Számlavezető önéletrajz – Az elejétől a végéig!

A számlavezető döntő szerepet játszik az ügyfél üzleti kapcsolatok fenntartásában és fejlesztésében. Ők az elsődleges kapcsolattartó pontként szolgálnak a vállalat és az ügyfelek között, biztosítják az ügyfelek elégedettségét, kezelik az ügyfelek elvárásait, és az ügyfélkapcsolatok idővel történő elmélyítésén dolgoznak.

Átlagos értékelés ehhez a sablonhoz

5.0
Rated 5 out of 5
1 vásárlói értékelésből

Feladataik közé gyakran tartozik a szerződések tárgyalása, az ügyfelek igényeinek megértése és a megfelelő belső részlegekkel való koordinálás ezek teljesítése érdekében, valamint a szolgáltatások és termékek felértékelésének vagy keresztértékesítésének lehetőségeinek felismerése.

Az ügyfélkapcsolati menedzserek figyelemmel kísérik az értékesítést és az előrehaladási jelentéseket is, és felelősek az esetlegesen felmerülő ügyfélproblémák megoldásáért. Lényegében ők képezik a hidat az ügyfelek és a vállalat között, visszajelzést adnak az ügyfelektől a vállalaton belüli csapatoknak, és stratégiát dolgoznak ki az ügyfélélmény és az ügyfélmegtartás javítása érdekében.

Számlavezető önéletrajz

A számlavezető pályára lépés jelentős mértékű elkötelezettséget igényel, bár a vonzó díjazás gyakran vonzó szakmai pályává teszi. Mindazonáltal a potenciális munkáltatók gondos értékelése kiemelkedő fontosságú a pozitív munkakörnyezet kialakításához és a munkával való elégedettség fokozásához, mivel a kapkodó karrier építés munkahelyi elégedetlenséget eredményezhet. Hasonlóképpen, egy szakértelemmel összeállított önéletrajz jelentősen növelheti az interjúkra való esélyeket.

A sikeres állásinterjú lehetőségek sarokköve az átgondoltan összeállított önéletrajz, amely elegánsan hangsúlyozza az Ön kompetenciáit és korábbi tapasztalatait. Finoman kidolgozott önéletrajz sablonokat kínálunk, amelyek magukban foglalják az összes szükséges összetevőt, hogy támogassuk Önt ebben a kulcsfontosságú fázisban.

Ez a cikk az egyes önéletrajz elemek átfogó feltárását mutatja be, felkészítve a jelölteket arra, hogy megkülönböztessék magukat a versenyképes munkaerőpiacon. Elmélyedünk az önéletrajz készítés kritikus szempontjaiban, kezdve egy szakszerűen és lelkiismeretesen elkészített minta dokumentummal, amely az ideális végterméket testesíti meg.

Számlavezető önéletrajz

Tartalomjegyzék

Az olyan nagy bankok, mint az otp bank ilyen CV-t kérnek

Személyes adatok
Orosz Abigél
Számlavezető
E-mail: oroszabigel@gmail.com
Telefonszám: 06 30 / 65 – 34 – 543
Lakcím: 4223 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 87.
Születési hely, idő: 1987. 01. 13. Győr

Bemutatkozás
A pénzügyi diplomám megszerzése után az otp bank dolgozója lehettem, ezután pedig pár évvel később már számlavezető is voltam. A projektek kidolgozása, a sales szinten tartása és a dolgozók irányítása számomra nagyon egyszerű, a bank céljainak elérése mellett is. Az új dolgozókat tippek és oktatások által segítem, az üzleti világban pedig minden fontos részletet ismerek azáltal, hogy minden újdonságot szemmel tartok. Szakmai tudásomat pedig el is ismerik ebben a világban.

