Rendezvénykoordinátor önéletrajz – Minden az alapoktól kezdve

A rendezvénykoordinátor felelős a különböző rendezvények tervezéséért, szervezéséért és lebonyolításáért, a konferenciáktól és üzleti szemináriumoktól kezdve az esküvőkön át a társadalmi összejövetelekig. Kapcsolatot tartanak az ügyfelekkel, hogy megértsék igényeiket és elvárásaikat, és szorosan együttműködnek a beszállítókkal, vendéglátósokkal és egyéb szállítókkal annak érdekében, hogy minden elem zökkenőmentesen összeálljon.

Átlagos értékelés ehhez a sablonhoz

5.0
Rated 5 out of 5
1 vásárlói értékelésből

Szerepük megköveteli, hogy aprólékosan odafigyeljenek a részletekre, mivel kezelniük kell a költségvetést, koordinálniuk kell az ütemtervet, ki kell választaniuk a helyszíneket, gondoskodniuk kell a szállításról, és kezelniük kell az esetlegesen felmerülő váratlan kihívásokat.

A rendezvénykoordinátor felügyeli a rendezvényt a rendezvény napján is, biztosítva, hogy minden zökkenőmentesen és a terveknek megfelelően menjen, miközben irányítja a személyzetet és azonnali megoldást nyújt az esetlegesen felmerülő problémákra. A végső céljuk az, hogy olyan emlékezetes élményt teremtsenek, amely megfelel vagy meghaladja az ügyfél elvárásait.

A munkába állás mély elkötelezettséget igényel, és a jövedelmező pénzügyi jutalmak csábítása gyakran teszi vonzóvá ezt a hivatásos pályát. A potenciális munkáltatók átfogó értékelése azonban kritikus fontosságú a kedvező munkakörnyezet kialakításához és a munkahelyi elégedettség növeléséhez. A karrierépítési folyamat elsietése munkahelyi elégedetlenséget eredményezhet. Hasonlóképpen, egy átgondoltan összeállított szakmai CV jelentősen növelheti az interjú elnyerésének esélyét.

Az interjúra való meghívás titka az aprólékosan megtervezett önéletrajzban rejlik, amely okosan kiemeli az Ön képességeit és korábbi tapasztalatait. Mi ügyesen testre szabott szakmai CV sablonokat kínálunk, amelyek minden létfontosságú részt tartalmaznak, hogy segítsük Önt ebben a kritikus fázisban.

Ez a cikk az releváns CV minden egyes alkotóelemének alapos vizsgálatát mutatja be, felkészítve a pályázókat arra, hogy megkülönböztessék magukat a versenyképes álláskeresési környezetben. Elmélyedünk a szakmai CV készítés alapvető aspektusaiban, egy szakszerűen és szigorúan elkészített példa dokumentummal kezdve, amely az ideális végeredményt testesíti meg

Rendezvénykoordinátor önéletrajz

Tartalomjegyzék

Rendezvény koordinátor – Minden ami lényeges példával bemutatva

Személyes adatok
Kiss Ákos
Rendezvény szervező
E-mail: kissakos@gmail.com
Telefonszám: 06 30 / 12 – 32 – 434
Lakcím: 2445 Budapest, Varga János utca 35.
Születési hely, idő: 1982. 11. 20. Budapest

Bemutatkozás
Home office által végeztem a legtöbb munkámat a rendezvények szervezése előtt, így képes vagyok az önállóságra, miközben elegendő tapasztalat is van mögött a kommunikációs munkákban. Adminisztratív feladatok ellátásában is számíthatnak rám, miközben a marketing sem áll tőlem távol. A céges rendezvények és a személy általi események szervezése sem okoz problémát a hasonló tapasztalatoknak köszönhetően.

Tapasztalatok
Fenntarthatósági Asszisztens
Bunge Zrt.
2018. május – 2021. február
Budapest

 • A beszállítók által kibocsátott fenntarthatósági nyilatkozatok formai és tartalmi ellenőrzése
 • Kapcsolattartás a beszállítókkal fenntarthatósági kérdések terén
 • A mezőgazdasági termelők által nyújtott adatok gyűjtése és feldolgozása, ellenőrzés a fenntartható föld mérete és a terméshozam felett
 • A jóváhagyott/tanúsított partnerek rögzítése a partnertörzsbe, a partnertörzs naprakészen tartása
 • A területi képviselők által végrehajtott gazdasági auditok eredményeinek feldolgozása, az esetleg szükséges javítások követése és rögzítése

Adminisztrációt támogató munkatárs
PRÉMIUM Önkéntes Egészség- és Önsegélyező Pénztár
2015. április – 2016. március
Budapest

