a kapcsolatot. Ez egy tapasztalt szakember önéletrajzában elengedhetetlen részlet. Ha vonzó álláslehetőségekre pályázik, fordítson különös hangsúlyt az elérhetőségi adat pontosságára. A címből hiányoznak a létfontosságú részletek, beleértve az utcanevet és a házszámot. Amint azt a fent említett önéletrajzminta is mutatja, az ilyen részletek elengedhetetlenek egy csiszolt, professzionális önéletrajzhoz. A következő minta számos helyesírási hibát tartalmaz a címben, a hónapban és a névben, ami nem tanácsos.

Rendkívül lényeges, hogy kijavítsa ezeket a kirívó hibákat a rendszerek világában, hogy biztosítsa, hogy az álláspályázata összhangban legyen a gondosan összeállított referenciáival. Legyen óvatos a képzettségének részletezésénél, ezt pedig veheti úgy is mint feladat.

Adja meg viszont, a tapasztalatoknál, hogy hány éve dolgozik a rendszerek világában, hiszen ezzel előre kerülhet, főleg ha több éve dolgozik hasonló munkakörben akár.