Masszázsterapeuta önéletrajz – Tudjon meg mindent velünk!

A masszázsterapeuta olyan képzett szakember, aki a test lágyszöveteinek, köztük az izmoknak, inaknak és szalagoknak a manipulálásával enyhíti a fájdalmat, fokozza a relaxációt, javítja a vérkeringést és elősegíti az általános jólétet. Különböző technikákat alkalmaznak, például svéd-, mélyszövet- vagy sportmasszázst, és az ügyfél egyedi igényei és egészségi állapota alapján alakítják ki megközelítésüket.

Átlagos értékelés ehhez a sablonhoz

5.0
Rated 5 out of 5
1 vásárlói értékelésből

A masszázsterapeuta konzultál az ügyfelekkel, hogy meghatározza, miért keresik a masszázst, legyen szó relaxációról, stresszoldásról vagy orvosi célokból, és útmutatást adhat a nyújtásról, a relaxációs technikákról és a testtartás javításáról. A megfelelő higiéniai és etikai normák alapvető fontosságúak ebben a szakmában, biztosítva a biztonságos és kényelmes környezetet az ügyfelek számára.

A munkahely megszerzéséhez vezető út megkezdése hatalmas elkötelezettséget és erőfeszítést igényel. Bár a jövedelmező fizetés csábítása erős motivációt jelenthet a pályaválasztás során, nem szabad elfelejteni, hogy nem ez az egyetlen szempont. A potenciális munkáltatók mélyreható és kritikus értékelése kiemelkedő fontosságú a harmonikus munkahelyi környezet biztosításában és a fokozott munkahelyi elégedettség elősegítésében. Az elhamarkodott döntések meghozatala a karrierépítés során sajnos a munkahelyi szerepben való elégedetlenség érzésében csúcsosodhat ki. Hasonlóképpen nem lehet alábecsülni a szilárd és jól megfogalmazott önéletrajz szerepét, amely jelentősen növeli az interjúra való meghívás esélyeit.

A toborzók érdeklődésének felkeltése és a hőn áhított interjúhelyek megszerzése szempontjából kulcsfontosságú az önéletrajz elkészítése, amely okosan és hatékonyan helyezi reflektorfénybe az Ön egyedi készségeit és széles körű tapasztalatát. Felismerve az önéletrajz kulcsfontosságú szerepét, szakértelmünket olyan önéletrajz sablonok összeállítására fordítottuk, amelyek nem csak tökéletesen szabottak, de minden szükséges elemet tartalmaznak, hogy segítsenek Önnek az álláskeresés ezen kritikus szakaszában.

Ez a cikk mélyebbre ás, és célja, hogy kimerítően bemutassa a lenyűgöző önéletrajz minden egyes összetevőjét. Mivel a jelenlegi munkaerőpiac minden sarkon kihívást jelent, célunk, hogy a jelölteket olyan tudással és eszközökkel vértezzük fel, amelyekkel a konkurencia fölé emelkedhetnek. Ezt az útmutatót egy szakmailag gondozott mintadokumentum bemutatásával kezdjük, amely az önéletrajzírás zenitjét testesíti meg.

Masszázsterapeuta önéletrajz

Tartalomjegyzék

Masszázs terapeuta CV jól megírva

Személyes adatok
Varga Ádám
masszázs terapeuta
E-mail: vargaadam@gmail.com
Telefonszám: 06 30 / 454 – 32 – 43
Lakcím: 3423 Kecskemét, Arany János utca 57.
Születési hely, idő: 1982. 01. 20. Győr

Bemutatkozás
A rendelkezésre álló adatok alapján tökéletes jelölt vagyok, hiszen a szakmai készségek és a személyes kapcsolatok alapján jó jelölt vagyok. Az emberi egészség és az emberi test számomra a legfontosabb, ezért hosszú ideig és képes vagyok egy adott embernek segíteni mint masszőr. Egyéni vizsgákat is tettem a jobb munka érdekében, így az összes jelenleg használatos szakember munkáját ismerem megfelelő módon.