 • Dokumentumok rendszerezése, visszakeresése
 • Levélküldemények előállítása, borítékolása, előkészítése postai feladásra
 • Dokumentumok előkészítése feldolgozásra, archiválásra, selejtezésre
 • Segítségnyújtás a bonyolultabb ügyek, reklamációk rendezésében, panaszügyek kezelésében
 • Munkavégzés során tapasztalt problémák, igények megfogalmazása és jelzése a közvetlen felettes felé

Iskolák
Marketing szak
Debreceni Református Hittudományi Egyetem
2013. március – 2015. április
Budapest

Sebész
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
2010. május – 2012. december
Budapest

Érettségi
Budapesti Metropolitan Egyetem

2006. augusztus – 2008. július
Kecskemét

Készségek és képességek

 • Kiváló kommunikációs készség
 • Adminisztratív feladatok ellátásának képessége
 • Hasonló munkában szerzett ismeretek
 • Angol nyelven profin beszélek
 • Kapcsolódó tippeket is tudok adni az újaknak
 • Nemzetközi tapasztalat is van mögöttem
 • Szervezési képességek
 • Egyetemi diploma
 • Német nyelven is tudok beszélni
 • Konferenciák szervezése sem okoz problémát

Nyelvtudás

 • Angol – középfok
 • Német – alapfok

A szakmai fizetések és minden ami lényeges

Miközben önéletrajzot készít erre a pozícióra, értékesnek bizonyulhat, ha tisztában van az erre a munkakörre jellemző fizetési kategóriákkal. Az ilyen szakmai pozíciókért járó fizetés általában 500 000 és 1 000 000 forint között mozog, beleértve a bónuszokat és juttatásokat is.

Ugyanakkor olyan tényezők, mint a felvételt végző cég mérete, jelentősen befolyásolhatják a lehetséges jövedelmet. A kisebb cégek gyakran kevésbé nagy bércsomagokat kínálnak, szemben a nagyobb magánszektorbeli szervezetekkel, amelyek híresek a felsővezetői pozíciókért járó nagyobb belső és külső készpénzbónuszokról.

Továbbá egyes munkáltatók olyan extra juttatásokat is nyújthatnak, mint a SZÉP kártya juttatások, egészségügyi ellátás és különféle egyéb ösztönzők.

Alapvető fontosságú tudomásul venni, hogy képességei és karrierútja jelentős szerepet játszik a jövőbeli kereseti lehetőségek alakításában.

Ezzel párhuzamosan kiemelkedő fontosságú annak felismerése, hogy önéletrajzát az Ön által megcélzott konkrét munkakörhöz kell igazítania. Az önbizalma jelentősen befolyásolhatja azt a kompenzációt, amelyet egy adott iparágban esetleg felajánlanak Önnek. Ezért az adott szerepkörhöz szakmai alapvető készségek kiemelése növelheti az esélyeit arra, hogy az állásinterjúk alatt jó benyomást keltsen. Az egyes vállalatok egyedi politikáinak és elvárásainak ismerete szintén előnyös, mivel ezek a különböző pozíciókban eltérőek lehetnek.

Rendezvénykoordinátor önéletrajz

A belső és külső tudás – Kötelező és opcionális részek

A kifinomult és professzionális szakmai CV készítésének művészete abban rejlik, hogy megkülönböztesse, mely információk létfontosságúak, és melyek hagyhatók el. Bizonyos szempontokat ki lehet hagyni, míg másokat, amelyek az Ön erősségeit hangsúlyozzák, ki kell emelni az állás megszerzéséhez. A bevezető rész hangsúlyozása kulcsfontosságú, amelyet a koordinátor képességeket felvázoló tömör rész követ. A munka tapasztalati rész ugyanilyen fontos, amely azt szolgálja, hogy bemutassa, mennyire alkalmas a jelölt a pozícióra, és bevonja az olvasót a koordinátor CV kidolgozásának folyamatába.

Ezenkívül az oktatással kapcsolatos rész jelentős jelentőséggel bír a koordinátor technikai CV-ben. Érdemes kiemelni, hogy általában elvárás legalább egy idegen nyelv ismerete, bár még az alapvető kétnyelvűség is versenyelőnyt jelenthet. Bár a hobbi nem feltétlenül kell, hogy szerepeljen a CV készítése közben, a tanórán kívüli tevékenységekben való részvétel említése javíthatja a profilját. Ezek az elemek együttesen egy professzionálisan megszervezett általános CV-t alkotnak, amely alkalmas mind nyomtatott, mind digitális médiumok számára.