Tapasztalatok
Beszerzési vezető
PSP Siklóssy & Partner Kft.
2017. május – 2020. február
Dunakeszi

 • Együttműködés a pénzügyi vezetővel és az ügyvezetővel, jelentések a regionális beszerzési vezető számára
 • Fő kapcsolattartóként ellenőrzi, értékeli, optimalizálja a beszállítói hálózat működését, a beszerzési forrásokat
 • Új beszerzési forrásokat, kutat fel csapatával, beszállítói szerződéseket készít elő az összköltség csökkentése és a minőség javítása érdekében
 • Irányítja, ellenőrzi az operatív beszerzők munkáját, felügyeli a napi termelés biztonságos anyagellátását
 • Az integrált számítógépes irányítási rendszer beszerzési-készletgazdálkodási moduljának hatékony kiaknázásával, alkalmazásával, paraméterezésével, fejlesztésével optimalizálja a készletgazdálkodási rendszer működését

Junior munkatárs
Közért+ Zrt.
2015. április – 2017. március
Göd

 • Fogyasztói-, piaci trendek vizsgálata, a kapott eredmények felhasználása
 • Ár- és árrésmenedzsment működtetésében történő együttműködés
 • A folyamatos termékellátás biztosításában történő együttműködés
 • Együttműködés a kereskedelmi tevékenység tervezésében, koordinálásában, ellenőrzésében
 • Készletgazdálkodás támogatása, a vásárlói igényeknek megfelelő választék kialakításában történő együttműködés

Iskolák
Művész
Budapesti Metropolitan Egyetem
2016. március – 2020. április
Gödöllő

Mérnök
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
2013. május – 2015. december
Siófok

Érettségi
Debreceni Református Hittudományi Egyetem

2011. augusztus – 2012. július
Balatonlelle

Készségek és képességek

 • Általános számítógépes ismeretek
 • Nagy fokú önállóság
 • Szakmai ismeretek
 • Vezetői képességek magas szinten
 • Új projektek kidolgozása
 • Képességek nagyobb csapatok irányítására
 • Jogosítvány megléte
 • Magas empátia
 • Motivált és motiválni képes személyiség
 • Változásra való igény

Nyelvtudás

 • Angol – középfok

Számlavezető önéletrajz

Milyen fizetésre számíthat mint számlavezető?

Mielőtt elkezdené összeállítani önéletrajzát egy számlavezető pozícióra, hasznos lehet, ha megismerkedik az ilyen pozíciók szokásos bértábláival. A szakmai pozíciókért járó javadalmazás jellemzően 500 000 és 800 000 forint között mozog, bónuszokkal és juttatásokkal együtt.

Mindazonáltal olyan változók, mint a felvételt végző cég nagyságrendje, nagyban befolyásolhatják a lehetséges jövedelmet. A kisebb szervezetek általában kevésbé versenyképes javadalmazási csomagokat ajánlanak, mint nagyobb magánszektorbeli társaik, amelyek híresek arról, hogy a bank vezető pozíciókért jelentősebb pénzjutalmakat nyújtanak. Ilyen lehet például az otp bank.

Emellett egyes munkáltatók olyan extra juttatásokat is biztosíthatnak, mint a SZÉP kártya juttatások, egészségügyi ellátás és egyéb ösztönzők.

Lényeges tudomásul venni, hogy a képességeid és a szakmai előéleted jelentősen alakítja a leendő kereseti lehetőségeidet.

Ezzel párhuzamosan elengedhetetlen, hogy megértse, milyen fontos, hogy önéletrajza illeszkedjen a megpályázott pozícióhoz. Az önbizalma jelentős hatással lehet arra, hogy milyen kompenzációs csomagot kaphat a területen. Ezért a szerepkörhöz kapcsolódó kulcskompetenciák hangsúlyozása megerősítheti az állásinterjúkon való helytállását. Az egyes vállalatok sajátos irányelveinek és elvárásainak megismerése szintén előnyös, mivel ezek szerepkörönként eltérőek lehetnek.

Számlavezető önéletrajz

A munka és a CV – Milyen kötelező részekkel kell számolnia?