Tapasztalatok
Titkársági referens
Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt.
2020. május – 2023. február
Nyíregyháza

 • Az Igazgatósági Elnök részére és cégvezetéshez érkezett iratanyagok átvétele, adminisztrálása, továbbítása. Az iratanyagok aláírásra, ellenjegyzésre, kötelezettségvállalásra, utalványozásra történő felülvizsgálata, ellenőrzése, előkészítése tekintetében illetékességgel rendelkező szervezeti egységhez
 • Az Igazgatósági Elnök / Cégvezető igazgató által a feladat- és hatáskörébe utalt ügyek koordinálása; nyilvántartások vezetése,
 • Általános titkársági feladatok ellátása, iroda- és tisztítószer megrendelések ügyintézése
 • Az Igazgatósági Elnök / Cégvezető igazgató egyedi utasítása alapján a társaság szervezeti egységei által ellátott feladatok nyomon követése, határidő figyelés, a végrehajtás ellenőrzése
 • Az oktatás megszervezése a munkaköri információk alapján egyéni módon a tapasztalattal és a munkatapasztalat nélkül is elérhető munka vállalóknak
 • Az Igazgatósági Elnök / Cégvezető igazgató feladatellátása során titkári teendők ellátása, különös figyelemmel a heti munkaszervezési mechanizmus során kialakított egyeztetések naptár programban történő vezetése

Energetikai asszisztens
CETIN Hungary Zrt.
2017. április – 2019. március
Tiszavasvári

 • Energetikai (villamos energia) feladatok szakmai és adminisztratív támogatása
 • Villamos fogyasztásokkal kapcsolatos adatrögzítés, adatellenőrzés és kimutatások/riportok készítése
 • Villamos fogyasztási illetve számlázási problémák egyeztetése a ügyfelekkel
 • Szerződések véleményezése, ellenőrzése, módosítása vagy új szerződés készítése minta felhasználásával
 • Betelepült társszolgáltatókkal kapcsolatos energia elszámolások kezelése

Iskolák
Tanár
Nemzeti Közszolgálati Egyetem
2002. március – 2004. április
Szigethalom

Sebész
Pázmány Péter Katolikus Egyetem
2000. május – 2001. december
Szigetszentmiklós

Érettségi
Neumann János Egyetem

1998. augusztus – 1999. július
Debrecen

Készségek és képességek

 • Tapasztalt szakemberek munkáját követem
 • Az első dolog számomra a potenciális munkáltató
 • Azok a gyerekek is jól kijönnek velem akik soha nem engedelmeskednek
 • Mint masszőr szakmai tudásom is van
 • Olyan vagyok aki engedelmeskednek a szabványnak
 • Értem a részleteket ami azt jelenti, hogy képes vagyok bármilyen feladat ellátására
 • Az összes képesség birtokában vagyok
 • Tanfolyamok elvégzése után vagyok ismeretek szempontjából
 • Wellness masszázs szakmám is van
 • Az ügyek részletes leírása is rendben van számomra

Nyelvtudás

 • Angol – középfok

Masszázsterapeuta önéletrajz

Önéletrajz minta és a fizetés amire számíthat

Miközben aprólékosan kidolgozza az adott pozícióra szabott önéletrajzát, hasznos ha figyel az információ sikeres nyilvánosságra hozatalának részleteire, ha megismerkedik a pozícióhoz kapcsolódó szokásos kompenzációs zárójelekkel. Az ilyen szerepkörökkel szemezgető szakemberek esetében a fizetési csomagok általában a 300 000 és 400 000 forint közötti tartományba esnek, és ezt gyakran különböző bónuszok és további juttatások egészítik ki.

