Intenzív osztályos nővér önéletrajz – Minden, ami lényeges!

Az intenzív osztály dolgozó ápoló, más néven intenzív ápoló létfontosságú szerepet játszik az életveszélyes egészségügyi állapotú betegek kezelésében és megfigyelésében. Ezek a magasan képzett szakemberek gyors tempójú, nagy stressznek kitett környezetben dolgoznak, például intenzív osztályokon, szívosztályokon vagy traumaközpontokban, ahol a betegeknek összetett értékelésre, nagy intenzitású terápiákra és beavatkozásokra van szükségük.

Átlagos értékelés ehhez a sablonhoz

5.0
Rated 5 out of 5
1 vásárlói értékelésből

Figyelik a betegek életjeleit, gyógyszereket adnak be, asszisztálnak az eljárásokban, és koordinálják az ellátást más egészségügyi szakemberekkel. Az intenzív osztály dolgozó ápolók emellett érzelmi támogatást nyújtanak a betegeknek és családtagjaiknak ezekben a kihívásokkal teli időszakokban, segítve őket a beteg állapotának és kezelési tervének megértésében. Fontos szerepet játszanak az egészségügyi felépülés útján, és nemcsak orvosi, hanem átfogó holisztikus ellátást is nyújtanak.

A intenzív terápiás pályára lépés jelentős elkötelezettséget igényel. Ugyanakkor a vonzó díjazás gyakran teszi ezt a szakmát keresett hivatássá. A pozitív munkahelyi légkör elősegítése és a munkával való elégedettség fokozása érdekében azonban elengedhetetlen a potenciális munkaadók alapos értékelése, mivel a karrier elhamarkodott előrehaladása elégedetlenséget eredményezhet. Hasonlóképpen, egy jól összeállított önéletrajz drámaian javíthatja az interjú esélyeit.

A virágzó állás interjú lehetőségek sarokköve az aprólékosan összeállított önéletrajz, amely részletesen kiemeli készségeit és korábbi tapasztalatait. Hogy segítsük Önt ebben a kulcsfontosságú lépésben, jól felépített, minden szükséges elemet tartalmazó önéletrajz sablonokat kínálunk.

Ez a cikk az egyes önéletrajz elemek részletes feltárását kínálja, felkészítve a jelölteket arra, hogy kitűnjenek a versenyképes munkaerőpiacon. Elmélyedünk az önéletrajz készítés alapvető szempontjaiban, kezdve egy professzionálisan és gondosan elkészített mintával, amely magában foglalja az ideális végterméket.

intenzív osztályos nővér önéletrajz

Tartalomjegyzék

Egy intenzív terápiás munkához szükséges CV

Személyes adatok
Gideon Előd
Egészségügyi dolgozó
E-mail: gideonelod@gmail.com
Telefonszám: 06 20 / 43 – 32 – 541
Lakcím: 5432 Budapest, San Marco utca 134.
Születési hely, idő: 1973. 10. 21. Sopron

Bemutatkozás
Gyermek intenzív osztály által dolgoztam az elsőbb időszakban, miután megkaptam a szakápoló végzettségemet. A folyamatos tanulásnak köszönhetően pedig jártas vagyok az aneszteziológia és a beteg ellátása világában is. Általános ismeretem van összességében a kórház teljes viszonylatában, a munkámat pedig szakmai szemmel végzem a speciális tudásomat is kamatoztatva. Viszont, további tanulást is szívesen vállalok.

Tapasztalatok
Tervezői asszisztens
SZINGA-Sport Kft.
2018. május – 2018. február
Göd

 • A Dorko footwear kollekció tervezési folyamatának grafikai támogatása
 • Design tervekből technikai/műszaki rajzok, gyártási dokumentumok készítése, a Senior tervező általi folyamatos útmutatások alapján
 • Szoros együttműködés a beszerző csapattal, valamint a ruházati kollekció tervezőivel
 • Nemzetközi trendek ellátása és figyelése
 • Szakmai tudás továbbadása az osztály új dolgozóinak magas szintű segítségnyújtás mellett