A kifinomult és professzionális önéletrajz elkészítésének kulcsa abban rejlik, hogy megkülönböztesse, mely információk fontosak és melyek nem. Bizonyos részeket ki lehet hagyni, míg másokat, különösen azokat, amelyek az Ön foglalkoztatási erősségeit hangsúlyozzák, ki kell emelni a pozíció biztosítása érdekében. A bevezetőnek mindig elsőbbséget kell élveznie, amelyet a releváns készségeket felvázoló tömör rész követ. A tapasztalatokról szóló átfogó rész szintén létfontosságú, mivel nemcsak a jelölt alkalmasságát mutatja be a szerepre, hanem az olvasót is bevonja az önéletrajz kidolgozása közben.

Ezenkívül az oktatásra vonatkozó rész jelentős jelentőséggel bír egy bank vezető önéletrajzban. Fontos kiemelni, hogy általában elvárás legalább egy idegen nyelv ismerete, bár már egy kezdetleges szintű kétnyelvűség is versenyelőnyt jelenthet. Bár a hobbi nem kötelező az önéletrajz esetén, a tanórán kívüli tevékenységekben való részvétel feltüntetése javíthatja a profilját. Ezek az elemek együttesen egy professzionálisan felépített önéletrajzot alkotnak, amely alkalmas mind nyomtatott, mind digitális médiumok számára.

Ami az önéletrajz elrendezését illeti, szisztematikus és praktikus kialakítás javasolt, mivel az egyszerűség általában felülmúlja a bonyolultságot az állás pályázatok esetében. A sablonok használata az önéletrajz megszervezéséhez széles körben elismert iparági bevált gyakorlat.

Számlavezető önéletrajz

A következő fontos részek – A helyesírás és minden más

Az önéletrajz alapvető elemeit tekintve alapvető fontosságú a hibátlan helyesírás, a pontos nagybetűs írásmód és a megfelelő írásjelek biztosítása. Ezek az elemek hozzájárulnak egy hatékony önéletrajzhoz, amely nemcsak felkelti, hanem fenn is tartja az olvasó érdeklődését az önéletrajz olvasása közben. A bevezetés különösen fontos, mivel ez határozza meg az első benyomást; bármilyen hiba itt teljesen elterelheti az olvasó figyelmét.

A világos, tömör és rendezett nyelvezet az önéletrajz esetén, valamint a megfelelő formázási technikák kritikus fontosságúak egy professzionális önéletrajz esetén, miközben az optimális hosszúság is megmarad. Törekedjen az egyoldalas önéletrajzra, amely tartalmazza mind a lényeges, mind a kiegészítő részeket. Ha túllépi ezt a hosszúságot, az kevésbé kimerítő áttekintést eredményezhet, míg a túl rövid önéletrajz a nem elegendő információ miatt akadályozhatja a kulcskompetenciák értékelését.

A betűtípus (például Times New Roman) és a betűméret (ideális esetben 11-es méret) egységessége szintén ajánlott a dokumentumban.

Hacsak nem kérik kifejezetten, a fényképek beillesztése általában nem javasolt az önéletrajz elkészítése során. Egy kép elterelheti a figyelmet a jelölt technikai felkészültségéről és előzetes értékeléséről, ami az előértékelési szakaszban esetleg elfogultsághoz vezethet.

Bár a fénykép javíthatja a profilját, az önéletrajz alapján negatív megítélést is elősegíthet. Ha úgy dönt, hogy fényképet használ, győződjön meg róla, hogy az aktuális, ideális esetben az elmúlt egy évben készült, és tartózkodjon az elavult vagy nem professzionális képeket tartalmazó önéletrajz benyújtásától.

Érdekes módon a tapasztalat nem befolyásolja lényegesen az idegen nyelvek ismeretét.

Számlavezető önéletrajz

Az oldal, ahol az adatait kell bemutatnia

Az önéletrajz ezen szakasza helyesen
Varga Géza
Email cím: vargageza@gmail.com
Telefonszám: 06 30 56 43 232
Lakcím: 2345 Kecskemét, Arany János utca 76.
Szül hely és adat: 1975. 04. 11. Gödöllő
Az önéletrajz így nem lesz jó
Kiss Dalma
dalmacskaaa@freemil.com
87 43 34223
4323 Balatonlelle
1965. 01. 21. Siófok

Vegye figyelembe a mellékelt önéletrajz minta hibáit. Először is, a jelölt neve nincs egyértelműen megadva, és hiányzik a pozíció, amelyre pályázik. Továbbá a megosztott email cím is helytelen és nem is alkalmas egy magyarországi állás pályázatra. A helyes email cím megadása kulcsfontosságú lépés az állás pályázatnak megfelelő, csiszolt önéletrajz elkészítésében.