Figyelemre méltó azonban, hogy a lehetséges keresetet bizonyos változók, különösen a felvételt végző szervezet nagyságrendje és mérete befolyásolhatja. Ugyanis, a részletes felsorolása hasznos megoldás , miközben a rövid megjegyzés döntő szerepet játszik az írás közben. Történelmileg a kisebb vállalkozások nem feltétlenül érik el a magánszektoron belül a nagyobb vállalatoknál elterjedt versenyképes javadalmazási struktúrákat. Ezek a kiterjedt szervezetek gyakran arról ismertek, hogy hajlamosak jelentős pénzbeli bónuszokat adni, különösen a vállalati ranglétrán feljebb elhelyezkedő szerepek esetében.

Az üzletet tovább édesítve a gyakorlat azt mutatja, egyes munkáltatók kiegészítő juttatásokat is nyújtanak. Olyan juttatások, mint a SZÉP-kártya, átfogó egészségügyi csomagok és egyéb csábító ösztönzők kerülhetnek terítékre, amelyek szélesítik a teljes kompenzációs spektrumot.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni annak fontosságát, hogy megértse, hogy az Ön egyedi készségei, karrierútjával kombinálva, kulcsfontosságúak lesznek a belátható jövőbeni kereseti lehetőségeinek meghatározásában hiszen ez szerepet játszik a munkáltató döntésében a gyakorlat azt mutatja.

Ezzel párhuzamosan alapvető hangsúlyt kell fektetni arra, hogy önéletrajzának tartalmát összehangolja az Ön által megpályázott állás sajátosságaival. Az önbizalom szintje, amelyet sugároz, jelentősen befolyásolhatja azt a kompenzációs csomagot, amelyet bizonyos ágazatokban végül kínálnak Önnek. Így a munkaköri leírással összhangban lévő alapvető készségek stratégiai kiemelése növelheti az Ön láthatóságát az interjúk során. Ugyanígy felbecsülhetetlen értékűnek bizonyulhat egy vállalat egyedi politikájának és elvárásainak mélyreható ismerete, mivel ezek jelentősen eltérhetnek a különböző szerepkörökben és ágazatokban.

Az információ sikeres nyilvánosságra hozatalának helyes részletei – A kötelező részek

Egy ékesszóló és csiszolt önéletrajz elkészítéséhez árnyaltan meg kell érteni az egyensúlyt aközött, hogy milyen információkat kell tartalmaznia, és melyek azok, amelyek feleslegesnek tekinthetők. Míg vannak olyan szegmensek, amelyek nem jelentenek jelentős hozzáadott értéket, és okosan elhagyhatók, addig vannak olyanok, különösen azok, amelyek az Ön fő kompetenciáit mutatják be, és amelyek hangsúlyt érdemelnek, hogy növeljék az állás elnyerésének esélyeit. Az összes információ sikeres nyilvánosságra hozása ugyanis fontos a szakmai készségek bemutatása közben a masszázs terapeuta CV-ben. E szakaszok közül az első helyen a bevezető áll; ez adja meg az alaphangot és alakítja ki az olvasó első benyomását. Ennek természetesen át kell vezetnie egy tömör részbe, amely részletezi az Ön által hozott releváns készségeket. A szakmai tapasztalatait részletező átfogó rész kiemelkedő jelentőséggel bír. Nemcsak mélyreható betekintést nyújt abba, hogy mennyire alkalmas a kívánt pozícióra, hanem aktívan bevonja az olvasót, végigvezetve őt szakmai pályafutásának útvonalán.

Továbbá, a vezetői dimenzióval rendelkező pozíciók esetében az önéletrajzban az oktatási szegmensnek jelentős jelentősége van. Míg a tudományos képesítések megalapozzák az alapokat, egyre nagyobb hangsúlyt kap a globális jártasság. Számos szakmai területen elvárás egy idegen nyelv akár kezdetleges ismerete is. Már egy alapszintű kétnyelvűség is az Ön javára billentheti a mérleg nyelvét a versenyképes munkaerőpiacon. Bár a hobbijainak felsorolása nem szigorúan kötelező, a tanórán kívüli tevékenységek említése mélyebbé teheti a profilját, és egy sokoldalú személyiséget mutathat. Ezek az aspektusok együttesen egy professzionálisan összeállított önéletrajzban csúcsosodnak ki, amely mind a hagyományos nyomtatott médiumok, mind a modern digitális platformok számára kiválóan alkalmas. Legalább, ezt mutatja hogy minden munkáltató figyel erre, ami azt jelenti hogy jobb ha tisztázza a részleteket.