Ami a jelentkezés előtti CV felépítését illeti, ajánlott logikus és funkcionális felépítést alkalmazni, mivel az állás pályázatokban az egyszerűség gyakran felülkerekedik a bonyolultságon. A sablonok használata az magyar CV elkészítéséhez széles körben elfogadott szabványos eljárás az iparágban.

Rendezvénykoordinátor önéletrajz

A kiváló kommunikációs jelentkezés – Avagy mire figyeljen még?

A helyesírás, a nagybetűs írásmód és az írásjelek pontossága alapvető fontosságú az általános CV kritikus elemei között. Ezek a szempontok hozzájárulnak egy meggyőző és szervezett CV elkészítéséhez, amely nemcsak megragadja, hanem fenntartja az olvasó figyelmét. A bevezetés különösen lényeges és annak támogatása, mivel ez határozza meg az első benyomást; az ebben a részben elkövetett hibák teljesen elterelhetik az olvasó figyelmét.

Az önálló CV a világos és tömör megfogalmazás, valamint a megfelelő formázás elengedhetetlen a professzionális megjelenés megteremtéséhez, miközben az optimális hosszúság is megmarad. Törekedjen az egyoldalas önéletrajzra, amely a létfontosságú és a kiegészítő szegmenseket is magában foglalja. E hossz túllépése kevésbé alapos összefoglalóhoz vezethet, míg a túl rövid office CV a nem elegendő információ miatt akadályozhatja a lényeges adminisztratív részek értékelését.

A betűtípus (például Times New Roman) és a betűméret (lehetőleg 11-es) egységessége szintén ajánlott a dokumentumban.

Hacsak nincs külön utasítás, általában nem ajánlott fényképeket mellékelni az önéletrajzhoz, és ez a vállalat bármely tagjára vonatkozik. A kép elterelheti a figyelmet a jelölt adminisztráció közben feldolgozott képességeiről és az első értékelésről, ami az előzetes szűrési szakaszban elfogultsághoz vezethet.

Bár a fénykép javíthatja a profilt, az általános CV alapján negatív benyomásokat is kelthet. Ha úgy dönt, hogy fényképet mellékel, győződjön meg róla, hogy az friss, ideális esetben az elmúlt egy évben készült, és kerülje az elavult vagy nem professzionális képekkel ellátott önéletrajzok beküldését.

Érdekes módon a tapasztalat nem befolyásolja jelentősen az idegen nyelvek ismeretét.

Rendezvénykoordinátor önéletrajz

A személy adatainak kezelése és az írás lebonyolítása

Az előkészítése közben ezt kövesse
Gábori Zsolt
Email cím: gaborizsolt@gmail.com
Telefonszám: 06 20 46 43 543
Lakcím: 3456 Sopron, Vargánya Vár utca 101.
Szül hely és adat: 1982. 11. 30. Debrecen
A műszaki ismeretek megadása így nem jó
Miskolczi Zoli
zolikaaa@freemil.com
26 43 234
2345 Nyíregyháza
1992. 01. 21. Győr

Vegye figyelembe a mellékelt szervezett CV sablonban található hibákat. Kezdetben a csapat új tagjának neve félreérthetően van megadva, és hiányzik a megpályázott pozíció. Továbbá a megadott e-mail cím hibás és nem jó egy magyarországi álláspályázathoz. A pontos e-mail cím biztosítása kulcsfontosságú egy olyan kifinomult koordinátor CV elkészítésében, amely alkalmas egy álláspályázatra.

Ezzel szemben az országkód kihagyása a megadott telefonszámból az Ön által megadott lehetőségbe kerülhet, még akkor is, ha az olvasó tervezi, hogy felveszi Önnel a kapcsolatot – ami egy tapasztalt szakember önéletrajzában létfontosságú szempont. Ezért a vonzó állás lehetőségek és kilátások feltárásakor szenteljen különös figyelmet az ebben a részben szereplő elérhetőségi adatoknak. A megadott címből hiányoznak az olyan lényeges részletek, mint az utcanév és a házszám. Amint azt a fenti koordinátor CV példa is mutatja, ezeket az adatokat mindig be kell építeni egy színvonalas, professzionális koordinátor CV megfogalmazásakor. Az alábbi minta tele van helyesírási hibákkal a címben, a hónapban és a névben, amelyeket ki kell kerülni.

Ezeknek a feltűnő hibáknak a kijavítása az álláspályázat alapvető szempontja, amely kiegészíti az Ön gondosan összeállított képesítéseit, ezért legyen óvatos, amikor részletezi a bizonyítványait.