Vezető szerkesztő
Infinety Invest Kft.
2011. április – 2013. március
Nyíregyháza

 • Újságírók, szabadúszó cikkírók munkájának felelős koordinálása, menedzselése
 • A menedzsment által meghatározott tartalomgyártási irányelvek és normák betartása, betartatása
 • Az osztályra, női tematikus szerkesztői tartalmak meghatározott mennyiségi is minőségi kritériumok szerinti létrejöttének biztosítása
 • Nemzetközi és hazai márkák (pl. Mazda, Huawei, CCC, Pandora, Intersport) content marketing jellegű tartalmainak előállítása
 • Tartalomfejlesztési javaslatok tétele a menedzsment irányába

Iskolák
Tanár
Károli Gáspár Református Egyetem
2011. március – 2014. április
Sajó

Táncos
Magyar Képzőművészeti Egyetem
2015. május – 2017. december
Balatonfüred

Érettségi
Nemzeti Közszolgálati Egyetem

2010. augusztus – 2013. július
Sopron

Készségek és képességek

 • Speciális tudásom van a szakmában
 • Erős empátiával rendelkezem mint szakápoló
 • A beteg javulása számomra elsődleges
 • Számítógépes ismeretekkel rendelkezem
 • A végzett munkámat magas fokon végzem
 • Önállóságra való hajlamom van
 • B kategóriás jogosítvány megléte
 • Gyermek intenzív részlegen is dolgoztam
 • Egészségügyi végzettségem van
 • A megfelelő tudásomat át is tudom adni

Nyelvtudás

 • Angol – alapfok

intenzív osztályos nővér önéletrajz

Milyen fizetésre számíthatsz az intenzív osztályon?

Mielőtt elkezdené összeállítani önéletrajzát az egészségügyi szerepkörre, hasznos lehet megismerkednie az ilyen szerepkörökre vonatkozó általános bértáblákkal. A szakmai szerepkörök fizetése jellemzően 200 000 és 300 000 forint között mozog, bónuszokkal és juttatásokkal együtt.

Azonban olyan tényezők, mint a toborzó cég mérete, nagyban befolyásolhatják a lehetséges keresetet. A kisebb cégek gyakran kevésbé versenyképes kompenzációs csomagokat kínálnak a nagyobb magánszektorbeli szervezetekhez képest, amelyek arról ismertek, hogy a speciális pozíciókért jelentős készpénzes bónuszokat kínálnak.

Emellett egyes munkáltatók extra juttatásokat is kínálhatnak, mint például SZÉP kártya juttatásokat, egészségügyi ellátást, egyéb ösztönzők mellett.

Alapvető fontosságú megérteni, hogy a képességeid és a karriered előzményei jelentősen befolyásolják a jövőbeli kereseti lehetőségeidet.

Ugyanakkor létfontosságú, hogy önéletrajza összhangban legyen a megpályázott pozícióval. Az önbizalma nagyban befolyásolhatja az Ön által esetleg megszerezhető javadalmazási csomagot. Ezért a szerepkör szempontjából releváns kulcskompetenciák kiemelése növelheti a lehetőségét, hogy kitűnjön az állásinterjúk során. Az egyes vállalatok egyedi irányelveinek és elvárásainak megértése szintén előnyös lehet, mivel ezek szerepkörönként eltérőek lehetnek.

Nézzük meg a szükséges részeket részletesen is bemutatva

Az elegáns és professzionális önéletrajz elkészítésének titka abban rejlik, hogy meg kell különböztetni, mely információk a legfontosabbak, és melyek hagyhatók el. Bizonyos szempontokat, különösen azokat, amelyek az Ön szakmai erősségeit hangsúlyozzák, ki kell emelni a szerep megszerzése érdekében. A bevezetőnek mindig elsőbbséget kell élveznie, amelyet a releváns készségeket bemutató tömör rész követ. A részletes tapasztalati rész kiemelkedő fontosságú, mivel nemcsak a jelölt alkalmasságát igazolja a szerepre, hanem az olvasót is bevonja az önéletrajz kidolgozásának folyamatába.