Az önéletrajz átfogó felépítését tekintve ajánlott a koherens és áramvonalas elrendezés felé hajlani. Az egyszerűség többnyire előnyben van a bonyolult összetettséggel szemben, különösen az álláspályázatok területén. Az előre megtervezett sablonok alkalmazása az önéletrajz alapjaként olyan stratégia, amely széles körű támogatást kapott az iparágban, és amelyet a legjobb gyakorlatok védjegyeként ismernek el.

Az összes információ sikeres nyilvánosságra hozása – Azaz mire van még szükség?

A helyesírás pontossága, a nagybetűs írásmódra való gondos odafigyelés és az írásjelek gondos használata a kiváló minta CV elkészítésének alappillérei. Ezeknek az elemeknek a fontossága túlmutat a puszta esztétikán; döntő szerepet játszanak egy olyan funkcionális CV elkészítésében, amely már az elején megragadja az olvasó figyelmét, és azt az olvasás során végig fenntartja. Az funkcionális CV egyes részei közül a bevezető különösen fontos. Mint a megfelelő profil kapuja, ez határozza meg az első benyomást. Bármilyen hiba ebben a részben, legyen az egy elírt szó vagy helytelen nagybetűzés, elterelheti az olvasó figyelmét, és árnyékot vethet a dokumentum többi részére.

A világos és tömör nyelvezet használata az önéletrajzban kiemelkedő fontosságú. Ez, ha harmonikusan párosul az okos formázási technikákkal, olyan önéletrajzot eredményez, amely professzionalizmust sugároz. Bár a tömörség létfontosságú, ugyanilyen fontos, hogy az önéletrajzában megadott adat ne legyen csonka. Az ideális munkaköri CV gyakran egyetlen oldalra terjed ki, és magában foglalja mind a legfontosabb részeket, mind pedig azokat, amelyek mélyebbé teszik az Ön profilját. Ha túllépi ezt a hosszúságot, az példa CV túlságosan terjedelmesnek tűnhet, ami felhígíthatja a megfelelő CV hatását. Ezzel szemben egy túlságosan tömör önéletrajzból fontos részletek maradhatnak ki, ami megfosztja az értékelőt attól, hogy átfogó képet kapjon az Ön kompetenciáiról.

Az egységes megjelenítés, amelyet a következetes betűtípus-választás (például a széles körben elfogadott Times New Roman) és az optimális betűméret (gyakran a 11-es méret ajánlott) biztosít az olvashatóságot és a vizuális vonzerőt.

Az önéletrajz elkészítésénél vitatott pont a fényképek szerepeltetése. Bár egyes kultúrákban és iparágakban elvárható, sok esetben ajánlott lemondani róla, hacsak nem kérik kifejezetten. Fennáll a veszélye annak, hogy a fénykép véletlenül a jelölt megfelelő képességeiről a személyes tulajdonságokra helyezi át a hangsúlyt, ami az előzetes értékelés során esetlegesen elfogultsághoz vezethet. Ha azonban úgy véli, hogy a fénykép javíthatja az önéletrajzát, legyen óvatos. Válasszon egy friss fényképet, lehetőleg az elmúlt egy évben készültet, és kerülje az olyan elavult vagy alkalmi képek használatát, amelyek nem tükrözik a professzionalizmust.

Végezetül, egy érdekes téma kapcsán érdemes megjegyezni, hogy a szakmai tapasztalat nem feltétlenül korrelál az idegen nyelvek ismeretével.

