Marketing igazgató önéletrajz – Részletesen mutatunk minden lényegeset!

A marketingigazgató kulcsszerepet játszik a vállalat marketingtevékenységének stratégiai irányának meghatározásában és irányításában. Felelős a teljes marketingosztály felügyeletéért, biztosítva, hogy a marketingstratégiák összhangban legyenek a vállalat üzleti céljaival és márkaidentitásával. Feladataik a feladatok széles skáláját ölelik fel, a célközönség és a potenciális üzleti lehetőségek azonosítását célzó piackutatástól és -elemzéstől kezdve az átfogó marketingkampányok kidolgozásáig és végrehajtásáig.

Átlagos értékelés ehhez a sablonhoz

5.0
Rated 5 out of 5
1 vásárlói értékelésből

Emellett a marketingigazgató szorosan együttműködik más részlegekkel, például az értékesítéssel és a termékfejlesztéssel, hogy biztosítsa a márka egységes üzenetét. Emellett nyomon követik és mérik a marketingkampányok hatékonyságát, és az optimális teljesítmény érdekében elvégzik a szükséges kiigazításokat. Lényegében a marketingigazgató a kapocs szerepét tölti be, biztosítva, hogy a vállalat üzenete hatékonyan és innovatív módon eljusson a közönséghez.

A karrierútra való belevágás mély elkötelezettséget igényel, és bár a jövedelmező fizetés ígérete vonzóvá teheti, elengedhetetlen, hogy alaposan megvizsgáljuk a potenciális munkaadókat. Ez biztosítja a harmonikus munkakörnyezetet és az emelkedett munkahelyi elégedettséget. A karrierút elsietése munkahelyi elégedetlenséget eredményezhet. Hasonlóképpen, egy szakértelemmel összeállított önéletrajz jelentősen növelheti az esélyeit egy interjú elnyerésére.

Egy kiemelkedő önéletrajz, amely részletesen bemutatja készségeit és korábbi tapasztalatait, központi szerepet játszik abban, hogy a leendő munkaadók felfigyeljenek rá. Precíziós önéletrajz-sablonokat kínálunk, amelyek minden létfontosságú elemet tartalmaznak, hogy segítsünk Önnek ebben a kritikus helyzetben.

Ez a cikk mélyen belemerül az egyes önéletrajz-elemek árnyalataiba, felkészítve az álláskeresőket arra, hogy a versenyszférában is megállják a helyüket. Elmélyedünk az önéletrajz-készítés művészetében, és egy olyan minta dokumentummal kezdünk, amely az önéletrajzírás aranyszínvonalát példázza.

Marketing igazgató önéletrajz

Tartalomjegyzék

Itt egy önéletrajz minta, hogy lássa mire gondolunk

Személyes adatok
Kiss Géza
Online marketing
E-mail: kissgeza@gmail.com
Telefonszám: 06 30 / 21 – 21 – 324
Lakcím: 3456 Budapest, Arany János utca 42.
Születési hely, idő: 1983. 01. 20. Budapest

Bemutatkozás
Kreatív vagyok, miközben szabadúszó marketing és marketing asszisztens tapasztalat is van mögöttem. Kiváló kommunikáció képességem van, miközben ismerem a keresőmotorok, így például a google működését marketing szemmel. A szakmai tapasztalat mögöttem már több, mint 5 éves, a kampányok, az email marketing és a seo szintén közel áll hozzám. Tudom mibe érdemes belevágni, a további eredmények elérése érdekében, ebben pedig segítem is a cég működését.

Tapasztalatok
Főkönyvelő helyettes
Profession Services
2020. május – 2023. február
Budapest

 • Főkönyvi marketing teljes körű, önálló ellátása, számviteli terület szakmai irányítása, számviteli szabályzatok elkészítése, karbantartása
 • havi, negyedéves, éves zárási szakmai ügyek (analitikák összeállítása, főkönyvi egyeztetések, riportok
 • külső szervek felé (KSH, egyéb) történő adatszolgáltatás felügyelete, kapcsolattartás az Adóhatósággal
 • könyvvizsgálathoz kapcsolódó asszisztens ügyek összefogása és irányítása, kapcsolattartás a könyvvizsgálókkal
 • közreműködés az éves üzleti tervezési/előrejelzési folyamatokban, eseti-, illetve rendszeres adatszolgáltatások, elemzések és beszámolók készítése