Ezenkívül az oktatásra vonatkozó résznek jelentős súlya van egy egészségügyi önéletrajzban. Érdemes megjegyezni, hogy jellemzően elvárás legalább egy idegen nyelv ismerete, már egy alapszintű kétnyelvűség is versenyelőnyt jelenthet. Bár a hobbi nem kötelező az önéletrajzban, a tanórán kívüli tevékenységekben való részvétel megemlítése javíthatja a profilját. Ezek az összetevők együttesen egy professzionálisan felépített önéletrajzot alkotnak, amely mind nyomtatott, mind digitális formátumban használható.

Az önéletrajz elrendezését illetően a módszeres és funkcionális kialakítás javasolt, mivel az egyszerűség általában győzedelmeskedik a bonyolultság felett az álláspályázatokban. A sablonok használata az önéletrajz strukturálásához széles körben elismert iparági bevált gyakorlat.

Az osztályon való munkához mik az alap szabályok?

Ami az önéletrajz alapvető elemeit illeti, a helyes helyesírás, a nagybetűs írásmód és az írásjelek használata kiemelkedően lényeges. Ezek a tényezők segítik a hatásos önéletrajz elkészítését, amely megragadja és fenntartja az olvasó figyelmét. A bevezető különösen fontos, hiszen az elsőbb benyomásként szolgál; az ebben a részben elkövetett hibák teljesen elvonhatják az olvasó figyelmét.

Az önéletrajz egyértelmű, tömör és tiszta megfogalmazása, valamint a megfelelő formázási technikák elengedhetetlenek a professzionális önéletrajzhoz, miközben az ideális hosszúság megtartása mellett. Törekedjen az egyoldalas önéletrajzra, amely magában foglalja mind a kulcsfontosságú, mind a kiegészítő részeket. Az ilyen hosszúság túllépése kevésbé átfogó áttekintést eredményezhet, míg a túl rövid önéletrajz a nem megfelelő információk miatt akadályozhatja az alapvető kompetenciák értékelését.

A betűtípus (például Times New Roman) és a betűméret (lehetőleg 11-es méret) egységessége is tanácsos a dokumentumban.

Hacsak nem kérik külön, az önéletrajz összeállításakor általában nem javasolt fényképek beillesztése. Egy kép elterelheti a figyelmet a jelölt technikai képességeiről és előzetes értékeléséről, ami az előértékelési szakaszban torzítást okozhat.

Bár a fénykép javíthatja a profilt, az önéletrajz alapján kedvezőtlen megítélést is elősegíthet. Ha fénykép használata mellett dönt, győződjön meg róla, hogy az aktuális, ideális esetben az elmúlt egy évben készült, és kerülje az elavult vagy nem professzionális képeket tartalmazó önéletrajzok benyújtását.

Érdekes módon a tapasztalat nem befolyásolja jelentősen az idegen nyelvek ismeretét.

intenzív osztályos nővér önéletrajz

Egészségügyi munka – A személyes adatok megadása

A szakmai CV-hez ezt kell követnie
Gizella György
Email cím: gizellagyorgy@gmail.com
Telefonszám: 06 20 43 23 653
Lakcím: 2345 Szigethalom, Mű út 35.
Szül hely és adat: 1984. 11. 12. Ráckeve
Az orvosi munkához ez nem lesz jó
Diósy Anna
anacskaaa@freemil.com
73 24 544
3457 Dunaharaszti
1983. 06. 03. Gödöllő

Kérjük, vegye figyelembe a mellékelt önéletrajz minta esetleges pontatlanságait. Kezdetben a jelölt neve nincs egyértelműen kiemelve, és hiányzik a pozíció, amelyre pályázik. Továbbá a megadott e-mail cím nem helyes, és nem jó egy magyarországi ápoló álláspályázathoz. A pontos e-mail cím megadása alapvető lépés az állás pályázatokhoz jó, kifinomult nővér önéletrajz elkészítéséhez.