Számlavezető önéletrajz

Ezzel szemben a megadott telefonszám országkódjának elfelejtése a lehetőségek elszalasztásához vezethet, még akkor is, ha az olvasónak szándékában áll felvenni Önnel a kapcsolatot – ami egy tapasztalt szakember önéletrajzának kritikus eleme. Ezért, ha arra törekszik, hogy csábító állásajánlatokat és munkalehetőségeket kapjon, fordítson különös figyelmet az ebben a részben szereplő elérhetőségi adatokra. A megadott címből hiányoznak az önéletrajzból az olyan kulcsfontosságú információk, mint az utcanév és a házszám. Amint azt a fenti példamutató jelölt önéletrajz minta is mutatja, az ilyen részleteket mindig be kell építeni egy kiváló minőségű, professzionális önéletrajz elkészítésekor. A lenti minta tele van helyesírási hibákkal a címben, a hónapban és a névben, amelyeket el kell kerülni.

Ezeknek a kirívó hibáknak a kijavítása létfontosságú egy olyan álláspályázathoz, amely releváns az aprólékosan elkészített a munka világában, ezért ügyeljen arra, hogy körültekintően járjon el, amikor részletezi képesítéseit.

Számlavezető önéletrajz

Hogyan mutatkozzon be helyesen? Ez majd segít!

Ezt érdemes követni a munka megszerzése érdekében
Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem a munka világában, 2020 óta pedig banki vezető is vagyok. Először dolgozója voltam az otp bank csapatának, ahol hamar észrevették a szakértelmem, így ma már egy főleg angol ügyfeleket kiszolgáló banki csapat irányítója vagyok. Jól tudom irányítani a csapatot, miközben képes vagyok bármilyen sales célt teljesíteni úgy, hogy végig motiválom a dolgozókat.
Ez viszont felejtős
10 éves tapasztalatom van a munka világában. Képes vagyok csapatot is irányítani. Tudom hogyan motiváljam az embereket. Tippek és segítségek által mindig megtalálom bárkivel a közös hangot. Az önéletrajz amit beküldök mindent elmond rólam, így remélem megfelelő. Ha igen, kérem hívjanak és megbeszéljünk mindent. Az önéletrajz felső részében van a telefonszámom és az email címem.

Számlavezető önéletrajz

Ha önéletrajzot készít egy hasonló vállalati szerepkörre, törekedjen az áttekinthetőségre, és iktassa ki a felesleges elemeket. A cél az, hogy tömören összefoglalja a vonatkozó tapasztalatokat, kiemelve minden olyan figyelemre méltó szervezetet, amellyel hasonló szerepkörben együttműködött.

Mindazonáltal az önéletrajz ezen szakaszának nem megfelelő kezelése félreértésekhez vezethet, és jelentősen csökkentheti az esélyeit arra, hogy egy ígéretes pozícióban továbblépjen az interjúk szakaszain. Adott esetben emelje ki a tapasztalat releváns mérőszámait. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy kiemelje azokat az eseteket, amikor az Ön részvétele mérhető javulást eredményezett, például a teljesítménymutatók növekedését vagy a feladatspecifikus kezdeményezések jelentős végrehajtását új munkatársakon keresztül. Ha önéletrajzát ilyen számszerűsíthető eredményekkel gazdagítja, az növeli annak hatását, ezért ha lehetséges, építsen be analóg számadatokat a potenciáljának bemutatására.