Pénzügyi kontroller
dm Kft.
2017. április – 2019. március
Budapest

 • Eredménykimutatás készítése, eltérések elemzése angol és német nyelven
 • Közreműködés az éves és harmadéves tervezésben (előkészítés, a költséghely felelősök támogatása, az adatok elemzése, terv/tény összehasonlítás)
 • Részvétel az anyavállalat által készített konszolidálás előkészítésében, adatszolgáltatás
 • Egyéb rendszeres és ad hoc döntést előkészítő, támogató jelentések és elemzések készítése
 • Kapcsolattartás a cégvezetéssel, a társosztályokkal és az osztrák anyavállalat kontrolling csoportjával

Iskolák
Cukrász
Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem
2018. március – 2019. április
Budapest

Zenész
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
2015. május – 2017. december
Kecskemét

Érettségi
Debreceni Református Hittudományi Egyetem

2015. augusztus – 2017. július
Debrecen

Készségek és képességek

 • Általános szakmai ismeretekkel rendelkezem
 • Marketing végzettség van mögöttem
 • Tanácsadó szerepben is elérhető vagyok
 • Tudom, hogyan kell beszélni a partnerekkel
 • A rendezvények tervezése és szervezése sem okoz problémát
 • Social Média online marketing tapasztalat is van mögöttem
 • SEO kampányok ellátásában is tudok segíteni, mint marketinges
 • Csapat játékos vagyok, de egyedül is tudok dolgozni a pozíció szempontjából
 • Mind a google, mind pedig a seo feladatok ellátására képes vagyok
 • Nyelvtudás szempontjából olaszul is tudok beszélni szakmai szinten

Nyelvtudás

 • Olasz – felsőfok

Marketing menedzser CV – Milyen a fizetési sáv?

Miközben önéletrajzát erre a pozícióra szabja, hasznos lehet, ha megismerkedik a munkakörhöz kapcsolódó tipikus fizetési kategóriákkal. Az ilyen szakmai pozíciók fizetése általában 600 000 és 1 000 000 forint között mozog, bónuszokkal és egyéb juttatásokkal együtt.

Ennek ellenére a kereseti lehetőségek jelentősen változhatnak a felvételt végző cég rangjától függően. A kisebb vállalkozások gyakran elmaradnak a versenyképes csomagok kínálásában a magánszektorban működő nagyobb társaiktól, amelyek a felsővezetői pozíciókat betöltő, pazar bónuszstruktúráikról híresek.

Marketing igazgató önéletrajz

A pénzbeli kompenzáción túl egyes munkáltatók olyan juttatásokat is nyújthatnak, mint a SZÉP-kártya juttatások, átfogó egészségügyi ellátás és egyéb ösztönzők.

Feltétlenül tudomásul kell venned, hogy a képességeid és a karrierpályád kulcsfontosságú szerepet játszanak a fizetési kilátásaid meghatározásában.

Ezzel párhuzamosan kiemelten fontos, hogy önéletrajza zökkenőmentesen illeszkedjen a munkakörhöz. Az önbizalma jelentősen befolyásolhatja azt a csomagot, amelyet az adott iparágban esetleg felajánlanak Önnek. A releváns szaktudás kiemelése erősítheti profilját az interjúk során. Ugyanilyen fontos, hogy tisztában legyen a vállalat egyedi irányelveivel és a szerepkör-specifikus elvárásokkal, mivel ezek az egyes pozíciókban eltérőek lehetnek.

Szakmai tapasztalat és a legfontosabb szakaszok

A csiszolt és professzionális online marketing CV elkészítése azon múlik, hogy megkülönböztesse, mely részletek a legfontosabbak, és melyek hagyhatók el. Míg egyes részek nem feltétlenül szükségesek, addig másokat, különösen azokat, amelyek a szakértelmét mutatják be, ki kell emelni, hogy optimalizálja az állás megszerzésének esélyeit. A bevezető rész nélkülözhetetlen, amelyet a releváns készségeket bemutató tömör rész követ. A tapasztalatait részletező átfogó rész létfontosságú; ez kiemeli, hogy megfelel a feladatnak, miközben az önéletrajzban végig leköti az olvasót.

Továbbá az oktatási háttér jelentősen megerősíti a vezetői önéletrajzot. Általában elvárás, hogy a jelöltek legalább egy idegen nyelvet ismerjenek. Már egy alapszintű kétnyelvűség is kiemelheti Önt a versenytársak közül. Bár a hobbik felsorolása nem kötelező, a tanórán kívüli tevékenységekben való részvételre való hivatkozás feldobhatja a jelöltségét. Ezek az elemek egy olyan önéletrajzban csúcsosodnak ki, amely a nyomtatott, a digitális médiumokban jól használható.