Masszázsterapeuta önéletrajz

Sablon a személyes adatok megadására

Példa a jó mintára
Varga Alexander
Email cím: vargaalexander@gmail.com
Telefonszám: 06 30 32 43 233
Lakcím: 2345 Tiszavasvári, Petőfi Sándor utca 45.
Szül hely és adat: 1991. 11. 21. Dunakeszi
Példa a rossz mintára
Kiss Eleonóra
eleonoraaaa@freemil.com
57 23 332
2345 Kecskemét
1982. 01. 21. Sopron

A mellékelt munka-sablon átnézésekor több kritikus hiba is előtérbe került, amelyekkel foglalkozni kell. Először is, feltűnő a jelölt nevével kapcsolatos egyértelműség hiánya. Ez az alapvető, de mégis lényeges adat minden munka CV sarokköve, amely lehetővé teszi a potenciális munkáltatók számára a pályázó azonosítását. Továbbá, a jelölt által megpályázott konkrét pozíció sincs megemlítve, ami jelentős mulasztás lehet az munkáltató által az adott szerepkörre való szabásában.

Egy másik vitatható pont a megadott e-mail cím. Ez egyszerre tűnik hibásnak és nem megfelelőnek, különösen a magyarországi álláspályázatokra vonatkozó szabványokat és normákat figyelembe véve. A helyes és szakmailag jobb e-mail cím megadása kiemelkedően fontos. Ez nemcsak a kommunikációt könnyíti meg, hanem az álláspályázathoz illeszkedő, kifinomult funkcionális CV bemutatásának is lényeges eleme.

Ezzel párhuzamosan a megadott telefonszámban az országkód kihagyása apróságnak tűnhet, de hátrányos lehet. Egy ilyen mulasztás potenciálisan kizárhatja Önt a lehetőségekből, különösen, ha egy leendő munkáltató vagy toborzó megpróbálja elérni. Egy szakember számára az elérhetőségi adatok ilyen árnyalatai kulcsfontosságúak. Amikor az álláspiacon navigál és jövedelmező lehetőségeket keres, elengedhetetlen, hogy aprólékosan kezelje elérhetőségi adatait. Ebben a tekintetben a megadott címből hiányoznak a lényeges elemek, különösen az utcanév és a házszám. A fenti önéletrajzmintából inspirálódva felismerhető, hogy a professzionális munkaköri CV elkészítésében milyen fontosak a teljes körű címadatok.

A hibák további súlyosbítása érdekében a következő önéletrajzminta hemzseg a helyesírási hibáktól, amelyek a címet, a hónapot és még a neveket is érintik. Az ilyen hibák károsak lehetnek, és ki kell kerülni őket.

Ezeknek a nyílt hibáknak a kijavítása nem csupán a formalitás betartásáról szól, hanem arról is, hogy a pályázatát összhangba hozza a orvosi CV útja során bemutatott szakértelemmel és pontossággal. A képesítéseit körvonalazva ugyanolyan gondossággal és részletességgel közelítsen hozzájuk, mint amilyennel a munkakörökben is eljárna.

Egy masszázsterapeuta önéletrajzának bemutatkozás szakasza

Szabad formában ez így nézne ki
Egyszerű szabály nálam, hogy az emberi egészség és az emberi test meggyógyítása számomra az elsődleges, mint masszázsterapeuta. A munkámnak köszönhetően egy kicsit többet tudok, mint az átlag, a későbbi foglalkoztatással pedig beletanultam minden fontos részletbe a masszázsterapeuta világban. Figyelembe véve a leírtakat, éppen ezért, én azt gondolom hogy hosszú ideig tudnánk együtt dolgozni a masszázs tudásomnak köszönhetően.
A tapasztalat jelentkezők nem így írják
Én egy olyan jelölt vagyok, aki tapasztalattal rendelkezik és bizonyos feltételek között 20 éve van tudásom. A helyek tulajdonosa gyorsan megszerettet, és maximális számú páciens mellett is tudok segíteni. A személyes telefonszámot a személyes adat résznél mutattam be, viszont amúgy még dolgozom. Emiatt jobb nekem a délutáni interjú. Ha megfelelő jelöltet keres, én egy tapasztalat személy vagyok.