Számlavezető önéletrajz

Az önéletrajz és a tapasztalatok szakasz

Ha a önéletrajzában szerepel a releváns előzmény, általában ajánlott, hogy a technikai készségeket fordított időrendi sorrendben, a legutóbbi munkakörrel kezdve jelenítse meg. Általában ez a formátum a leghatékonyabb. Kivételt lehet azonban tenni, ha egy korábbi szerepkör jobban illeszkedik a megpályázott munka esetén. Ilyen esetekben ügyeljen arra, hogy a munkakör címe jól láthatóan szerepeljen a munkaköri összefoglaló elején, hogy növelje az esélyeit arra, hogy figyelembe vegyék a feladatra.

Az önéletrajz elkészítésekor adjon tömör összefoglalót az egyes szerepkörökről anélkül, hogy túlságosan részletezné azokat, amire a pályázat előzetes szakaszában szükség van. Törekedjen arra, hogy 4-5 olyan pontot tartalmazzon, amelyek tömören összefoglalják az adott ágazaton belüli egyes szerepkörökben szerzett tapasztalatait.

Lényeges, hogy ha az Ön tapasztalata viszonylag kevés, elfogadható, ha a képzés során szerzett alapvető fontosságú ismereteket is beilleszti, amint azt a minta is mutatja. Ez magában foglalhat egy sor olyan speciális készséget vagy egyéb irodai és oktatási projektet, amelyek korrelálnak a megpályázott állás követelményeivel, miközben kidolgozza és megtervezi önéletrajzát.

Végül, hacsak nincs más utasítás, önéletrajza elkészítésekor kérjük, hogy fizetési elvárásait magyar forintban (HUF) jelölje meg.

Ez jó lehet az önéletrajz esetén
Légi fuvarszervező
DSV Air & Sea Hungary Kft.
2011. január – 2013. február
Tatabánya

 • Légi szállítmányokhoz kapcsolódóan teljeskörű ügyintézés
 • Ügyfelekkel, légitársaságokkal, alvállalkozókkal, társosztályokkal és külföldi társirodákkal álltam kapcsolatban
 • Kiállítod a kimenő számlákat, a bejövő számlák ellenőrzését végeztem
 • Teljeskörű ügyfélszolgálati tevékenységet nyújtottam, elvégeztem a szállítmányokhoz kapcsolódó adminisztratív feladatokat, kimutatásokat készítettem
 • Kezeltem az esetlegesen felmerülő reklamációkat

Repülőtéri poggyászvadász
Celebi Ground Handling Hungary Kft.
2013. január – 2015. augusztus
Szigethalom

 • Érkező utasok tájékoztatása, panaszkezelés, Kasszakezelés
 • Jegyzőkönyv kiállítása sérülten, hiányos tartalommal érkezett csomag esetén
 • Különböző légitársasági rendszerek elsajátítása és használata
 • Optimális kihasználtság és futásteljesítmény tervezés a város szintjén
 • Új kapcsolatok kialakítása a város kívül eső területeken
 • Keresés elindítása lemaradt csomag esetén
 • Tévesen ideszállított csomag eljuttatása eredeti célállomásra

Material Planning Supervisor
BECK AND PARTNERS Kft.
2010. március – 2011. február
Törökbálint

 • Az alkatrészmozgások ellenőrzése és szervezése a tervezett és az adhoc karbantartási eseményekre vonatkozóan
 • Karbantartási események ellenőrzése a vállalat karbantartási tervének megfelelően
 • Az alkatrészek beszállítónak történő visszaküldésének felülvizsgálata és kezelése
 • Az alkatrészek logisztikai bázisokról a báziskarbantartó létesítményekbe történő szállításának megszervezése
 • Készletkiegyenlítés, beleértve a túlkínálat nyomon követését és ellenőrzését is
Az önéletrajz így nem lesz jó
Technical supply manager
MKB bank Nyrt