Ami az online marketing CV elrendezését illeti, ajánlott a világos és pragmatikus formátum alkalmazása. Az álláspályázatok terén az egyszerűség gyakran felülmúlja a bonyolultságot. Az online marketing CV-készítéshez használt sablonokat széles körben a legjobb gyakorlatok mércéjének tekintik az ágazatban.

Marketing igazgató önéletrajz

Online marketing önéletrajz – Nézzük meg a helyesírási szabályokat

A helyesírás, a nagybetűs írásmód és az írásjelek pontossága döntő fontosságú az online marketing CV elkészítésekor. Ezek a szempontok hozzájárulnak a lebilincselő önéletrajzhoz, amely az elejétől a végéig fenntartja az olvasó figyelmét. A bevezetés kiemelkedik, mivel ez adja meg a kezdeti hangot; az ebben a részben elkövetett hibák elterelhetik az olvasó figyelmét.

Az önéletrajznak világos, rövid és közvetlen nyelvezetet kell alkalmaznia, amelyet megfelelő formázás egészít ki, biztosítva a szakszerűséget, miközben az ideális hosszúságot megtartja. Törekedjen az egyoldalas önéletrajzra, amely magában foglalja az alapvető, és a kiegészítő részeket. A túl hosszú tapasztalattal rendelkező marketing CV felhígíthatja annak erejét, míg a túl tömör marketinges CV akadályozhatja az alapos értékelést a nem megfelelő részletek miatt.

A dokumentumban célszerű egységes betűtípusválasztást (például Times New Roman) és betűméretet (ideális esetben 11-es méret) alkalmazni.

Hacsak nincs kifejezetten feltüntetve, a fényképek beillesztése az angol vagy magyar marketing CV-be önéletrajzba általában nem javasolt, függetlenül a cégtől vagy a pozíciótól. A képek véletlenül elterelhetik a figyelmet a szakmai érdemeiről, ami az előzetes ellenőrzések során elfogultságot eredményezhet.

Bár egy fénykép javíthatja a profilt, kedvezőtlen benyomásokat is kelthet az marketing CV megjelenése alapján. Ha fényképet választ, ügyeljen arra, hogy az friss legyen, lehetőleg az elmúlt egy évből, és kerülje a keltezett vagy alkalmi pillanatképek használatát.

Az idegen nyelvek ismeret nem befolyásolja jelentősen a területen a marketing CV írását és a pozíció megszerzését.

A marketing CV és amire érdemes figyelned, amikor a személyes adatokat adod meg

Marketing CV jól megírva, így ezt érdemes követni
Görög Anna
Email cím: goroganna@gmail.com
Telefonszám: 06 30 32 12 4323
Lakcím: 4323 Sopron, Jánosi Áron utca 76.
Szül hely és adat: 1992. 11. 31. Miskolc
Marketing asszisztens CV esetén ezt érdemes elkerülni
Jánosi György
janosigyorgy@gmail.com
58 32 432
2334 Tiszavasvári
1981. 01. 21. Gyula

A mellékelt önéletrajzminta több hibát tartalmaz, amelyekkel foglalkozni kell. Először is, a jelölt neve félreérthetően van feltüntetve, és a további részek, amelyre pályázik, nincs feltüntetve. Továbbá a megadott e-mail cím helytelen és nem megfelelő a magyarországi álláspályázatokhoz. Az e-mail cím pontosságának biztosítása alapvető fontosságú az álláspályázatra alkalmas, kifinomult marketing CV bemutatásához.

Ezzel szemben a telefonszám melletti országkód feltüntetésének elmulasztása ronthatja az esélyeit, még akkor is, ha a potenciális munkaadó kapcsolatba kíván lépni Önnel – ez egy tapasztalt szakember önéletrajzának alapvető fontosságú részlete. Ezért amikor csábító álláslehetőségek után kutat, különös figyelmet fordítson az elérhetőségi adatok pontosságára. A megadott címből hiányoznak olyan fontos részletek, mint az utcanév és a házszám. Amint azt a megadott marketing CV példa is mutatja, ezek az adatok elengedhetetlenek egy színvonalas, professzionális online CV elkészítéséhez. Továbbá az alábbi minta hemzseg a címben, a hónapban és a nevekben található elírásoktól – az ilyen hibákat ki kell kerülni.

Ezeknek a nyilvánvaló hibáknak a kijavítása elengedhetetlen ahhoz, hogy az álláspályázatod összhangban legyen a gondosan összeállított bizonyítványoddal. A képzettségének részletezése során feltétlenül körültekintően kell eljárni.