Másrészt a telefonszám országkódjának elhanyagolása a lehetőségek figyelmen kívül hagyását eredményezheti, még akkor is, ha az olvasó tervezi, hogy kapcsolatba lép vele – ami egy tapasztalt szakember önéletrajzában létfontosságú. Ezért, ha az a célja, hogy csábító állásajánlatokat kapjon, fordítson nagy figyelmet az ebben a részben szereplő elérhetőségi adatokra a megadás során. Az önéletrajzából hiányzik a benne szereplő cím, például az utcanév és a házszám, ami döntő fontosságú adat. Ahogy a fenti önéletrajz minta is mutatja, ezeket az adatokat mindig be kell építeni egy színvonalas, professzionális orvosi önéletrajz elkészítésekor. Az alábbi példa tele van helyesírási hibákkal a címben, a hónapban és a névben, amelyeket ki kell kerülni.

Ezeknek az égbekiáltó hibáknak a kijavítása elengedhetetlen ahhoz, hogy az állás pályázat illeszkedjen az aprólékosan megírt nővér munka világba. Legyen tehát aprólékos, amikor a képesítéseit vázolja.

Nővér CV és a bemutatkozás

A magas színvonalhoz ezt kövesd
Egy gyermek élete számomra nagyon lényeges. Éppen ezért, minden speciális tudást megtanultam azért, hogy segíthessek és az osztályra illő személy legyek. A folyamatos tanulásnak köszönhetően pedig nap mint nap újat tanulok, amely segít abban hogy profi nővér váljon belőlem. A magyar egészségügy tehát számomra nagyon lényeges, ezért erős szintű tudásomat próbálom is kamatoztatni.
Ez viszont felejtős
10 éves tapasztalatom van a munka világában. Képes vagyok csapatot is irányítani. Tudom hogyan motiváljam az embereket. Tippek és segítségek által mindig megtalálom bárkivel a közös hangot. Az önéletrajz amit beküldök mindent elmond rólam, így remélem megfelelő. Ha igen, kérem hívjanak és megbeszéljünk mindent. Az önéletrajz felső részében van a telefonszámom és az email címem.

Amikor önéletrajzot készít egy szervezeten belüli hasonló szerepkörre, törekedjen az áttekinthetőségre, és vágja le a felesleges részleteket. A cél az, hogy tömör áttekintést adjon a vonatkozó tapasztalatokról, kiemelve minden olyan kiemelkedő szervezetet, amellyel hasonló szerepkörben együttműködött.

Mindazonáltal az önéletrajz ezen szakaszának rossz kezelése zavart okozhat, és jelentősen csökkentheti annak valószínűségét, hogy egy ígéretes pozícióért folytatott interjúk alatt továbblépjen, mint nővér. Ahol helyénvaló, emelje ki a releváns tapasztalati mérőszámokat. Ez a taktika lehetővé teszi, hogy kiemelje azokat az eseteket, amikor az Ön hozzájárulása kézzelfogható javulást eredményezett, például a teljesítménymutatók emelkedését vagy a szerepkör specifikus kezdeményezések jelentős alkalmazását az új munkatársakon keresztül. Az ilyen mérhető eredmények beépítése az önéletrajzába növeli annak hatékonyságát, ezért ahol lehetséges, mutasson be hasonló számadatokat, hogy bemutassa a potenciálját.

További részek

Önéletrajzának nemcsak szakmai tapasztalatát kell bemutatnia, mint nővér, hanem személyiségének és képességeinek más aspektusait is tükröznie kell. Például a hobbijaival bemutathatja a munkán kívüli szenvedélyeit és érdeklődési körét, és betekintést nyújthat az Ön puha készségeibe és jellemvonásaiba. A nyelvtudás tükrözi a különböző környezetekben való kommunikációra és alkalmazkodásra való képességét, ami a mai globalizált munkahelyen létfontosságú.

Végül pedig a tanulmányi eredményei, beleértve a diplomákat, tanúsítványokat és a releváns tanfolyamokat, az intellektuális képességeit és fegyelmezettségét mutatják. Ezek a szempontok, bár nem kapcsolódnak közvetlenül a munkatapasztalathoz, jelentősen hozzájárulnak az Ön általános profiljához, és döntő tényezők lehetnek az adott szerepre való alkalmassága szempontjából.

Ha tehát gyermek orvos szeretne lenni az intenzív osztályon az alábbiakra figyeljen főleg a sikerhez.