2002. július – 2004. november
Zalegerszeg

 • Az anyagokkal kapcsolatos szerződések kezelése és felülvizsgálata anyag-beszállítói értékelés
 • A KPI-k folyamatos felülvizsgálata a szerződéseknek megfelelően
 • Szolgáltatóink teljesítményének folyamatos kommunikációja és felülvizsgálata
 • A pénzügyi részleg tájékoztatása a költségvetések megtervezése érdekében
 • Annak biztosítása, hogy a műszaki ellátási csoport minden feladatát a légi közlekedés minőségi szabványainak megfelelően teljesítse
Az önéletrajz által bemutatott erős múlt kritikus fontosságú ahhoz, hogy bizonyítsa alkalmasságát az adott szerepre, még akkor is, ha egy új iparágba lép át. Ennek a szakasznak a jelentőségének elismerése kulcsfontosságú, mivel a jelöltek átfogó értékelésen mennek keresztül a kiválasztási folyamat során, hogy megállapítsák ezeket a készségeket. Győződjön meg róla, hogy nem hanyagolja el ezt az elemet az önéletrajz megírása közben.

Ne feledje, hogy a vállalatvezetők gyakran együttműködnek a HR-rel, és kulcsszavas keresőeszközöket alkalmazhatnak a potenciális jelöltek bizonyos kritériumok alapján történő szűrésére. Ha attól tart, hogy a jelentkezése nem eléggé specifikus ahhoz, hogy biztosítsa a pozíciót, a felvételi eljárás során a készségeinek ezen aspektusának csiszolása előnyösnek bizonyulhat. Ha az álláshirdetésben szereplő releváns kulcsszavakat beépíti önéletrajzába, megkülönböztetheti magát a többi pályázótól, növelheti esélyeit arra, hogy megkapja a kívánt pozíciót, és biztosíthatja, hogy az önéletrajz alapos vizsgálaton menjen keresztül. Nyugodt lehet, bízunk abban, hogy segíthetünk.

A közelmúltban betöltött szerepek megadásakor hasznos iránymutatás, hogy legfeljebb négy olyan pozíciót soroljon fel, amelyeket jellemzően megfelelőnek tart. Ötnél több szerepkör dokumentálása azonban általában nem javasolt, ha Ön a karrierjében előrehalad. Ezt tartsa szem előtt önéletrajza összeállításakor.

Számlavezető önéletrajz

Az önéletrajz tanulmányok része

Ezt jó lehet
Festő
Budapesti Metropolitan Egyetem
2004. augusztus – 2006. szeptember
Szigetvár

Mérnök
Debreceni Református Hittudományi Egyetem
2006. szeptember – 2008. október
Balatonfüred

Ez nem jó
Iskolák

Könyvtáros
Eötvös Loránd Tudományegyetem
2010
Kecskemét

Festő
Gál Ferenc Egyetem
2011
Sopron

Az önéletrajznak ebben a részében fontos kiemelni az oktatási programokat és kurzusokat, nem csupán felsorolva azokat, hanem kifejezetten meg kell adni az időtartamukat is, években és félévekben kifejezve. Bár nem kritikus a karok nagybetűs kiemelése, a CV elkészítése során az osztályzatok feltüntetése sem különösebben fontos.

A felsőoktatási intézménye helyének feltüntetése hitelessé teheti a jól megfogalmazott önéletrajzot. Ezért adott esetben, például egy diploma esetében célszerű feltüntetni ezt a részletet.

Érdekes módon a toborzók jellemzően kevesebb időt szánnak az oktatási szegmensre, mint a többi kulcsfontosságú részre. Ezért ennek a szakasznak az összeállításakor használja a megadott példát útmutatásként, hogy elkerülje a hibákat, és biztosítsa a hibátlan helyesírást és írásjeleket az önéletrajzában.

Azonban még kezdő, korlátozottan értő jelöltként is előnyös felsorolni az összes releváns képesítést, még akkor is, ha azok összetettségét nem teljesen érti. Ennek a stratégiának a megvalósítása segíti Önt abban, hogy bővítse készségeit és személyre szabja önéletrajzát.

Végül pedig, egy lista által adja meg a azokat a nyelveket is, amiket ismer. De ne feledje, hogy az interjún bele is fognak kérdezni, így nem érdemes hazudnia.

Így adja meg
 • Angol – középszint