Amikor olyan pozícióra készít önéletrajzot, amely párhuzamos egy olyan pozícióval, amelyet korábban már betöltött egy szervezeten belül, kiemelten lényeges a tapasztalt személyeknek, hogy az áttekinthetőséget helyezze előtérbe, és a felesleges elemeket lecsupaszítsa. Az elsődleges cél az kell, hogy legyen, hogy tömören, de mégis átfogóan bemutassa tapasztalt útját. Ez magában foglalja a rangos cégek vagy szervezetek bemutatását, amelyekkel együtt dolgozott, valamint olyan szerepek bemutatását, amelyek tükrözik azt a szerepet, amelyet jelenleg megcéloz.

Sajnálatos módon az példa CV e kritikus szakaszában mutatkozó mulasztás vagy a gondosság hiánya zavart kelthet. Az ilyen kétértelműségek véletlenül hátráltathatják az Ön kilátásait, és csökkenthetik annak valószínűségét, hogy eljusson a potenciális munkaadóval való interjú fázisba. Ebben az összefüggésben felbecsülhetetlen értékűvé válik, ha kiemeli azokat a konkrét mérőszámokat vagy referenciaértékeket, amelyek a korábbi munkakörökben elért eredményeit tanúsíthatják. Ha ezt a taktikát alkalmazza, előtérbe helyezheti azokat az eseteket, amikor az Ön aktív részvétele és stratégiái kézzelfogható javulást eredményeztek, legyen szó a kulcsfontosságú teljesítménymutatók emelkedéséről vagy az új csapattagok sikeres beilleszkedéséről és eligazításáról, ami a speciális feladatok szakszerű végrehajtását eredményezte.

Ezeknek a számszerűsíthető eredményeknek a beépítése nem csupán az önéletrajzát szépíti meg, hanem kiemeli az Ön szakértelmének mélységét és szélességét. Ezért, amikor csak lehetséges, töltse meg önéletrajzát összehasonlító adatokkal és mérőszámokkal, amelyek aláhúzzák az Ön kaliberét, és képet festenek arról a potenciális értékről, amelyet Ön az asztalra tesz.

A tapasztalt jelentkező önéletrajzának következő szakaszai

Önéletrajzának elkészítésekor, ha az releváns személyes CV előzményeket tartalmaz, általában ajánlott a legutóbbi munkahelytől kezdve visszafelé haladva részletezni a műszaki ismereteket. Ez a fordított időrendi sorrend általában érdekesebb és egyszerűbb a potenciális munkáltatók számára, és világosabb képet ad az Ön karrierjének alakulásáról. Vannak azonban olyan esetek, amikor nem biztos, hogy ennek a sorrendnek a szigorú betartása a legjobb megoldás. Ha például a múltban olyan szerepet töltött be, amely szorosan kapcsolódik ahhoz a pozícióhoz, amelyre jelenleg pályázik, akkor célszerű lehet kiemelni ezt a tapasztalatot. Ilyen esetekben gondoskodjon arról, hogy az adott munkakör címe a munkaköri leírás elején kiemelkedő helyen szerepeljen, így növelve annak valószínűségét, hogy önéletrajza megragadja a felvételt készítő munkatársak figyelmét.

Bár fennállhat a kísértés, hogy minden egyes pozíció árnyalataiba mélyen belemerüljön, ne feledje, hogy az előzetes jelentkezési szakaszban a tömörség a legfontosabb. A cél az kell legyen, hogy minden egyes szerepkörben végzett munkájának lényegét összefoglalja, és körülbelül 4-5 olyan kulcsfontosságú pontra összpontosítson, amelyek a legjobban bemutatják az adott területen szerzett tapasztalatait és eredményeit.